Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

Sillwio, www.pocunai.lt, eik į European gliding championships, skiltis photos, ten žiūrėk day 1 ir kitas by Kristina.
Įspėju, kad prieš tai būtinai reikėtų pasižiūrėti mano kūdros dienoraščius ir bandyti įsivaizduoti, kad Pociūnų puslapyje esančios foto turi tokias pat spalvas ir kokybę biggrin.gif
Pirmom dienom labai nervinausi, kad puslapis surijo kokybę ir spalvas ir kad "visi galvos", kad viskas yra blogai. O paskui nebesinervinau, nes čempionatą aptarnaujantys bernai pasakė, kad pakeisti nieko neįmanoma..biggrin.gif beje, su mozilla truputį geriau, taigi, spalvas ir kokybę valgo ne tik puslapis, bet ir internet explorer. Pas mus namuose visuose kompuose mozilla, tai ne taip baisu buvo žiūrėt, o tiems su exploreriu tai žiauroka turi pasirodyt biggrin.gif
beje, dar kartą padėkosiu _ms_, kad parėmė čempionatą "čerez menia" bigsmile.gif jis gali paliudyti, kad fotkės normalios, tik puslapyje tragiškai atrodo biggrin.gif (teisinuosi)
labai laukiu 2011-ųjų, kai, atrodo, Pociūnai vėl apturės garbės ir vargo rengti Europos sklandymo čempą doh.gif palapinėj nebegyvenčiau, jei mane vėl pakviestų fotkint, ale tikrai sutikčiau vėl ten trintis 3 savaites. iki šiol sapnuoju tuos prakeiktus sklandukus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 08 18, 23:23)
kelių kadrų juostelę įsidėjai? bandau spėliot, kada čia pamatysim pirmus kadrus  laugh.gif

jei ji per pusantrus metus padare darba, kuris trunka net puse minutes. Tai, itariu, po desimt metu isvysime ir pirma juostele, tiesa, Raige pati joje kai kuriu uzfiksuotu ivykiu neatsimins, bet naturalu... tongue.gif wink.gif

SAY - liudiju tave drinks_cheers.gif

Del fotgorafavimo uz pinigus. Kuo greiciau tai pradesite daryti - tuo geriau bus visom prasmem. (nu neturiu minty nerimo stacia galva, bet laukt nera ko) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _ms_: 19 rugpjūčio 2009 - 07:24
QUOTE(_ms_ @ 2009 08 19, 07:23)
SAY - liudiju tave  drinks_cheers.gif

Del fotgorafavimo uz pinigus. Kuo greiciau tai pradesite daryti - tuo geriau bus visom prasmem. (nu neturiu minty nerimo stacia galva, bet laukt nera ko) smile.gif

ačiū, liudinyke biggrin.gif

Tave paskaičius kyla jausmas, kad fotografavimas už pinigus - neišvengiamybė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 08 19, 07:00)
Sillwio, www.pocunai.lt

Aciu. Smagu buvo matau. Ech...

QUOTE(_ms_ @ 2009 08 19, 07:23)

Negaliu nesutikt.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2009 08 19, 08:42)
Aciu. Smagu buvo matau. Ech...
Negaliu nesutikt.

*****, ne tokį adresą parašiau, ale manau susiradai biggrin.gif

Tu kelintą kartą atsidūsti apie sklandymą prakalbus, kažką bendro su tuo turi ar turėjai? smile.gif
Atsakyti
Ms, lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 08 19, 09:14)
*****, ne tokį adresą parašiau, ale manau susiradai biggrin.gif

Tu kelintą kartą atsidūsti apie sklandymą prakalbus, kažką bendro su tuo turi ar turėjai? smile.gif

Suradau. Ne pirstu maitintas gi smile.gif

Turejau, todel su nostalgija atsidustu. Baigiau aviacine mechanika VGTU ir keleta metu dirbau toje srityje. Veliau meciau romantika ir pakeiciau sriti i pelningesne, nes Lietuvoj su aviacija liudna. Meile skraidantiems aparatams liko visam gyvenimui. Viliuosi, kad kada nors sugrisiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 19 rugpjūčio 2009 - 09:41
Silwio faina kaip bigsmile.gif geras... idomu lb. As bijau siaubingai skraidanciu objektu, bet visad baugiai zavejo smile.gif o gal esi ka fotografaves is tos serijos?
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 19, 10:16)
Silwio faina kaip  bigsmile.gif geras... idomu lb. As bijau siaubingai skraidanciu objektu, bet visad baugiai zavejo smile.gif o gal esi ka fotografaves is tos serijos?

Esu fotografaves, bet nedaug. Tada fotografija dalinosi mano aistra su aviacija, todel jai tekdavo maziau demesio, negu dabar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 08 19, 08:23)

viskas turi ateiti savu laiku smile.gif bus laikas ateis momentas ir galbut pradesiu imti,o geriau/blogiau nieks nezino kaip ten bus.

QUOTE(sillwio @ 2009 08 19, 11:24)
Esu fotografaves,  bet nedaug. Tada fotografija dalinosi mano aistra su aviacija, todel jai tekdavo maziau demesio, negu dabar smile.gif

idomu, jei bus laiko gal imesi pora pasiziuret? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 19 rugpjūčio 2009 - 13:10
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 19, 15:09)
viskas turi ateiti savu laiku smile.gif bus laikas ateis momentas ir galbut pradesiu imti,o geriau/blogiau nieks nezino kaip ten bus.

nesiginciju. tu tikriausiai geriau zinai.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2009 08 19, 09:40)
Suradau. Ne pirstu maitintas gi smile.gif

Turejau, todel su nostalgija atsidustu. Baigiau aviacine mechanika VGTU ir keleta metu dirbau toje srityje. Veliau meciau romantika ir pakeiciau sriti i pelningesne, nes Lietuvoj su aviacija liudna. Meile skraidantiems aparatams liko visam gyvenimui. Viliuosi, kad kada nors sugrisiu smile.gif

faina smile.gif kaip suprantu, aviacija toks dalykas, kad jos lengvai nepamirši..smile.gif
o Tu pats sklandęs arba skraidęs ar tik "antžeminėje komandoje" dalyvavęs? wink.gif su Pociūnais ką nors bendro turėjai? smile.gif
kokie faini sutapimai..smile.gif
jo, parodyk, jei esi aviaciją fotkinęs. nes man pasirodė labai ir labai sunku fotografuoti aviaciją. na, primaklinau aš ten žmonių foto, bet įdomiai nufotkinti skraidančius padargus tai uf.. doh.gif
Atsakyti