Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(bite maja @ 2009 08 24, 13:46)

mano pentaconui kažkas atsitiko. įsidėjau juostą ir jaučiu kad garsas kažkoks ne toks. atsukau objektyvą, o ten veidrodžio nebėr  unsure.gif  aš čia taip blondiniškai papasakojau  doh.gif reiks keliaut pas tą Mečkauską.

uztat kaip lengvai supratau problema lotuliukas.gif
Atsakyti
skaitau ir dziaugiuosi... tuoj visi ,kaip ir as, vaiksciosit su mazais lengvais juostiniais aparatukais biggrin.gif
o kiek kalbeta ir aiskinta.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 08 24, 14:00)
skaitau ir dziaugiuosi... tuoj visi ,kaip ir as, vaiksciosit su mazais lengvais juostiniais aparatukais biggrin.gif

uoj uoj uoj "o ką aš tau sakiau" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 08 24, 12:46)
kaip su tekstūra gavos  laugh.gif smagiai jūs ten laiką praleidot smile.gif
mano pentaconui kažkas atsitiko. įsidėjau juostą ir jaučiu kad garsas kažkoks ne toks. atsukau objektyvą, o ten veidrodžio nebėr  unsure.gif  aš čia taip blondiniškai papasakojau  doh.gif reiks keliaut pas tą Mečkauską.

Kvepia gedimu. O uzuolaida veikia? Tik veidrodis uzstrigo?

QUOTE(_ms_ @ 2009 08 24, 14:00)

Jei zmones mokytusi is svetimu klaidu, tai dabar zmonija butu zymiai toliau pazengusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 08 24, 14:31)
uztat kaip lengvai supratau problema  lotuliukas.gif

nu blondinė blondinę supranta gi laugh.gif

QUOTE(sillwio @ 2009 08 24, 16:12)
Kvepia gedimu. O uzuolaida veikia? Tik veidrodis uzstrigo?

jo. tik veidrodis. ryt nešiu, kad pažiūrėtų.
Atsakyti
sillwio, plačių juostelių neskenuoja Elektrėnuose. paklausiau smile.gif nes neturi rėmelio. o neturi todėl, kad per metus max 2 žmonėms to prireikia smile.gif
Atsakyti
Degute, ačiū. O plačias ryškina? 2 turiu E6. Planuoju krosint.
Atsakyti
labas rytas,
kur vilniuje sliveriu galima rasti? ir kaip tie zarazos angliskai vadinasi, nes e-bay nerandu nieko, o gal ju ten ir nera per daug g.gif nes kaip beuzduociau vos pora variantu randu...
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 08 25, 07:53)
labas rytas,
kur vilniuje sliveriu galima rasti? ir kaip tie zarazos angliskai vadinasi, nes e-bay nerandu nieko, o gal ju ten ir nera per daug  g.gif nes kaip beuzduociau vos pora variantu randu...

Labas rytas. Ar tai reiskia, kad greit sulauksim tavo eksperimentu? smile.gif Sansara, cia pvz. http://www.hama.de/p...eeves/index.hsp

Beja, juosta, isryskinta ne vien rodinaliu, bet ir 1 ml photoflo biggrin.gif , atrodo visiskai normaliai. Kudroj arba Flickr galima pamatyt.
Atsakyti
sillwio, as jau pirmu isryskintu juosteliu nebeturejau kur det lotuliukas.gif mandagiai paprasiau Kiev'u darytu negatyvu uzleisti vieta Hasseliniams, gerai kad tie nesispyriodami sutiko... biggrin.gif o jei dar ka isryskinsiu, jau nebebus kam trauktis lotuliukas.gif
ale nepigios rupuzes g.gif

pribaigiau vakar ta nuBlondininta juostele. emiau "na URA" bele kokius is akies islaikymus is isvariau ant vaiku. maziau galva skaudes. nes stabde mane ta juostele baisiai lotuliukas.gif ryskinsiu kaip ISO400
isidejau dabar Foma ISO200. ziuresma kas gausis smile.gif nieko nepushinsiu si karta ir net uz back'o nugareles uzsikisau lapuka, tai liks rizika tik nepakaltinamiems atvejams biggrin.gif

ale ko cia mano ta nuotaika tokia gera. lyg ir nera priezasciu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sansara, yra - priešpilnis..biggrin.gif
Atsakyti
sayonara, manai dziaugiuos, kad per pilnati paskraidyt gausiu ant sluotos? lotuliukas.gif

paknisau archyvus (visos 2 juostos su andriuskos kievu isfotkintos) lotuliukas.gif radau pora mylimu kadru. dalinuos wink.gif kokybe del perfotografavimo zudo, nieko nesigavo su lempa, nes koki popieriu bedeciau, jis turi savo faktura ir tai persiduoda foto.

user posted image

user posted image

antra foto atspausta mate sayonara ir puriena (andriuska ten buvo, bet ar isimine - nesu tikra biggrin.gif). joms baisiai patiko. man ji irgi patinka, nors fokuso ir nelabai ten yra blush2.gif ale kad as myliu befokusines foto...
Atsakyti