Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

oj teka rimtas.. ten buvofainu kur mes dviese.. nu paziek pati 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 07, 19:21)
vo  bigsmile.gif  visai gerai pasijutau bendramiestę sutikus  thumbup.gif  manau galėtume bandyt tiktis...  aš tik kas dėl pasakinėjimo modeliui kaip ką daryt ir kaip pozuot silpna esu, bet kaip nors  biggrin.gif

kai tik bus noras,laukiu až mirksiukas.gif 4u.gif

Teka,man Zitlali nuotraukos visai patinka bigsmile.gif
Zitlali,aš žinok prie lūpų nekibčiau schmoll.gif man prie visų tų spalvų tokių švelnių visai tinka ax.gif tik plaukai tai jau joooo ,tikrai plikė šviečia unsure.gif nors jos iš rimto tai net nėra biggrin.gif

kur nupaveiksluota Teka man lb patinka thumbup.gif

Ievosiau,ausyčiu laaaabai trūksta,bet kaip man spalvos nepatiktiiiii blush2.gif
Atsakyti
As lievas foto sukeliau.. atsiprasau 4u.gif nekreipkit demesio.. ji tikrai geriau papyskino.. tik pas mane kazkas su galva paskutiniu metu, darau nesamones blush2.gif 4u.gif einu prasiblaskysiu, gal iki zyrgyno nuleksiu.. iki

Aj ir kas dalyvautu myte? niu, organizuojames m?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 07 rugpjūčio 2009 - 19:15
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 07, 20:13)
pas mane kazkas su galva paskutiniu metu,

Aj ir kas dalyvautu myte? niu, organizuojames m?

biggrin.gif viskas gerai su tavo galva tongue.gif

tai gal mes su Stikline susimestumem ir atvyktumem g.gif bigsmile.gif
tik žiūrėt reikia kaip tą laiką suderinsim rolleyes.gif
Atsakyti
Zitka smile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 07 rugpjūčio 2009 - 19:40
QUOTE(Teka @ 2009 08 07, 19:34)

Pirma labai super thumbup.gif
O antra nea, sukuosena kazkas ne to, ir ta veido padetis dirbtine tokia biski.
Atsakyti
Teka,pirma liuks thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
As dar cia biggrin.gif

niu man siose foto kliudo sprandas.. reikejo issitiesti arba is vos zemiau pabandyt pafotkint, bet kai zinau kad cia per 2min buvo pagauta, tai patylesiu biggrin.gif tiesiog kumpis toks ant nugaros atrodo ir antakis susiveles, plaukai nelabai.. gal pakadruociau (as apie pirma) taip kad akys daugiau centre butu, plaukai, sprandai ir kiti galai demesio neblaskytu 4u.gif bet zvilgsnis yra, pagavai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 07 rugpjūčio 2009 - 19:54
labas vakaras !

na pagalaiu sulaukiau savo modeliuku!!! pargrizo namucio!
dedu viena .. ir sita tamsi? unsure.gif

user posted image

Teka, Zitlali, fainiai laika leidziat! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 08 07, 20:15)
labas vakaras !

na pagalaiu sulaukiau savo modeliuku!!! pargrizo namucio!
dedu viena .. ir sita tamsi?  unsure.gif

Man asmeniskai,tai nera tamsi.Kadravimas irgi patinka.Lauksim daugiau modeliuko nuotrauku mirksiukas.gif
Papildyta:
Zitlali,kokios melynos akys pas tave wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Niugi kol perskaiciau cia plepalus karsta.gif

o siandien gi dare visaip kaip mane Saules puga ir Peperoni biggrin.gif . ir veze kazkur i miskus per miskus ir perrenginejo 100 kartu ir i vandeni lipe brist, nu v.z. kokias geras 3.5 val davesi jos aplink mane doh.gif tik nei viena nedave net ekranelyje paziet kas gavosi ar kas nesigavo rolleyes.gif o smalsuuuu gi . . . . . rolleyes.gif na ziuresim ka as ten pripozavau hihihi.gif, gla visai i pievas - persistengiau biggrin.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 07, 17:35)
.................tiesa, del myto, tai gal organizuojam kai grysiu is atostogu didesni suvaziavima? Rasytce gal atleks, va Teka, Tiny, dar kas gales  bigsmile.gif gamtoj su vaikais, su kokiais saslais, kol orai nedingo visai sauleti 

o jetus, as tai visom keturiom uz thumbup.gif nu jau kaip noriu Zitka pakankint, gal dar ir Simoniuka duos paniurkyt biggrin.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 07, 18:24)
Cia Tekos foto.. fotkino su makro 60mm ir raw formatu

nu idomios vistik spalvos g.gif manau kad turejo but kitokios, keista, nu gal . .. . .

bet tai jau Zitkos fotogeniskumas tai ka as zinau rolleyes.gif

QUOTE(Ievosius @ 2009 08 07, 18:52)
O aš šiandien su pora portretukų. Dėl spalvų galima ir nieko nesakyti.Kol kas sergu aš su jom.

bet tai kad zalia per daug unsure.gif
Atsakyti
Aciu Inesa smile.gif tik kad nebuvau pasiruosus pyskinimui smile.gif ir mytui, tiesiog taip sutapo.. sedejau namie susikuitus su neplauta galva biggrin.gif tai zinai.. matosi ir oda demeta ir pan smile.gif

gal zinot, ka nustatymuose padaryti, kad isplauktu ne tik fonas, bet ir viskas aplink centrini taska? g.gif

Rasytce geras thumbup.gif lauksim foto bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 07 rugpjūčio 2009 - 21:32