Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Tiny @ 2009 07 29, 23:33)
Aciu, vijja  4u.gif
As pastoviai vis kanors nukertu  biggrin.gif Nu bet kaip viska i kadra sutalpinti... Jeigu tilptu antra koja, tai ir daug nereikalingos aplinkos tilptu  doh.gif

nu jooo,aš vakar saviškes nuotraukas žiūriu,tai irgi vis kas nors apkapota doh.gif
gerai,kad kai kur galėjau apkarpyt dar daugiau ir pasikavojo klaidos smile.gif
reikia trečią akį turėt,kad viską sužiūrėt doh.gif biggrin.gif
bet manau ilgainiui įprasim sužiūrėt viską prieš nuspaudžiant fotiką wub.gif
Atsakyti
Zitlali,labai grazus auto ! as kaip tik siandien pan. tipo bandziau,bet... ziauriai nefotogeniska esu doh.gif
Atsakyti
labas rytas, vakar tik parsiradome iš pajūrio... parsivežiau 261 kadrus doh.gif

niekas netvarkyta dar...

pasirodau su viena foto, vėliau bus daugiau...

Giruliai

user posted image
Atsakyti
pamaciau pirma Zitkos auto ir pagalvojau, jei as pati taip nufotkinciau tai apsisiusiociau is laimes, bet kaip jai... kazko truko, kazkaip norejosi kitaip seseliu ant veidu, o va antras tai oje oje, su ta skrybele, SUPER 4u.gif

Tiny, man antra patiko, bet jei tai buitiakas, man tada norisi spalvoto smile.gif bet cia tik mano nuomone, as neverciu vaiku buitisku nuotrauku j/b nes cia gi VAIKYSTE biggrin.gif

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Ruste, medziai Giruliuose kazkaip griuva smile.gif Dangus graziai ziuris mirksiukas.gif
QUOTE(žmogiukas @ 2009 07 30, 08:26)
Tiny, man antra patiko, bet jei tai buitiakas, man tada norisi spalvoto smile.gif bet cia tik mano nuomone, as neverciu vaiku buitisku nuotrauku j/b nes cia gi VAIKYSTE biggrin.gif

Ale, gerai tu cia sakai, dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 07 30, 08:18)
labas rytas, vakar tik parsiradome iš pajūrio... parsivežiau 261 kadrus  doh.gif

niekas netvarkyta dar...

pasirodau su viena foto, vėliau bus daugiau...

Giruliai

grazu ,dar apacios truputi pakirpus visai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 07 30, 09:10)
Labas rytas  4u.gif

Ruste, medziai Giruliuose kazkaip griuva  smile.gif Dangus graziai ziuris  mirksiukas.gif

žinok tikrai griūva...visi ten nupūsti nuo jūros pusės...jei tiesiai fotografuoti, tada jie lygūs, jie šonu - visi pasvirę.

o jau jūros horizontas irgi visur virsta doh.gif reikia fotoaparatą pasukti, kad lygiai gautųsi sad.gif nes šiaip ten realiai tokia sfera iš horizonto susidaro...

va žiūrėk sad.gif (čia buitinė tokia foto, nelabai fokusas, horizontą parodyti noriu)... ar čia tik man taip kreivai gaunasi sad.gif

user posted image

QUOTE(ediper @ 2009 07 30, 09:26)
grazu ,dar apacios truputi pakirpus visai  thumbup.gif

ačiū, bandysiu karpyti, čia net nekoreguota visiškai, neliesta... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 29, 15:49)
reik body keist tada ir kalba kita bus, kai nesibaidysiu patalpose fotkint del to , kad foto bus neiziurimos.. bet aciu aisku  4u.gif

a nori pasakyt, kad tavo bodis prastas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 07 29, 13:21)
nebutinai veidrodiniais  mirksiukas.gif
svarbu noro reikia, visa kita pasiekiama  mirksiukas.gif junkis drasiau  4u.gif ir skaityk 1 psl, lauksim ND  4u.gif

Gerai, pameginsiu smile.gif 4u.gif

tik bijau kad busiu vienintele tokia zalia, visos jau pramoko kazkiek...
o seanas temas ir nuorodas po truputi skaitau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 07 30, 10:04)
tik bijau kad busiu vienintele tokia zalia, visos jau pramoko kazkiek...

Visi kažkada buvo žali biggrin.gif aš ir dabar žalia smile.gif
Atsakyti
Jusu teismui 4u.gif

Pamaciau,supratau,kad esu zalia doh.gif .Nesigauna man tie portretai,apskritai sunku maza vaika graziai nufotkint doh.gif

user posted image

Papildyta:
user posted image

Abi fotkes neredaguotos 4u.gif
Atsakyti
Tiny, man pirmos foto mazylio - ryskumas labai patinka wub.gif truksta man virsaus kazkaip mirksiukas.gif

ruste - horizontas svyra i kaire blush2.gif
Atsakyti