nesitikejau , kad patiks as sitas foto jau buvau nurasiusi ir norejau trinti aciu
liamuna apie horinzontaluma pati buvau pagalvojus ir apie nukirpima tu vietu, istikruju, net nzn kodel ta foto ikeliau bet jei sita patiko, parodysiu dar viena is tos pacios serijos ...
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 08, 21:40)
o si mociute mane kazko paverge.. tokia rami, jaukiai isitaisiusi ant pesciuju tiltuko... gaila neisdrysau daugiau pafotografuoti
man centravimas nelabai, noretusi daugiau erdves iskaires ir gal ciut maziau virsaus...
QUOTE(boruzka @ 2009 08 08, 18:36)
nepamenu ar rodziau, bet is levandu zydejimo turiu dar tokia foto mane ji kazkuom kabina ...
spalviskai man
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 08, 19:03)
Kelios is sian
jau flickr'e uzmaciau man spalvos ka darei -as apie spalvotas..ar taip graziai fotkina?
ir kur sugule trise visi tos abi foto -kazkaip visai neblogai ziuris
o kur mergaite sokineja -tai man kazkodel nelabai -gal erdves lyg mazoka -nors pati ta pati darau o gal siaip kazkas ne tas ko ivardint dar negaliu
visumoj padirbejai
QUOTE(boruzka @ 2009 08 08, 20:19)
pradzioj man spalva kazkaip netiko,bet kuo toliau ziurejau -tai gal ir tinka idomus kadras
parodysiu viena foto is atostogu man kol kas padoriausia daugiau nieko padoraus 'neisgimdziau' dar
QUOTE(boruzka @ 2009 08 08, 22:07)
sotoj man ryskumo truksta
it j/b
QUOTE(liamuna @ 2009 08 08, 22:09)
man centravimas nelabai, noretusi daugiau erdves iskaires ir gal ciut maziau virsaus...
aha aciu
QUOTE(bonda @ 2009 08 08, 22:10)
ir kur sugule trise visi tos abi foto
ane? nu reiks istrint kai visos paziesit nenoriu savo flickr apkraut bereikalingom foto aciu bonda, siaip as ir pati matau.. zinai, jauciu del to nesiziuri, kad tas kadras neidomus, veiksmo ner, tiesiog, kaba ore ir tiek.. nei bega kazkuri kazka, nei soka nuo kazko.. toks 'op' ore ir viskas.. tai ir nuobodu laikas susiimti man.. noriu pagaliau pafotkint sau kadru panas, su 'islaikymu' tprsme viena nufotkint visa diena taip kaip as noriu, o ne kaip ji nori vnz
Boruzka, virsus per juodas antros foto, ryskumo ner ir erdves per mazai man jos nelyginamos
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 08, 22:06)
will aciu.. o kuria turi omenyje?
Liamuna, aciu uz kritika..
Zana linksma foto, spalvos ryskios, tik horizontas svyra
Liamuna, aciu uz kritika..
Zana linksma foto, spalvos ryskios, tik horizontas svyra
sita nilabai, blasko antras fonas, kazkaip tas seselis per veida lyg iskreipia ji, priduoda kazkokio murzinumo, ant mergynos kaktos lyg ir isdegima matau, dar ta gelyte ant plauku ni to... na emocija siaip patinka, tokia myliu-myliu..
QUOTE(Zana4 @ 2009 08 08, 21:02)
kritikai
su foto nieko nedaryta, tik sonas pakirptas, maisas voliojosi, nepastebejau kai pyskinau
oho kokios ryskios spalvos pagalvojau, kol nepaskaiciau, kad kazka darei mangal suspaustas tavo eimis lyg nors nzn -as mat bandau erdve pajust
QUOTE(boruzka @ 2009 08 08, 21:07)
sita man ne
QUOTE(Zana4 @ 2009 08 08, 21:13)
man nors ir labai ryski spalvota -bet vis tiek geriau nei jb
dekui zitlali uz komentara
man irgi suspausta foto, bet jau nieko nebegaliu padaryti
o ryskumas savaime, nieko nedaryta. paziurejau dar exif tai islaikymas 1/2000
QUOTE(bonda @ 2009 08 08, 22:16)
oho kokios ryskios spalvos pagalvojau, kol nepaskaiciau, kad kazka darei mangal suspaustas tavo eimis lyg nors nzn -as mat bandau erdve pajust
sita man ne
sita man ne
man irgi suspausta foto, bet jau nieko nebegaliu padaryti
o ryskumas savaime, nieko nedaryta. paziurejau dar exif tai islaikymas 1/2000
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.