Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 08 rugpjūčio 2009 - 19:38
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 07, 14:13)
tamsios abidvi smile.gif nesimato nieko...

Cia Teka, o Tiny tik sekunde pabuvo, nespejau pagaut..
user posted image

Perziurejau temas,atsilieku blush2.gif

Man si fotke profesionali thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
labas vakaras

Zitlali, kaip sakoma - be komentaru! labai grazios foto!

Klausimelis - kaip jus sviesinat foto? PS yra auto.. bet man nelabai.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 08 08, 19:51)
labas vakaras

Zitlali, kaip sakoma - be komentaru! labai grazios foto!
Klausimelis - kaip jus sviesinat foto? PS yra auto.. bet man nelabai..  unsure.gif

ctrl+alt+l pasistumdyk rodykleles mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
man stoga sian rauna konkreciai ...

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 08, 19:22)

zinai, man akys uzkliuvo uz mergaites slepeciu, ar negeriau butu buve jei ji butu buvusi basom kojytem? blush2.gif

tuoj ikelsiu kazkoki brieda visiska biggrin.gif kapstausi po senas foto ...

ph34r.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 08 rugpjūčio 2009 - 20:21
boruzka lb grazu smile.gif wow... wub.gif ir pasvyrimas man patinka... niu tik remai ni

slepeciu negalejau numaut, nes kojas ten bade viskas smile.gif sokinet ant akmenu vaiko neverciau... biggrin.gif

vis gryztu paziet i sia Boruzkos foto.. man ji puiki tiesiog... mmm.... 4u.gif

user posted image

o si mociute mane kazko paverge.. tokia rami, jaukiai isitaisiusi ant pesciuju tiltuko... gaila neisdrysau daugiau pafotografuoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 08 rugpjūčio 2009 - 20:54
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 08, 20:22)

man ypac patiko mergaites nuotrukos, j/b labai geras 4u.gif man nesigauna taip doh.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 08 08, 21:19)

noreciau ir as toki brieda nufotkint, labai patiko nuotrauka, spalvos 4u.gif is pradziu norejau prisikabinti prie pasvyrimo, bet gryau dar karteli paziurejau, niu grazu 4u.gif del remeliu sutinku su zitlali, as is pradziu ju nepastebejau, ju ten isvis nereik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zana4: 08 rugpjūčio 2009 - 20:52
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 08, 21:18)

is situ man spalvota labiau wub.gif , nes jb murzinoka atrodo. Kitu nekomentuosiu, be zodziu, aisku kai kas kliuna, bet ... visvien thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif (gal galetum pakartoti e-maila vyruko is kurio fotika uzsakynejai)
QUOTE(boruzka @ 2009 08 08, 21:19)

tuoj ikelsiu kazkoki brieda visiska  biggrin.gif kapstausi po senas foto ...

zinok pakirpciau siek tiek apacios ir virsaus, nes man atrodo perdaug neinformatyvios erdves, blasko, bet pats kadras fainas, labai geras.... 4u.gif (kuo ilgiau ziuriu, tuo labiau norisi horizontalaus kadro, bet yra kaip yra, neprilipdysi gi ) tongue.gif
Atsakyti
man po jusu geru kadru, nesinori savo buitiako deti doh.gif biggrin.gif bet visgi mokausi, ir noriu kritikos, bo kitaip neismoksiu unsure.gif

kritikai
su foto nieko nedaryta, tik sonas pakirptas, maisas voliojosi, nepastebejau kai pyskinau blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Zitlali thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Turbūt pirmą kartą lotuliukas.gif bet viena foto man nelabai blush2.gif Ta, kur vyro pusė galvos netilpo blush2.gif Nebent čia koks spec sumanymas, bet šiaip visos fantastiškos thumbup.gif

boruzka , bigsmile.gif thumbup.gif labai faina nuotrauka, tokia paslaptinga, įtraukianti, įdomi thumbup.gif

Aš po tų kryžių prisiminiau, kad man gi labiau patinka žmones fotkinti lotuliukas.gif
Atsakyti
will aciu.. o kuria turi omenyje?
Liamuna, aciu uz kritika.. 4u.gif
Zana linksma foto, spalvos ryskios, tik horizontas svyra 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 08 rugpjūčio 2009 - 21:06