Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 08, 08:37)
aj man daba reik  4u.gif tiek to tada..aciu kad pasiulei smile.gif

as tau dabar duosiu, tu man ryt gali grazint biggrin.gif

tik mes po valandos ar pusantros isvaziuojam jau smile.gif
Atsakyti
niu va, paskolins kortele, sutarem.. lekiu ruostis ir iki wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 08 08, 08:01)
man tai bardakėlis labai jau čia, gal kad iš esmės tokios nuotraukos nepatinka  ax.gif

Dėkui 4u.gif
Man pačiai bardakėlis lotuliukas.gif tame ir esmė- kaip tą bardaką padaryti įdomų, nes ten visa aplinka tokia doh.gif Gal su macro įdomiau būtų, o taip tai nesumąsčiau nieko...

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 08, 09:11)
niu va, paskolins kortele, sutarem.. lekiu ruostis ir iki wink.gif

thumbup.gif
lauksim fotkių bigsmile.gif
Atsakyti
Will reikia detalem fotografuoti, isryskinti pirma, antra plana.. idomiausia juk gabaliukais kai fotkini, sukurt istorija... 4u.gif bendri vaizdai tikriausiai peizazam tinkami daugiau g.gif

Tiesa, ACIU Zmogiukui smile.gif isgelbejo mane tai nerealiai.. ispyskinau savo 2 kortas ir jos visa smile.gif buciau mirus be to. Vnz leksiu pirmadieni pirktis korteliu atminties smile.gif tuoj nusikeliu foto ir imesiu smile.gif labai grazi seima buvo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 08 rugpjūčio 2009 - 12:52
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 08, 13:47)
Will reikia detalem fotografuoti, isryskinti pirma, antra plana.. idomiausia juk gabaliukais kai fotkini, sukurt istorija...  4u.gif bendri vaizdai tikriausiai peizazam tinkami daugiau  g.gif

Suprantu, bet ten taip įdomiai... sunku paaiškinti, bet neišeina akcentuoti vieno, nes jų ten begalės, gal dar dėl objektyvo, manau, kad grįšiu kadanors su geresniu objektyvu lotuliukas.gif Šitas gi iš arti nefokusuoja ir šiaip, minėjau gi, kad išbandžiau w/b filtrą ir parsivežiau mėlynas fotkes lotuliukas.gif
Atsakyti
tai gal reikejo islaikyma matuojant prailgint smile.gif fotika pasitvarkyk, nebuna stebuklu... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 08 rugpjūčio 2009 - 12:56
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 08, 13:56)
tai gal reikejo islaikyma matuojant prailgint smile.gif fotika pasitvarkyk, nebuna stebuklu...  4u.gif

Stovą palikau vilniuje doh.gif o fotikas gi prie mirties jau verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 08 08, 13:59)
Stovą palikau vilniuje  doh.gif  o fotikas gi prie mirties jau  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

kai matuoji wb, kuo ilgesnis islaikymas tuo balciau nufotkins smile.gif tai peveze jei diena fotkintum seseli ant kokiu 250 ir 3.5f tarkim, tai pasimatuoji prie 150-200 smile.gif jei supratai apie ka as.. stovo nereik smile.gif

del fotiko uzuojauta... gimtadieniui vyro prasyk tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 08 rugpjūčio 2009 - 13:04
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 08, 14:02)
kai matuoji wb, kuo ilgesnis islaikymas tuo balciau nufotkins smile.gif tai peveze jei diena fotkintum seseli ant kokiu 250 ir 3.5f tarkim, tai pasimatuoji prie 150-200 smile.gif jei supratai apie ka as.. stovo nereik smile.gif
---
del fotiko uzuojauta... gimtadieniui vyro prasyk tongue.gif

Maniau, kad ten ne dėl wb rašei doh.gif susimaišiau blush2.gif
Reikės pamėginti, bet man keista buvo, kad vien nufotkinus tą filtrą, nuotrauka gaudavosi mėlyna g.gif kai fotkindavau baltą lapą, ji būdavo pilkšva, gelsva ar pan, mėlynos neteko matyti blink.gif Tiesa, tuos skirtumus pamačiau tik kai nuėmiau fotkes į kompą, jei būčiau iškart pamačiusi, tai nebebūčiau naudojusi doh.gif Reiks dar pažaisti su tuo filtru. Svarbiausia, kad PS atstatė originalias spalvas lotuliukas.gif
---
Gimtadienis beveik po metų doh.gif Audžiu mintį Kalėdoms, jei po remontų neištiks bankrotas lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

as negyva visai biggrin.gif

man patiko ir Tekos ir Zitkos nuotraukos wub.gif

bet man paciai nepatinka surezisuotos nuotraukos, labiau kabina is kazkokio veiksmo isplaukusios smile.gif

as pasirasau meet`ui drinks_cheers.gif tik man bus sunkiau atvaziuoti, as be masinos ir su dukra buciau unsure.gif jei kas nores itin sudetingo modelio tai galeciau juo pabuti biggrin.gif
Atsakyti
nepamenu ar rodziau, bet is levandu zydejimo turiu dar tokia foto smile.gif mane ji kazkuom kabina ...

user posted image
Atsakyti
Svelni foto, tik remeliai nepatinka 4u.gif

Kelios is sian smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

cia truksta smarkiai apacios, bet patinka antras planas blush2.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image