QUOTE(Zitlali @ 2009 08 19, 13:09)
viskas turi ateiti savu laiku bus laikas ateis momentas ir galbut pradesiu imti,o geriau/blogiau nieks nezino kaip ten bus.
idomu, jei bus laiko gal imesi pora pasiziuret?
idomu, jei bus laiko gal imesi pora pasiziuret?
QUOTE(sayonara @ 2009 08 19, 13:17)
faina kaip suprantu, aviacija toks dalykas, kad jos lengvai nepamirši..
o Tu pats sklandęs arba skraidęs ar tik "antžeminėje komandoje" dalyvavęs? su Pociūnais ką nors bendro turėjai?
kokie faini sutapimai..
jo, parodyk, jei esi aviaciją fotkinęs. nes man pasirodė labai ir labai sunku fotografuoti aviaciją. na, primaklinau aš ten žmonių foto, bet įdomiai nufotkinti skraidančius padargus tai uf..
o Tu pats sklandęs arba skraidęs ar tik "antžeminėje komandoje" dalyvavęs? su Pociūnais ką nors bendro turėjai?
kokie faini sutapimai..
jo, parodyk, jei esi aviaciją fotkinęs. nes man pasirodė labai ir labai sunku fotografuoti aviaciją. na, primaklinau aš ten žmonių foto, bet įdomiai nufotkinti skraidančius padargus tai uf..
Pabandysiu pavartyt senus albumus. Tada fotkinau zenitu i juosta. Gal ka idomaus nuskenuosiu Kur negatyvai, neturiu zalio supratimo, o butu idomu nuskenuot tvarkingai.
Aviacija tikrai toks dalykas, kurio nepamirsi. Skraidyt as neskraidziau, nes regejimas neleidzia. Aisku megejiskai galima butu, bet reikia daug finansu. Studiju metais, o ir veliau turejau siokiu tokiu salycio tasku su Pociunais, bet daugiau kontaktu buvo su Paneveziu ir Lapeno chebra, mat dirbau pas garsuji Borisova Karmelavoje su jo "vertoliotais" ir "samoliotais"