Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 07, 23:12)
labai reik korteles ryt.. po pietu grazinciau...  4u.gif

paskolinciau, tik kad maniske netiks , muiline gi blush2.gif
Atsakyti
Įkeliu dar kelias foto iš Kryžių kalno. Paskutinį kartą buvau ten prieš dešimt metų, tai kai nuvykau, gavau lengvą šoką- dalis mano suplanuotų fotkių nuplaukė, nes ten, iš kur žadėjau fotkinti, nebegalima eiti lotuliukas.gif Kalnas labai smarkiai padidėjęs ir t.t. Be to, vis dar mąstau kaip padaryti tokias foto įdomias- akcento išskirti nelabai išeina, nes ten makalynė doh.gif Pasivaikščiojom tik apačioje, nes laiptais lipti nebuvo galimybių...
Sveiki atvykę
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 07, 18:24)
Cia Tekos foto..
user posted image

man si patiko labiausiai 4u.gif spalvos tokios svelnios

QUOTE(Teka @ 2009 08 07, 20:34)

negaliu neiskelti bigsmile.gif va sitos ispudingos, labai net, akys kokios israiskingos. fotomodeliu tau dirbti mirksiukas.gif

pasitaisysiu, antroje nuotraukoje noretusi plauku daugiau galbut, nes kakta per auksta. 4u.gif bet akys viska numusa bigsmile.gif

QUOTE(antajo @ 2009 08 07, 21:15)

geras portretukas 4u.gif man ne tamsi foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zana4: 07 rugpjūčio 2009 - 22:41
QUOTE(Will @ 2009 08 07, 23:04)
Taip taip, bet jei visos be vaikų, o aš viena su, tai  blush2.gif

nu taip, tai as jau isbraukta is sarasu, taip devil.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 07, 23:12)
labai reik korteles ryt.. po pietu grazinciau...  4u.gif

isidek i skype antrastej, mazu kas pamatys koks geradaris biggrin.gif as taviskiu net neturiu turbut kad tiktu
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 07, 23:39)
nu taip, tai as jau isbraukta is sarasu, taip devil.gif

neeee, kai rašiau, nebuvai paminėta dar tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 08 07, 23:41)
neeee, kai rašiau, nebuvai paminėta dar  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

tu man ziurek cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 07, 16:41)
faina  thumbup.gif tai atostogu metu jei su vaikais varai koki ten fotkinimai, spek veikt viska biggrin.gif gerai pailsek ir jau rudeniop lauksim su sviezia galva ir ikvepimu  4u.gif

aha, su vaiku, tai tik ja papyskinu -iamzinu taip sakant doh.gif net foto normaliai patvarkyt ner kada..zalias ir sumeciau i flirka doh.gif bet reik sesem rodyt kazka ax.gif kazkada patvarkysiu...gal doh.gif
ai, norejau pakalust taves, kaip tu teka fotkijai? kok9ia diafragma buvo, koks islaikymas? stovas buvo? ir siaip gal zalia foto parodyt gali man? ax.gif nu bais man grazu tokio tipo portretukai bigsmile.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 07, 17:24)
Cia Tekos foto.. fotkino su makro 60mm ir raw formatu smile.gif siaip vos pakoregavau, bet nezymiai.Taigi streles jai, ne man biggrin.gif

spalvos cia thumbup.gif wub.gif ir tu modelis pasakiskas wub.gif ir tikrai pagal gabaritus ne meskis lotuliukas.gif doh.gif

Papildyta:

QUOTE(Ievosius @ 2009 08 07, 17:52)

O aš šiandien su pora portretukų. Dėl spalvų galima ir nieko nesakyti.Kol kas sergu aš su jom. Bet dėl kompozicijos ir kitu tech. dalykų kritika laukiama....

man ausu trukumas ax.gif ax.gif antras tai isplaukes schmoll.gif o spalvos -nu negi tu patinka? blush2.gif vaikas kaip sudauzytas doh.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2009 08 07, 19:34)

pirmoji nebloga tikrai thumbup.gif antra dirbtinoka poza

QUOTE(antajo @ 2009 08 07, 20:15)
ir sita tamsi?  unsure.gif

as vos pasviesinciau mirksiukas.gif
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 07, 21:28)

o siandien gi dare visaip kaip mane Saules puga ir Peperoni  biggrin.gif .

wow wow wow thumbup.gif rezultatus tikiuos parodysit bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 08 07, 23:32)
Įkeliu dar kelias foto iš Kryžių kalno. Paskutinį kartą buvau ten prieš dešimt metų, tai kai nuvykau, gavau lengvą šoką- dalis mano suplanuotų fotkių nuplaukė, nes ten, iš kur žadėjau fotkinti, nebegalima eiti  lotuliukas.gif  Kalnas labai smarkiai padidėjęs ir t.t. Be to, vis dar mąstau kaip padaryti tokias foto įdomias- akcento išskirti nelabai išeina, nes ten makalynė  doh.gif  Pasivaikščiojom tik apačioje, nes laiptais lipti nebuvo galimybių...
Sveiki atvykę

man tai bardakėlis labai jau čia, gal kad iš esmės tokios nuotraukos nepatinka ax.gif

dėkui, mergaitės, už komentarus
Atsakyti
as irgi uz meeta, bet jei sekmadieni, tai man tik pavakare museu tiktu... musu visi savaitgaliai iki rugsejo 10 suplanuoti doh.gif ir as su dviem vaikais buciau (nebent viena parduociau kam biggrin.gif ), tai fotkint man sunkiau, bet noreciau susipazint gyvai ir paziuret kaip jus fotkinat smile.gif (Zitlali, galetum abu Simonus fotkint tongue.gif )

turiu 8GB kortele, fotkes dar neisimtos is jo, ale jei labai reik, rek, duosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 08 08, 07:14)
ai, norejau pakalust taves, kaip tu teka fotkijai? kok9ia diafragma buvo, koks islaikymas? stovas buvo? ir siaip gal zalia foto parodyt gali man? ax.gif nu bais man grazu tokio tipo portretukai bigsmile.gif

zalia foto jei parodysiu tai Teka prilups... tai tik arba skype arba nzn.. g.gif aj el pasta atsiusk, imesiu tau abidvi, paziesi exif 4u.gif

QUOTE(žmogiukas @ 2009 08 08, 08:05)
as irgi uz meeta

oj reiktu tai labai bigsmile.gif per pietus grazinciau. Lekiu i Trakus fotkint, o vietos ner visai mano tose kortose, nenusiperku..
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 08, 08:29)
zalia foto jei parodysiu tai Teka prilups... tai tik arba skype arba nzn..  g.gif aj el pasta atsiusk, imesiu tau abidvi, paziesi exif  4u.gif
oj reiktu tai labai  bigsmile.gif per pietus grazinciau. Lekiu i Trakus fotkint, o vietos ner visai mano tose kortose, nenusiperku..

as tik ryt grisiu is sodybos, rasyk i eglebraz skypa, susitarsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 08 08, 08:36)
as tik ryt grisiu is sodybos, rasyk i eglebraz skypa, susitarsim smile.gif

aj man daba reik 4u.gif tiek to tada..aciu kad pasiulei smile.gif
Atsakyti