Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Rico @ 2009 07 29, 09:33)
Zitlali, dekui uz paaiskinima del PS, jau isbandziau pora actionu vakar  blush2.gif tikiuosi liga nesusirgsiu  blush2.gif bet kaip lengva  bigsmile.gif as anksciau pati sviesinu/ tamsinu, reguliuoju ten viska, o cia tik viena mygtuka paspaudi ir padaryta  bigsmile.gif aisku, mokysiuos kuo daugiau visko  blush2.gif

nu o as niekaip neikeru tu actionu doh.gif Nu paspaudziu ta "Play" bet netinkama spalva man padaro-dazniausiai per tamsia.

Tiny, prie juros man irgi atrodo su spalvom perspausta, nu nenaturaliai kazkaip atrodo, nors ryskumas pavydetinas thumbup.gif o ta jb man patiko.

Niuu, Zitka, O Citros nieks nenorit aplankyt? rolleyes.gif Beje oras geras- vaziuosiu i pleza tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 07 28, 21:05)
Saldus pamastymai
user posted image

Patiko 4u.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 29, 09:48)
Perverciau Kelby knygas abi, daug naujo vel atradau, nes jau kitomis akimis  ziurejau smile.gif eisiu is naujo skaityti

Gera mintis, reiks ir man vel skaityt thumbup.gif Patinka man tas Kelbis su savo humoro jausmu wub.gif

Aciu uz komentarus mano burbulam 4u.gif Toks suds, atrodo, o kiek dziaugsmo suteikia, kaip kazkam patinka tavo foto blush2.gif wub.gif i kudra idejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Medona @ 2009 07 29, 12:23)
................ i kudra idejau  blush2.gif

i kudra? bigsmile.gif rolleyes.gif o ooo oooo, geriau jau i efoto manau , bet pati nuspresk kur tau fainiau smile.gif

oooooo, atlekit mergyckos i Kauna - bus smagumeeelis wink.gif thumbup.gif

O kaunietes irgi pasiplanuokit penktadieniui i vakara wink.gif
Atsakyti
Medona, dekui 4u.gif
QUOTE(*Citra* @ 2009 07 29, 11:36)
Tiny, prie juros man irgi atrodo su spalvom perspausta, nu nenaturaliai kazkaip atrodo, nors ryskumas pavydetinas  thumbup.gif o ta jb man patiko.

Aciuks 4u.gif Nu man naturalios spalvos. Cia tik patamsinau as jas ir biski (bet tikrai tik biski biggrin.gif )kontrasto dadejau ax.gif
Atsakyti
Zitka nedurniuok, fotografai pinigus ima uz belekokias fotkes, o tu uz TOKIAS neimi.... siulyk zmogui paziuret pirma ar patiks tada tarsites del kainos, manau visi bus UZ kad sumoketi, kai gaus rezultata smile.gif

o potenciala turi nerealu 4u.gif atsimenu kaip prisijungei kokios fotkes buvo ir kokios dabar. is pavydo galima nagus nusigrauzti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 07 29, 12:14)
i kudra?  bigsmile.gif  rolleyes.gif o ooo oooo, geriau jau i efoto manau , bet pati nuspresk kur tau fainiau smile.gif

Vis neprisiruosiu prisiregistruot efoto, tiksliau, dar nebuvau ten, bet is atsiliepimu suprantu, kad ten fainesne publika. Reik uzeit...

Atsakyti
as cia skaitau skaitau ir kaip supratau -cia fotkinat su veidrodiniais?
pas mane paprastas skaitmeninis fotoaparatas. kuris tokiu pribambasu neturi sad.gif arba as dar ne viska ik galo suprantu(esu tikra pradziamoksle)
o taip norisi fotografuot..........
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 07 29, 12:08)
as cia skaitau skaitau ir kaip supratau -cia fotkinat su veidrodiniais?
pas mane paprastas skaitmeninis fotoaparatas. kuris tokiu pribambasu neturi sad.gif arba as dar ne viska ik galo suprantu(esu tikra pradziamoksle)
o taip norisi fotografuot..........
4u.gif

nebutinai veidrodiniais mirksiukas.gif
svarbu noro reikia, visa kita pasiekiama mirksiukas.gif junkis drasiau 4u.gif ir skaityk 1 psl, lauksim ND 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 07 29, 13:14)
O kaunietes irgi pasiplanuokit penktadieniui i vakara wink.gif

plana xuligana kuri biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 07 29, 11:24)
o koki zooma norejai?

24-70 ir ziurejau, bet siaip ir apie 70-200 galvojau... tik kad sunkus gyvate smile.gif

QUOTE(žmogiukas @ 2009 07 29, 13:52)
Zitka nedurniuok, fotografai pinigus ima uz belekokias fotkes,

mergos nu baikit, aciu aisku, bet jus i kokybe foto paziekit.. nuo grudo valau taip veidus palikdama sintetinius... reik body keist tada ir kalba kita bus, kai nesibaidysiu patalpose fotkint del to , kad foto bus neiziurimos.. bet aciu aisku 4u.gif

QUOTE(olialiaa @ 2009 07 29, 14:08)
as cia skaitau skait

junkis junkis, ne viena mergina ne su veidrodiniu fotografuoja smile.gif

Labai kvieciu merginos pasimytint kaunietes wink.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 29 liepos 2009 - 15:00
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 29, 15:49)
24-70 ir ziurejau, bet siaip ir apie 70-200 galvojau... tik kad sunkus gyvate smile.gif

tai va smile.gif as ieskau dabar portretams obj. galvoju apie 24-70 arba 24-105 ... jauciu irgi reiks issinuomot,tai bus lengviau apsisprest smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 07 29, 16:04)
tai va  smile.gif as ieskau dabar portretams obj. galvoju apie 24-70 arba 24-105  ... jauciu irgi reiks issinuomot,tai bus lengviau apsisprest  smile.gif

na as irgi taip pagalvojau. Paskubejusi isigijau placiakampi, realiai nesuvokdama kam skirtas smile.gif zinoma as ji isnaudosiu ir nepardavinesiu, pravers tikrai, jau zinau kam, bet.. sita noriu paciupint, pasiziuret arlimpa ar uztenka o gal per mazai.. manau protinga, visgi suma ne 1000lt o kelis kart daugiau...
Atsakyti