QUOTE(Sansara @ 2009 08 18, 20:34)
man "atlygis" yra kaip garantas ir sioks toks pasizadejimas mano pacios sazines atzvilgiu (jau ka turiu nenaudele, tai sazine ir visa gyvenima ji man diktuoja zaraza ). aisku, atlygiai pas mane buvo toooookie simboliniai ir beveik juokingi, bet pakankamai skatinantis pasitempti, nei kad uz "aciu". taip "aciu" atmosfera labai atpalaiduoja aplinka, bet kai as tokia kartais patinginti, tai tas "atlygis" ir vercia susiimti ir padaryt viska iki galo
vat dabar bus krikstynos uz "aciu". bet geros drauges vaiko, tai atmosfera pakankamai manau bus laisva. tas "aciu" yra tiesiog kaip mano dovana drauges vaikui krikstynu proga
vat dabar bus krikstynos uz "aciu". bet geros drauges vaiko, tai atmosfera pakankamai manau bus laisva. tas "aciu" yra tiesiog kaip mano dovana drauges vaikui krikstynu proga
na va o aš pavyzdžiui dvi su puse savaitės sklandukus fotkinau be atlygio. t.y. sužinojau, kad gausiu maistpinigius, tik priešpaskutinę gal dieną. o atsakomybę jaučiau lyg daug tūkstančių avansu gavus tik nepatyrimas padarė savo kai kur, įvairiapusiškumo, manau, stipriai pritrūko.