Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 07, 00:09)
o si man patinka.. negerai vel ane  doh.gif

Sita tai labai faina, ner prie ko prikibt, nebent, kad viena akis nefokuse, bet cia jau sudetingas reikalas is sono fotkinant smile.gif
Atsakyti
abas rytas 4u.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 06, 23:09)
o si man patinka.. negerai vel ane  doh.gif

ei ***** aisku pati kalta, kad nuejau miegoti, bet gi neisimk foto kaaa unsure.gif

o sitoj foto man erdves virsuje truksta, suspausta viskas ax.gif

einu redbulio pirkti, nes turiu nuotrauku siandien dafiga tvarkymui ir dar gimtadenis vakare laukia ...
Atsakyti
man kazkaip netruksta smile.gif uztektinai kaktos palikau manrods.. aj, o siaip tai kazkaip pamasciau,kad nuomones zmoniu tieeek skirtingos, kad del patinka/nepatinka kazkaip jau nebelabai norisi kelt.. as taip cia sumasciau siryt.. ir db kelsiu tik jei tikrai kazka idomaus sukursiu 4u.gif

Dar norejau pasiteiraut, planuoju rugsejo gale i NY skristi, kaip veztis technika g.gif ? aisku,kad ne bagaze, bet ar yra kokios salygos kaip transportuoti? juk po rentgenu ar galima kist? kaip su juosta, nesusigadins? vienzo idomi patirtis jei tokia turite...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 07 rugpjūčio 2009 - 07:05
jo, del nuotrauku isemimo tai nu nu nu... skaitai, tuscia vieta, paskui du lapai komentaru tai nuotraukai, o tu nei paziuret nei pasimokyt is jos ka gali, nesnemetai!!!

Zitlali, patirties neturiu... o ko i NY bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 08 07, 08:09)
Zitlali, patirties neturiu... o ko i NY  bigsmile.gif

malonumams biggrin.gif pas draugus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 07 rugpjūčio 2009 - 07:23
Nuduosiu Zitkai velnių...netrink fotų!!! Paskui kažkaip komentarai nekaip skaitosi, kai pavyzdžio nesimato
Atsakyti
nieko negirdziu ir nieko nematau biggrin.gif nia.. tu foto negalejau palikt smile.gif nes ten sutikimo neturiu rodyt.
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 07, 08:23)
nia.. tu foto negalejau palikt smile.gif nes ten sutikimo neturiu rodyt.

tai tuomet apskritai negalėjai net bandyt rodyt! biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Zitlali,o kokia ten spalvota juosta? ar jau izbandei ta 24-70 obj?
Atsakyti
zitlali, sveika sugryzus bigsmile.gif

patiko man foto is pirmos serijos su tavo boicu, kur akytes sviesoje wub.gif merginos foto patiko, kitu nematau verysad.gif priezasti del ko, jau perskaiciau ax.gif

Atsakyti
Labas rytas, įdedu vieną portretuką kritikai, norėčiau sužinoti kas negerai...
http://farm3.static...._692c9f0e45.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merguzyt: 07 rugpjūčio 2009 - 08:15
QUOTE(ediper @ 2009 08 07, 08:40)
Zitlali,o kokia ten spalvota juosta? ar jau izbandei ta 24-70 obj?

kodak portra 400 smile.gif prisipirkau ju tu juostu VC, bet siaip tai ne to efekto noriu.. tai nzn.. jauc j/b imsiu vel.. del obj tai man jis patinka, visur su juo pyskinu smile.gif ryskumas geras, ir zumas.. tik aisku noretusi, kad arciau leistu, bet kazkaip ir reikalavimai nedideli mano juostiniui smile.gif
da viena is juostos
user posted image

laba Zana 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(merguzyt @ 2009 08 07, 09:12)
Labas rytas, įdedu vieną portretuką kritikai, norėčiau sužinoti kas negerai...
http://farm3.static...._692c9f0e45.jpg

oda per geltona 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 07 rugpjūčio 2009 - 08:15