Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Cia Tekos foto.. fotkino su makro 60mm ir raw formatu smile.gif siaip vos pakoregavau, bet nezymiai.Taigi streles jai, ne man biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 08 07, 17:18)
Zitlali - man patiko teka portretukas, manau gavai tai ka ir sumanei  bigsmile.gif  viena puse tamsesne kita sviesesne... man grazu  4u.gif

drinks_cheers.gif man irgi labai patiko tiek sviesa, tiek modelis thumbup.gif

bigsmile.gif kokios svelnios spalvos Zitlali portretu, matyt Raw deka cia
o tas meskis koks fainas biggrin.gif trecia man labiausiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Jojo, as jau kai lenktynes zirgu fotkinau pamaciau kad raw svelnina lb spalvas teigiamai...

As tai irgi turiu kritikos smile.gif kadangi buvau trumpai modelis, tai tik galiu pasakyt, kad reikia nebijoti sakyti ka modeliui daryti, nes kazkaip sunku isijausti, juk nezinai kada ka pasukti, kaip atrodo per akute ten petys, plaukai, akys ar lupos.. as buciau liepusi sau pasiblizginti ir nusivalyt lupas, sudrekinti, nemegstu tokiu kaip mano ten serpetu kazkokiu... toliau pirmoje foto atrodau kaip pliktelejus biggrin.gif virsaus per daug, rakursas man nlb.. butu ok foto jei kazkaip kitas kampas isieskotas, nes db atrodau kaip be plauku ir truksta pirstu, zvilgsnio nesimato. Antroje foto man tas pats, buciau liepus su plaukais kazka daryti, nes del aukstos kaktos atrodo nelabai tie plaukai db... plius trumpas kaklas ir krutine man cia nlb. Trecioje kaip ir ok viskas smile.gif tik noreciau is arciau... ax.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Valetta @ 2009 08 07, 18:28)
o tas meskis koks fainas  biggrin.gif

panda hihihi.gif tai meskis ir esu, nuo gabaritu iki charakterio tongue.gif
Atsakyti
Labu labu, žiū Zitka modelis bigsmile.gif Ali kodel tokia rimta?Antra man labiausia.Pirma gal iš žemiau būt buvę geriau imti...
Citra, pavydžiu pirkinio.Baltai žinoma.Aš ir buvau nusižiūrėjusi toki pat, bet Zitka perkalbėjo, dabar taupau ant 50mm f/1,4.O per kur pirkai?

O aš šiandien su pora portretukų. Dėl spalvų galima ir nieko nesakyti.Kol kas sergu aš su jom. Bet dėl kompozicijos ir kitu tech. dalykų kritika laukiama....

user posted image

user posted image

Galvoju, kad gal rankutes nukapotas geriau visai nukirpti, ania? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 08 07, 18:52)
Ali kodel tokia rimta?Antra man labiausia.
Citra, pavydžiu pirkinio.Baltai žinoma.Aš ir buvau nusižiūrėjusi toki pat, bet Zitka perkalbėjo, dabar taupau ant 50mm f/1,4.O per kur pirkai?

taigis o ka as ne rimta? biggrin.gif tokia esu jau.. nemoku nenaturaliai susijuokt ar nusisypsoti ax.gif
gal naudoto nori ? ax.gif prastumineju biggrin.gif nors pati imciau.. ale nebeturiu nei lito laisvo...
Pirma jei ne spalvos tai ok.. spalvos man nini..
Antroje isplauke viskas, bet ne vykusiai.. jei sumanymas buvo isplaukes kadras tai kazkaip ne iki galo ivykdytas, o jei nepavyko.. tai.. nieko gero... rankos netrukdo visai.. nes akys pirmame plane mane pilnai itraukia, nematau ranku, nemaiso ax.gif 4u.gif Abejose siek tiek ausyciu nukirptu gaila, galima buvo vos vos daugiau palikti.. nes erdves is kitos puses pilna, o ten taip priplota..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 07 rugpjūčio 2009 - 17:58
Zitlali, arba Teka riksliau smile.gif Pirma nea, rakursas netinka, rankos truksta, kakta labai isryskeja.
Antra- labiausiai, trukumu nematau.
Trecia- jo,noretusi is arciau veido, per daug aplink erdves,per mazas pagr objektas.

Ievosiau- pirkau Aviteloj. jie ten biski nukainuoti buvo, 499Lt mokejau. Siaip, jo,ir as rinkausi tarp 1.8 ir 1.4. Bet pagalvojau kad dvigubai moket uz 1.4 nelabai noreciau, juolabiau kad vizijoj pas mane rimtesnis objektyvas sviesus,zoominis, tai jau geriau ta dali jam atidesiu rolleyes.gif O siaip man ir 1.8 puikiai uztenka,netgi mano tamsiuose namuose. thumbup.gif Pabandyciau 1.4, gal kitaip kalbeciau rolleyes.gif

Dabar del foto, nu spalvos bigsmile.gif imesk man per skype ta actiona ka? blush2.gif

Pirma gera, jei nebutum taip galvytes apkapojusi. Norisi abieju ausyciu., apacioj per daug erdves-virsuje per mazai. Ir tie pirstukai ne i tema biski, gal geriau nukirpti juos.

Antra siaip butu labai liuks, jei matytusi kur tas vaikas sedi (kaip suprantu bliude kazkokiam g.gif ) tada ir rankyte labiau matytusi ir kojyte, gal reikejo is anuksciau imti, ir ryskumo truksta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 07 rugpjūčio 2009 - 18:07
Zitlalinu zinok liuks nuotraukos.Labai graziai tu cia surasei visus pastebejimus apie pozavima.Kadas nors tikrai prasysiuosi i fotosesija ax.gif spalvios tikrai tokios svelnios,dera su tavo nuotaika tokia ramia.Teka,saunuole 4u.gif
Ievosius,man pirmos kadravimas labai,labai.Akys tokios ispudingos wub.gif Spalvos man nea zinok,bet cia jau skonio reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2009 08 07, 15:08)
ir aš iš to pačio kaimo  doh.gif  drinks_cheers.gif  biggrin.gif

jei reik modelio,gali kreiptis  bigsmile.gif norėčiau,kad kas mane pafitkintų  rolleyes.gif

vo bigsmile.gif visai gerai pasijutau bendramiestę sutikus thumbup.gif manau galėtume bandyt tiktis... aš tik kas dėl pasakinėjimo modeliui kaip ką daryt ir kaip pozuot silpna esu, bet kaip nors biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 07, 13:13)
tamsios abidvi smile.gif nesimato nieko...

Cia Teka, o Tiny tik sekunde pabuvo, nespejau pagaut..

jabytute, ar aš tau leidimą daviau? g.gif biggrin.gif man per tamsu ir negaliu žiūrėt į savo spuoguotą kaktą doh.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 08 07, 13:37)
ootu rupke, nu kad graziai grazu. va cia tai fotogeniska, ne tai kai as  cool.gif

ar vaiki grazino? biggrin.gif

kas fotogeniška? aš??? kiba pablūdai, čia zitka gera fotografė. va ji fotogeniška, o aš jos normaliai nufotkint nesugebėjau doh.gif pyškinau bile kaip ir vsio, nes objektyvas labai patiko

zitka, įmesk, kur tavo vaikį fotkinau, man rodos ten geresnių buvo, o ir tavo tikrai geresnių buvo

grąžino grąžino tongue.gif nors mielai dar panenčyčiau, tooooks meilutis wub.gif
Atsakyti
oi tema sumaisiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 07 rugpjūčio 2009 - 18:41
QUOTE(Teka @ 2009 08 07, 19:35)
jabytute, ar aš tau leidimą daviau?

tau asmeniskai imesiu oki? paziesi tada.. o del tos foto.. tundra tikrai tu, as ir i efoto imeciau biggrin.gif normali foto... bet jei tikrai erzina isimsiu visur 4u.gif o del foto tai man pasirode sios geriausios... ax.gif bet tau imeciau,priimk, atrink ir sutvarkyk pati 4u.gif ale as visvien manau kad tu geriau zymiai fotkini ir kad tau geriau sekasi.. tad nenuleisk ranku tik wink.gif

QUOTE(Zunkelis @ 2009 08 07, 19:36)
Zinot, uzkliuvo man viena mintis...

ojjj... ne ten jauciu pataikei.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 07 rugpjūčio 2009 - 18:44
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 07, 18:38)
ojjj... ne ten jauciu pataikei..  4u.gif

Man ir taip pasirode rolleyes.gif
Atsakyti