Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 29, 18:37)
na as irgi taip pagalvojau. Paskubejusi isigijau placiakampi, realiai nesuvokdama kam skirtas smile.gif zinoma as ji isnaudosiu ir nepardavinesiu, pravers tikrai, jau zinau kam, bet.. sita noriu paciupint, pasiziuret arlimpa ar uztenka o gal per mazai.. manau protinga, visgi suma ne 1000lt o kelis kart daugiau...

tai placiakampis gerai,jau pas tave jis nestoves be darbo tikrai mirksiukas.gif as jau kaip ir apsisprendziau,kad 24-70 2.8 reikia man smile.gif dabar liko SB iki galo pripratinti prie minties biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif hehe... na, jei neisigysi iki tol papasakosiu ispudzius smile.gif

Cia auto, laukiu kritikos:
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 29 liepos 2009 - 19:53
Da viena
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 29, 20:11)

mmm...si kaip patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 07 29, 21:26)
mmm...si kaip patinka wub.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Zituk,akys sveikos bigsmile.gif thumbup.gif
man ta su skrybele mmmmmmmm wub.gif wub.gif wub.gif

o ta pirma,ar man vaidenasi,ar ten kažkokia klostė po smakru blink.gif
ant kaklo kairėje pusėje unsure.gif ar ten taip šešėlis krenta,ar plaukai,niekaip nesuprantu,bet manes visai nevež biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijja: 29 liepos 2009 - 20:48
QUOTE(vijja @ 2009 07 29, 21:45)
Zituk,akys sveikos  bigsmile.gif  thumbup.gif
man ta su skrybele mmmmmmmm  wub.gif  wub.gif  wub.gif

aha, sutvarke akis vaistai thumbup.gif
del foto tai tik ryskumo trukumas dideleje.. bet man kazkaip visvien ziurisi.. as pastaruoju metu noriu buti tarsi per ruka, atsibodo fokusas akyse smile.gif bet gal ir prasoviau del to.. cia didesne http://farm3.static....06fb21b47_b.jpg
Atsakyti
Zitlali, abi man super, negaliu issirinkti kuri labiau patinka smile.gif Sviesa labai graziai krenta bigsmile.gif Seseliai... Cia nera visai j/b ane? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 29, 21:48)
aha, sutvarke akis vaistai  thumbup.gif
del foto tai tik ryskumo trukumas dideleje.. bet man kazkaip visvien ziurisi.. as pastaruoju metu noriu buti tarsi per ruka, atsibodo fokusas akyse smile.gif bet gal ir prasoviau del to.. cia didesne http://farm3.static....06fb21b47_b.jpg

man ryškumo kažkaip tokio tipo nuotraukai netrūksta ax.gif patinka bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 07 29, 21:50)
Zitlali, abi man super, negaliu issirinkti kuri labiau patinka  smile.gif Sviesa labai graziai krenta  bigsmile.gif Seseliai... Cia nera visai j/b ane?  g.gif

cia naturalus apsvietimas, nuo lango krenta, langas uz 3m kazkur is kitos puses nera jokio sviesos saltinio, aklinai sienos, toks staciakampis, desineje langas, kaireje nieko. Kaip suprasti nera visai j/b? unsure.gif

QUOTE(vijja @ 2009 07 29, 21:51)
man ryškumo kažkaip tokio tipo nuotraukai netrūksta  ax.gif  patinka  bigsmile.gif  wub.gif

4u.gif aciu

cia nuglamurintas variantas... http://farm3.static...._d441617b66.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 29 liepos 2009 - 20:56
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 29, 21:55)
Kaip suprasti nera visai j/b?  unsure.gif

Turejau omenyje, nera grynas j/b. Gal cia tik akys man taip rodo, bet matau toki ruda atspalvi rolleyes.gif
Nuglamurintas variantas man taip nesiziuri, kaip tavo cia i tema idetas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 07 29, 22:03)
Turejau omenyje, nera grynas j/b. Gal cia tik akys man taip rodo, bet matau toki ruda atspalvi  rolleyes.gif
Nuglamurintas variantas man taip nesiziuri, kaip tavo cia i tema idetas  4u.gif

aha aciu 4u.gif

nea.. zinok cia normalus j/b unsure.gif
Atsakyti