Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 29, 21:11)
Da viena

Šita man fainiausia, bet kažkaip man peties nesinorėtų matyti.

Atsakyti
Sveikos 4u.gif Kieeek fotkiu nerealiu prisiziurejau wub.gif
dar nuo praeitos temos patiko Tiny vaikiuko fotosesija, Zitlali isledytuves wub.gif

O as ir nuo ezeru, ir nuo pajurio griztu su milijonu kadru, tik jauciu niekam vertu biggrin.gif negaliu nieko idet, nes pas draugus kitam mieste fotika palikom doh.gif gal snd MB parves, o tai is nekantrumo pati nagus nusigrausiu, ar ispaudziau ka idomesnio, ar ne cool.gif

Rustes misko rakursas man patinka 4u.gif
Giedre, man atrodo fokusas pabeges, ryskumo truksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 07 30, 10:46)
ruste - horizontas svyra i kaire  blush2.gif

jūros? tai va ir sakau, ar čia tik man nesigauna taip doh.gif doh.gif ... jūra sudaro sferą, fotografuota tiesiai (ten kur aš su MB tai mama fotografavo), ir visos kitos jūros nuotraukos, jei darytos šonu, visos horizontas svyra sad.gif
reikia pačaiai "taisyti" horizontą pasukant fotiką...

QUOTE(kitten` @ 2009 07 30, 11:15)
Rustes misko rakursas man patinka 4u.gif
Giedre, man atrodo fokusas pabeges, ryskumo truksta g.gif

ačiū 4u.gif ten iš paukščiai dar skrido, tik pagauti nespėjau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 07 30, 11:22)
reikia pačaiai "taisyti" horizontą pasukant fotiką...

arba su PS biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 07 30, 11:25)
arba su PS biggrin.gif

esmė tame, kad taip nenoriu,. man jau net įdomu kodėl čia nesigauna...
Atsakyti
Ruste, man atrodo tavo fotikas (kaip suprantu ta pati Practika) daug apima ir vaizdas issigaubia, gali fish-eye efekta ar panasu gauti tongue.gif as su savo muilinuku kazkada neseniai klausiau kodel griuva is sonu, tai sake reikia placiakmpio (ar kaip ten) blush2.gif kad butu tiesu...
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 07 30, 16:10)
Ruste, man atrodo tavo fotikas (kaip suprantu ta pati Practika) daug apima ir vaizdas issigaubia, gali fish-eye efekta ar panasu gauti tongue.gif as su savo muilinuku kazkada neseniai klausiau kodel griuva is sonu, tai sake reikia placiakmpio (ar kaip ten)  blush2.gif kad butu tiesu...

ai šitaip...išvis žiūrėdama nuotraukas pastebėjau, kad kai kurie kadrai eina apšviestais kampais, šonais... verysad.gif verysad.gif genda mano aparatėlis, genda...

nors pavertus fotiką horizontas gaunasi "vietoje" ir be PS biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Aciu uz komentarus 4u.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 07 30, 09:59)
a nori pasakyt, kad tavo bodis prastas?  g.gif

nieko gero smile.gif prie iso 300 triuksmauja labai, jei reikia dar uzkelt isvis nebesimato per triuksma veidu. Uzsisakiau jau, bus po dvieju sav.
Sulaukiau triju pasiulymu vestuves fotkint. Nezinau...
Visa nakti pravemiau tik db ant koju atsistojau.. nesuprantu.. tempa iki 40 sukilo.. bloga nerealiai... galva skelia.
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 30, 17:03)

juk kazkada pradzia tures but mirksiukas.gif apsiimk ir fotkink rolleyes.gif cia spyris i uzpakali tongue.gif blush2.gif
sveikateles 4u.gif
tiesa giriu auto 4u.gif o man pirmasis labiau patiko smile.gif

pas mane tai totali krize, fotikas guli jau gal dvi savaites net nepaliestas blush2.gif

Ruste, kokia skaidri, gaivi foto thumbup.gif jura svari rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 30 liepos 2009 - 17:14
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 30, 18:03)
Aciu uz komentarus  4u.gif
nieko gero smile.gif prie iso 300 triuksmauja labai, jei reikia dar uzkelt isvis nebesimato per triuksma veidu. Uzsisakiau jau, bus po dvieju sav.
Visa nakti pravemiau tik db ant koju atsistojau.. nesuprantu.. tempa iki 40 sukilo.. bloga nerealiai... galva skelia.

jetus kas cia per brudas tave uzpuole ! Sveikatytes ! 4u.gif

kaip fainai del vestuviu ,lauksim nuotrauku bigsmile.gif
Atsakyti
...................

valioooooooooooo thumbup.gif - baisiai dziaugiuosi uz Tave 4u.gif buuuutinai eik fotkint vestuviu - B U T I N A I!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nu zinok nuojauta tikrai manes neapgauna wink.gif jauciu, kad tu puikiai susitvarkysi mirksiukas.gif

sveikateles tau, gaila, kad suriete cia tave, ir musu neaplankysi smile.gif na nieko, kada nors vistiek susibegsim biggrin.gif

koki uzsisakei bodi? smile.gif

Atsakyti
Uzsisakiau jau, bus po dvieju sav.

aisku sutik jei tik sveikatele leis 4u.gif
is kur siuntiesi? g.gif
Atsakyti