Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 30, 17:03)
Aciu uz komentarus  4u.gif
nieko gero smile.gif prie iso 300 triuksmauja labai, jei reikia dar uzkelt isvis nebesimato per triuksma veidu. Uzsisakiau jau, bus po dvieju sav.
Sulaukiau triju pasiulymu vestuves fotkint. Nezinau...
Visa nakti pravemiau tik db ant koju atsistojau.. nesuprantu.. tempa iki 40 sukilo.. bloga nerealiai... galva skelia.

Nagi pasigirk koks bodis, uz kiek, is kur? bigsmile.gif biggrin.gif

Sveikateles,laikykis 4u.gif

O del vestuviu tai tikrai turejo ateiti tas laikas thumbup.gif Bent pabandyk mirksiukas.gif O gal patiks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 30 liepos 2009 - 22:02
Giedre, o tu darydama portreta fotografavai diafragmos prioriteto rezimu??? Ar ten mergyte taip sujudejus? As tai portreta visada fotografuoju ant auto arba portreto rezimu... o galbut ir neteisingai jeigu klystu prasau pataisykit, juk mokomes rolleyes.gif

Pirmoji butu puiki, bet nera ryskumo, viskas susilieje...
Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2009 07 30, 06:18)

sita mane nuosirdziai 'veza', bet noriu ryskiu, ryskiu spalvuuuu wub.gif gal su PS pakoreguok...
Atsakyti
Aciu merginos 4u.gif sian kaip agurkelis toks truputi papuves biggrin.gif bet jau geriau... aplankysiu Rasytce tave biggrin.gif taip atsargiai, mazai judant ax.gif

QUOTE(liamuna @ 2009 07 30, 22:40)
is kur siuntiesi?

QUOTE(*Citra* @ 2009 07 30, 23:01)
Nagi pasigirk koks bodis, uz kiek, is kur? 

http://www.efoto.lt/...bimai/22?page=1 va is cia, manau gera kaina kaip naujo... g.gif tas maniskis vyras nauja siule uz 4200lt g.gif tai jamiau is sio.. as kazkaip manau, kad body pernelyg daug darbo gauna, kad naudota jamt :hmaj, imu D300, laaaabai noreciau D700 bet pernelyg daug kainuoja.. gal kada nors.. pradzioje ir tiek uzteks smile.gif reikia jau uzsidirbti geresniam, o ne is santaupu leisti.. ir tai skolinuosi smile.gif

oj nerodo skelbimo.. va toks jis:
Nikon D90
2300 lt

Nikon D300
3800 lt

Nikon D700
6300 lt

Canon 5D Mark II
6300 lt

yra ir canon bei nikkor objektyvu

tomoshino@gmail.com
869999882
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 31 liepos 2009 - 06:52
QUOTE(Zunkelis @ 2009 07 31, 02:55)
sita mane nuosirdziai 'veza', bet noriu ryskiu, ryskiu spalvuuuu  wub.gif  gal su PS pakoreguok...

jetus kaip dėkui už pagyras blush2.gif blush2.gif

truputį apkirpau apačią (kažkuri siūlė) ir pažaidžiau su spalvom.

ne per daug kontrasto?

user posted image
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

Ruste,man patvarkyta labiau patinka bigsmile.gif

oi lauksim nuotraukyčių iš veselės,nes tikiu,kad Zitlali vistiek apsiims thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 31, 05:29)
Aciu merginos  4u.gif sian kaip agurkelis toks truputi papuves biggrin.gif bet jau geriau... aplankysiu Rasytce tave biggrin.gif taip atsargiai, mazai judant  ax.gif
http://www.efoto.lt/...bimai/22?page=1 va is cia, manau gera kaina kaip naujo...  g.gif tas maniskis vyras nauja siule uz 4200lt  g.gif tai jamiau is sio.. as kazkaip manau, kad body pernelyg daug darbo gauna, kad naudota jamt  :hmaj, imu D300, laaaabai noreciau D700 bet pernelyg daug kainuoja.. gal kada nors.. pradzioje ir tiek uzteks smile.gif reikia jau uzsidirbti geresniam, o ne is santaupu leisti.. ir tai skolinuosi smile.gif

Nu va,pradedi mastyti gera linkme thumbup.gif

O siaip joa, nebloga kaina tikrai. Reiks man pasidomet pas ji del 50-tuko bigsmile.gif

Ruste, paspalvintas variantas ir man labiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 31 liepos 2009 - 09:41
Laba 4u.gif
QUOTE(Rustė @ 2009 07 31, 09:19)
ne per daug kontrasto?

Gal biski ir perdaug... g.gif Bet siaip graziau ziurisi sis variantas mirksiukas.gif
Atsakyti
Zitka, galiu tik pritart merguzelem. Tau pavyks!!!

Radau is senu laiku labai man miela kadra, dar su sena muilinuke ax.gif
Dar ir dabar jis mane veza, tik gaila del ryskumo, nes per lango stikla fotkinta is masinos blush2.gif Ne kritikai, tik siaip...

user posted image

Ruste, koreguotoj man dangus truputi per ryskus, na ta prasme, nenaturali ta melyna spalvyte, bet is esmes geriau, nei pirma 4u.gif
Atsakyti
Medona, man labai miela bezdzioniuku nuotrauka smile.gif Jei butu ryskesne, butu liuks mano akimis smile.gif

Merginos, vienas klausimas. Kaip apsaugoti fotoaparata ir objektyva nuo smelio prie juros? Juk smelio ir ausyse parsinesi, o kaip su fotiku? unsure.gif

Dedu kritikai
user posted image
didele
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BElge: 31 liepos 2009 - 11:45
Ruste perdaug kontrasto, gerokai perdaug, o jeigu tik su spalvom pazaist??? a? g.gif

Belge, puiki nuotrauka, bet spavos per daug grieztos, nenoretum kokio akciono pabandyti uzdeti, o kaip butu juoda balta???

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 31 liepos 2009 - 12:07
QUOTE(BElge @ 2009 07 31, 12:43)
Medona, man labai miela bezdzioniuku nuotrauka smile.gif Jei butu ryskesne, butu liuks mano akimis smile.gif

Merginos, vienas klausimas. Kaip apsaugoti fotoaparata ir objektyva nuo smelio prie juros? Juk smelio ir ausyse parsinesi, o kaip su fotiku? unsure.gif

Dedu  kritikai

Man tai faina smile.gif J/b nenoretum pabandyti? ax.gif
Papildyta:
Medona, nu gal idomus visai kadras butu smile.gif Bet tas neryskumas ir spalvos... g.gif
QUOTE(Zunkelis @ 2009 07 31, 12:59)

Nesuprantu, kas cia? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 07 31, 11:06)
Nesuprantu, kas cia?  unsure.gif

scena, u2 koncertas

mano nuotraukos kaip matau kaip is kosmoso niekas nesupranta kas, kur ir kodel biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 31 liepos 2009 - 12:10