Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 07, 10:03)
aha aktualu, tik noreciau darbu jo pamatyti smile.gif

neturiu pvz,bet manau jei reiks pirmus kartu ir nemokamai parodys ka moka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 07, 11:08)
1 del technikos transportavimo paklausiu
2 nu klausyk kiek aukliu isitaisysi biggrin.gif ir kodel as ne Vilniuj frusty.gif

1 4u.gif
2 aha biggrin.gif

boruzka tai oki, man reiks kazkada artimiausiu metu smile.gif o jam eisma reguliuot galima siek tiek? ar jis palei ikvepima, kaip stilistai, neduok die uzsiminsi apie kazka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 07 rugpjūčio 2009 - 10:20
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 07, 09:54)

O pas mane Teka sveciuose buvo ir mano vaika i centra issiveze  lotuliukas.gif tai nzn ka cia veikt  blink.gif atves kazkada sake... biggrin.gif ir dar Tiny uzsuks, tai mini mytas, papyskinsiu ir veliau parodysiu panas  biggrin.gif

kaip pavydziu blush2.gif Gaila kad as ne Vilniuj doh.gif Atsiusiu drauge savo pas tave rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 07, 10:20)

boruzka tai oki, man reiks kazkada artimiausiu metu smile.gif o jam eisma reguliuot galima siek tiek? ar jis palei ikvepima, kaip stilistai, neduok die uzsiminsi apie kazka biggrin.gif

as manau, kad tikrai galesi kazka pareguliuoti mirksiukas.gif jis juk mokosi kaip ir mes rolleyes.gif
Atsakyti
vakar buvom filmu festivali - na i pacius filmus nejom kadangi kleckas neleistu ramiai paziuret - bet vaiksciojom po naktini meista, ir ten muge plius buna.. na ir ka fotkinau fotkinau ir nulis verysad.gif verysad.gif verysad.gif nelabai man dar naktines foto iseina verysad.gif

idedu viena foto - kai pamaciau ta vyruka tooooks noras uzejo nufotkint.. bet gi nepyskinsiu atsitojus.. tai ejau paprasyt ar leistu nufotkint.. menkai jis kalbejo angliskai tik pasake kad VIENA galiu.. tai drebanciom rankom fotkinau ( o tas ir matosi).. (bandziau ryskint akis - bet neisejo, nedraugauju as su PS dar!!! doh.gif )

samanas
user posted image
Papildyta:
buikiakas
pomidoru valgymo menas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo antajo: 07 rugpjūčio 2009 - 10:54
Radau idomios info apie kursus dailes mokykloje sakyciau pakankamai nebrangu g.gif

http://www.vienozins...hp?page=mokslas

gal vertetu nueiti pabandyti paklausyti tu paskaitu viena menesi uz 40lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 08 07, 11:53)
vakar buvom filmu festivali -

tamsios abidvi smile.gif nesimato nieko...

Cia Teka, o Tiny tik sekunde pabuvo, nespejau pagaut..
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 07 rugpjūčio 2009 - 12:23
Zitlali, galetu aisku buti sviesesne, bet siaip labai gerai pagavai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 07, 13:13)
Cia Teka, o Tiny tik sekunde pabuvo, nespejau pagaut..

ootu rupke, nu kad graziai grazu. va cia tai fotogeniska, ne tai kai as cool.gif

ar vaiki grazino? biggrin.gif
Atsakyti
Labas,

Ačiū už komentarus 4u.gif

QUOTE(Rico @ 2009 08 06, 11:31)
as is pradziu galvojau man apacios nerodo, bet jos ir nera  unsure.gif reiktu  kito kampo ar siuzeto kokio platesniu planu 

Turiu ir su apačia, bet čia specialiai taip fotkinta- esmė, kad norėjau švaraus foto ir tą labai sunku padaryti, nes ten aplink TIEEEEEK kryžių, kad ojojoj lotuliukas.gif

Rasytce, labai patiko Tavo fotkės su nauju objektyvu bigsmile.gif thumbup.gif

Zitlali, sveika sugrįžusi 4u.gif Man daugelio foto neberodo...
Dėl NY kaip pavydu wub.gif O dėl technikos- manau, panašiai kaip su kompu, mano vyras yra kelis kartus skridęs, tai kompą ir fotiką deda į vieną kuprinę, tipo rankinį bagažą 4u.gif
Teka neblogai pagauta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 06, 21:21)
Cia buitiakai... nes nieko kitko nefotkinau tongue.gif

geros spalvos wub.gif thumbup.gif ir man ta ypac, kur akytes toj sviesoj wub.gif thumbup.gif
QUOTE(inesaS @ 2009 08 06, 21:55)
Sveikutes 4u.gif Grazu cia pa jus thumbup.gif Naujokam po baliona 4u.gif

kur prapuolus??
Atsakyti
Zitlali, nu man kazkaip per tamsiai ziurisi blush2.gif

antajo, samano portretukas labai grazus, geros spalvos blush2.gif

dedu ir as si ta, biski bardakelis, bet idomi nuomone butu:

skubejimas
user posted image
Atsakyti