QUOTE(Zitlali @ 2009 08 07, 14:13)
tamsios abidvi nesimato nieko...
Cia Teka, o Tiny tik sekunde pabuvo, nespejau pagaut..
Cia Teka, o Tiny tik sekunde pabuvo, nespejau pagaut..
Perziurejau temas,atsilieku
Man si fotke profesionali
labas vakaras
Zitlali, kaip sakoma - be komentaru! labai grazios foto!
Klausimelis - kaip jus sviesinat foto? PS yra auto.. bet man nelabai..
QUOTE(antajo @ 2009 08 08, 19:51)
labas vakaras
ctrl+alt+l pasistumdyk rodykleles
boruzka lb grazu wow... ir pasvyrimas man patinka... niu tik remai ni
slepeciu negalejau numaut, nes kojas ten bade viskas sokinet ant akmenu vaiko neverciau...
vis gryztu paziet i sia Boruzkos foto.. man ji puiki tiesiog... mmm....
o si mociute mane kazko paverge.. tokia rami, jaukiai isitaisiusi ant pesciuju tiltuko... gaila neisdrysau daugiau pafotografuoti
slepeciu negalejau numaut, nes kojas ten bade viskas sokinet ant akmenu vaiko neverciau...
vis gryztu paziet i sia Boruzkos foto.. man ji puiki tiesiog... mmm....
o si mociute mane kazko paverge.. tokia rami, jaukiai isitaisiusi ant pesciuju tiltuko... gaila neisdrysau daugiau pafotografuoti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 08, 20:22)
man ypac patiko mergaites nuotrukos, j/b labai geras man nesigauna taip
QUOTE(boruzka @ 2009 08 08, 21:19)
noreciau ir as toki brieda nufotkint, labai patiko nuotrauka, spalvos is pradziu norejau prisikabinti prie pasvyrimo, bet gryau dar karteli paziurejau, niu grazu del remeliu sutinku su zitlali, as is pradziu ju nepastebejau, ju ten isvis nereik mano nuomone
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 08, 21:18)
is situ man spalvota labiau , nes jb murzinoka atrodo. Kitu nekomentuosiu, be zodziu, aisku kai kas kliuna, bet ... visvien (gal galetum pakartoti e-maila vyruko is kurio fotika uzsakynejai)
QUOTE(boruzka @ 2009 08 08, 21:19)
zinok pakirpciau siek tiek apacios ir virsaus, nes man atrodo perdaug neinformatyvios erdves, blasko, bet pats kadras fainas, labai geras.... (kuo ilgiau ziuriu, tuo labiau norisi horizontalaus kadro, bet yra kaip yra, neprilipdysi gi )
man po jusu geru kadru, nesinori savo buitiako deti bet visgi mokausi, ir noriu kritikos, bo kitaip neismoksiu
kritikai
su foto nieko nedaryta, tik sonas pakirptas, maisas voliojosi, nepastebejau kai pyskinau
kritikai
su foto nieko nedaryta, tik sonas pakirptas, maisas voliojosi, nepastebejau kai pyskinau