Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 06, 23:09)

o si man patinka.. negerai vel ane  doh.gif

man nieko thumbup.gif tik jei kibt riektu butinai -prie formaqto kibciau tongue.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 07, 07:04)

Dar norejau pasiteiraut, planuoju rugsejo gale i NY skristi, kaip veztis technika  g.gif ? aisku,kad ne bagaze, bet ar yra kokios salygos kaip transportuoti? juk po rentgenu ar galima kist? kaip su juosta, nesusigadins? vienzo idomi patirtis jei tokia turite...

kaip faina wub.gif
vezkis ir kisk -nieko nenutiks mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 07, 12:13)

Cia Teka,

gal tamsoka, o galr visai thumbup.gif siaip portretukas man patiko thumbup.gif nes as nemoku taip ax.gif bet kol neturesiu normalaus fotiko -tol ir nemokesiu itariu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 07, 13:37)
ar vaiki grazino? biggrin.gif

lotuliukas.gif

Maciau Zitlaliuka siandien smile.gif Grozis neispasakytas wub.gif Nu tiesiog gimes modeliu buti... o jau akyciu israiskingumas... ir kaip moka zvilgsni sustanginti bigsmile.gif Toki vaikiuka tik fotkint ir fotkint...
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 07, 07:04)

Dar norejau pasiteiraut, planuoju rugsejo gale i NY skristi, kaip veztis technika  g.gif ? aisku,kad ne bagaze, bet ar yra kokios salygos kaip transportuoti? juk po rentgenu ar galima kist? kaip su juosta, nesusigadins? vienzo idomi patirtis jei tokia turite...

As skridau jau pora kartu su savo Canon veidrodiniu (tiesa ne i NY, bet manau procedura ta pati ax.gif ), tai veziausi kaip rankini bagaza. Siaip nieko ypatinga. Po rentgenu kist galima, tik praeita karta, nusivede mane i kazkoki kambareli ir liepe kamera ispakuot. Sprogmenu tipo iesko. blink.gif

Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 08 07, 12:57)

kur prapuolus??

Atostogavau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 08 07, 14:12)
Maciau Zitlaliuka siandien 

nu pavyyydziu, kad matei ax.gif

Will, smagu kad patiko, bandysim draugaut su 100mm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 07, 11:07)
Jatau tokiom akimirkom aš baigiu nusigriaužt pirštus, kad gyvenu kaime kažkokiam  doh.gif

ir aš iš to pačio kaimo doh.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif

jei reik modelio,gali kreiptis bigsmile.gif norėčiau,kad kas mane pafitkintų rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Nu kadru cia pridejot bigsmile.gif Miela malonu ziuret. Tik gaila kad kai kurios istrintos rolleyes.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 08 07, 10:08)
numirsiu is pavydo swoon.gif

nu klausyk kiek aukliu isitaisysi biggrin.gif ir kodel as ne Vilniuj frusty.gif

Jo,is pavydo ir as mirstu. Sakes,labai noreciau i USA nulekt,pazet,kaip ten zmones gyvena, O cia dar i NY bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif Nerealu!!!

Ir kodel as ne Vln verysad.gif

Beje, giriuosi- nusipirkau 50mm 1.8D. Bet kazko ner noro fotiko imti i rankas unsure.gif
Atsakyti
bigsmile.gif
QUOTE(Tiny @ 2009 08 07, 13:26)
Zitlali, galetu aisku buti sviesesne, bet siaip labai gerai pagavai

aciu smile.gif man netamsu.. mano ta foto kur su Simonu irgi tuomet turetu buti tamsi, bet kazkaip lipo irgi daugeliui g.gif cia beja toks apts apsvietimas

QUOTE(Rasytce @ 2009 08 07, 13:37)
ar vaiki grazino?

aha biggrin.gif

QUOTE(bonda @ 2009 08 07, 13:57)
kur prapuolus??

kur pati prapuolus.. ! atostogos?

QUOTE(Zunkelis @ 2009 08 07, 14:00)
Zitlali, nu man kazkaip per tamsiai ziurisi 

Man netamsu smile.gif mano galva teisinga sonine sviesa ax.gif aciu uz kritika

QUOTE(bonda @ 2009 08 07, 14:11)
man nieko tik jei kibt riektu butinai -prie formaqto kibciau

biggrin.gif as irgi kibciau bet kazkaip persiorentavau g.gif ax.gif aciu uz kritika 4u.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 08 07, 14:12)
Maciau Zitlaliuka siandien 

aciu 4u.gif visad prasom fotkint tiesa, del myto, tai gal organizuojam kai grysiu is atostogu didesni suvaziavima? Rasytce gal atleks, va Teka, Tiny, dar kas gales bigsmile.gif gamtoj su vaikais, su kokiais saslais, kol orai nedingo visai sauleti ax.gif ku manot?

QUOTE(julima @ 2009 08 07, 14:42)
As skridau jau pora kartu 

o dekui.. siaip reiks pasiskambint jauciu pasitikslint g.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 08 07, 15:47)
Beje, giriuosi- nusipirkau 50mm 1.8D. Bet kazko ner noro fotiko imti i rankas  unsure.gif

jei kam reik dar zinau kas naudota 1.4f 50mm parduoda uz 800 4u.gif tai kreipkites smile.gif geras daiktas ir gera kaina beja sveikinu su pirkiniu ir baik maivytis biggrin.gif eik pyskint, juk tiek modeliuku namie turi bigsmile.gif

Imesiu siek tiek veliau Tekos fotkes, mane pyskino su mano fotiku..
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 07, 16:35)

kur pati prapuolus.. ! atostogos? 

jap mirksiukas.gif mirksiukas.gif nespeju grizt ir vel varau doh.gif ale ir fotkiu padoriu nelabai rasta -vis tik atostogos doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 08 07, 17:39)
jap mirksiukas.gif  mirksiukas.gif nespeju grizt ir vel varau doh.gif ale ir fotkiu padoriu nelabai rasta -vis tik atostogos doh.gif  lotuliukas.gif

faina thumbup.gif tai atostogu metu jei su vaikais varai koki ten fotkinimai, spek veikt viska biggrin.gif gerai pailsek ir jau rudeniop lauksim su sviezia galva ir ikvepimu 4u.gif

Del Tekos portreto, siaip labai kategoriskai nuskambejo mano-man patinka. Toprsme jeigu desinioji puse butu sviesene, tai jau butu kitoks portretas su kitokia nuotaika smile.gif butu lengvesnis, ne toks dramatiskas. Tad as ta turejau omenyje, kad man ok seseliai. Ok butu ir kitaip, bet taip man tinka 4u.gif pasiaiskinau,kad negalvotumet, kad nepriimu nuomones smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 07 rugpjūčio 2009 - 16:42
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 07, 16:35)
jei kam reik dar zinau kas naudota 1.4f 50mm parduoda uz 800  4u.gif tai kreipkites smile.gif geras daiktas ir gera kaina  beja sveikinu su pirkiniu ir baik maivytis biggrin.gif eik pyskint, juk tiek modeliuku namie turi  bigsmile.gif

Imesiu siek tiek veliau Tekos fotkes, mane pyskino su mano fotiku..

nu va,butum anksciau parasiusi-vakar nusipirkau smile.gif

Lauksim bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 07 rugpjūčio 2009 - 17:02
Zitlali - man patiko teka portretukas, manau gavai tai ka ir sumanei bigsmile.gif viena puse tamsesne kita sviesesne... man grazu 4u.gif

Atsakyti