Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

nesitikejau , kad patiks biggrin.gif as sitas foto jau buvau nurasiusi ir norejau trinti biggrin.gif aciu smile.gif

liamuna apie horinzontaluma pati buvau pagalvojus ir apie nukirpima tu vietu, istikruju, net nzn kodel ta foto ikeliau biggrin.gif bet jei sita patiko, parodysiu dar viena is tos pacios serijos ...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 08, 21:40)

o si mociute mane kazko paverge.. tokia rami, jaukiai isitaisiusi ant pesciuju tiltuko... gaila neisdrysau daugiau pafotografuoti smile.gif

man centravimas nelabai, noretusi daugiau erdves iskaires 4u.gif ir gal ciut maziau virsaus...
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 08 08, 18:36)
nepamenu ar rodziau, bet is levandu zydejimo turiu dar tokia foto smile.gif mane ji kazkuom kabina ...

spalviskai man wub.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 08, 19:03)
Kelios is sian smile.gif

jau flickr'e uzmaciau thumbup.gif man spalvos wub.gif ka darei -as apie spalvotas..ar taip graziai fotkina? bigsmile.gif
ir kur sugule trise visi tos abi foto wub.gif -kazkaip visai neblogai ziuris thumbup.gif
o kur mergaite sokineja -tai man kazkodel nelabai -gal erdves lyg mazoka -nors pati ta pati darau blush2.gif o gal siaip kazkas ne tas g.gif ko ivardint dar negaliu g.gif
visumoj padirbejai thumbup.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 08 08, 20:19)
tuoj ikelsiu kazkoki brieda visiska  biggrin.gif kapstausi po senas foto ...

pradzioj man spalva kazkaip netiko,bet kuo toliau ziurejau -tai gal ir tinka mirksiukas.gif idomus kadras thumbup.gif

parodysiu viena foto is atostogu ax.gif man kol kas padoriausia ax.gif daugiau nieko padoraus 'neisgimdziau' dar doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 08 rugpjūčio 2009 - 21:12
QUOTE(boruzka @ 2009 08 08, 22:07)

parodysiu dar viena is tos pacios serijos ...

sotoj man ryskumo truksta 4u.gif
Atsakyti
it j/b

user posted image
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 08 08, 22:09)
man centravimas nelabai, noretusi daugiau erdves iskaires  4u.gif  ir gal ciut maziau virsaus...

aha aciu ax.gif

QUOTE(bonda @ 2009 08 08, 22:10)
ir kur sugule trise visi tos abi foto

ane? nu reiks istrint kai visos paziesit smile.gif nenoriu savo flickr apkraut bereikalingom foto smile.gif aciu bonda, siaip as ir pati matau.. zinai, jauciu del to nesiziuri, kad tas kadras neidomus, veiksmo ner, tiesiog, kaba ore ir tiek.. nei bega kazkuri kazka, nei soka nuo kazko.. toks 'op' ore ir viskas.. tai ir nuobodu g.gif laikas susiimti man.. noriu pagaliau pafotkint sau kadru smile.gif panas, su 'islaikymu' biggrin.gif tprsme viena nufotkint visa diena taip kaip as noriu, o ne kaip ji nori blush2.gif vnz

Boruzka, virsus per juodas antros foto, ryskumo ner ir erdves per mazai 4u.gif man jos nelyginamos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 08, 22:06)
will aciu.. o kuria turi omenyje?
Liamuna, aciu uz kritika..  4u.gif
Zana linksma foto, spalvos ryskios, tik horizontas svyra  4u.gif

user posted image

sita nilabai, blasko antras fonas, kazkaip tas seselis per veida lyg iskreipia ji, priduoda kazkokio murzinumo, ant mergynos kaktos lyg ir isdegima matau, dar ta gelyte ant plauku ni to... na emocija siaip patinka, tokia myliu-myliu..
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 08 08, 21:02)

kritikai
su foto nieko nedaryta, tik sonas pakirptas, maisas voliojosi, nepastebejau kai pyskinau  blush2.gif

oho kokios ryskios spalvos thumbup.gif pagalvojau, kol nepaskaiciau, kad kazka darei tongue.gif mangal suspaustas tavo eimis lyg g.gif nors nzn -as mat bandau erdve pajust ax.gif doh.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 08 08, 21:07)
bet jei sita patiko, parodysiu dar viena is tos pacios serijos ...

sita man ne ax.gif

QUOTE(Zana4 @ 2009 08 08, 21:13)

man nors ir labai ryski spalvota -bet vis tiek geriau nei jb mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu Liamuna, supratau smile.gif
Atsakyti
dekui zitlali uz komentara 4u.gif

QUOTE(bonda @ 2009 08 08, 22:16)
oho kokios ryskios spalvos thumbup.gif pagalvojau, kol nepaskaiciau, kad kazka darei tongue.gif  mangal suspaustas tavo eimis lyg g.gif nors nzn -as mat bandau erdve pajust ax.gif  doh.gif
sita man ne ax.gif
man nors ir labai ryski spalvota -bet vis tiek geriau nei jb mirksiukas.gif

man irgi suspausta foto, bet jau nieko nebegaliu padaryti biggrin.gif
o ryskumas savaime, nieko nedaryta. paziurejau dar exif tai islaikymas 1/2000 blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti