Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Tiny @ 2009 08 06, 23:13)
Ale kaip cia dabar nutaikyti, kad tave rasti namie  smile.gif Gal pvz rytoj apie pietus? O gal ir sestadieni kadanors momenta istaikyciau?  ax.gif

Tai gal uzvezt tau? aj o ryt as namie, nes auto atiduodu cheminiam 'susukavimui' biggrin.gif tai laukiu, skambink 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 06, 20:21)

Valkiria negerai seselis nuo kepures krenta, butent ten kur turi buti akcentas.. sviesa is virsaus nelabai mano galva cia gerai..  4u.gif arba reikejo modeli bent sonu i ja pasukt, o ne nugara smile.gif

Zitlali , čia mane profesionalus fotografas fotografavo... Aš tik bandau taisyt... ax.gif
Atsakyti
Buvau isvykus atostogu,truputi pailsejau nuo PC.Paskui daug dirbau,bet kelis kartus per diena pasiziuredavau jusu darytas nuotraukytes.Paskutiniu metu man kazkaip ne fotografavimas galvoje,bet va pailsejimui su malonumu pasizvalgau po jusu nuotraukas. mirksiukas.gif
Atsakyti
quote=Valkiria,2009 08 06, 23:19]Zitlali , čia mane profesionalus fotografas fotografavo... Aš tik bandau taisyt... ax.gif
[/quote]

nesupr... jeigu profesionalus, tai kam taisyt.. o jei taisai tai kas per profesionalus.. biggrin.gif 4u.gif as visad kabinejuosi.. gali nekreipt demesio irnesakyk.gif flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 06 rugpjūčio 2009 - 23:07
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 06, 21:21)
nesupr... jeigu profesionalus, tai kam taisyt.. o jei taisai tai kas per profesionalus.. biggrin.gif  4u.gif  as visad kabinejuosi.. gali nekreipt demesio  irnesakyk.gif  flirt.gif

Na, jis save profesionaliu vadina... O man vat nesižiūri kažko, nors tu pasiusk...
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 06, 21:21)
dar kritikos reik!
user posted image
nuobodokos foto ane?  g.gif

Man šita kažkaip nelabai... Merginos akys tokios stiklinės, lyg negyva būtų.
Atsakyti
QUOTE(Valkiria @ 2009 08 06, 23:25)
Na, jis save profesionaliu vadina... O man vat nesižiūri kažko, nors tu pasiusk...
Papildyta:

hmm.. gal kad su profesionaliu fotiku fotkina tai profesionalas.. as tai nesisaipau, bo as apie save tyliu 4u.gif tik mano galva ten nelabai pataisysi, perfotkint sakyciau jei ten tavo kadras butu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Valkiria @ 2009 08 06, 23:25)

aha man ir taip pasirode g.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 06, 23:15)
Tai gal uzvezt tau? aj o ryt as namie, nes auto atiduodu cheminiam 'susukavimui' biggrin.gif tai laukiu, skambink  4u.gif

Tai gal rytoj apie 12 val. atvaryciau ax.gif Paskambinsiu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 06, 23:21)

Tikrai gali geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 06, 22:51)
Cia juostiniai keli kadrai

na jau as tai visu grazumu juostoj pasirodziau cool.gif , gi dabar sakys kad anas ant skaitmenos padarei ir nupiesei lotuliukas.gif

Tavo kukuli uzsimaniau pakankint su objektyvu, ar duosi kada? biggrin.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 06, 22:57)
Cia is sian.
.Laukiu kritikos  g.gif

jau kaip ir pati pasakei ta kritika biggrin.gif

QUOTE(Valkiria @ 2009 08 06, 23:19)
Zitlali , čia mane profesionalus fotografas fotografavo... Aš tik bandau taisyt...

bigsmile.gif aneeeee? reikia titula atimt lotuliukas.gif nea nu rimtai blin, koks cia profisinalas, jei nufotkino ir dar taisai doh.gif sorry rolleyes.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 06, 23:21)

gavosi kaip gavosi, itariu nelabai gal idomiai patys pozavo, arne? unsure.gif na nesudeliosi ranku koju ir akiu zvilgsniu kad visiems butu idomu, jei jiems patiems naturaliai neiseina, va taip ir gavosi kaip gavosi, o galutinis apdirbimas tavo kaip visad gerai gi wink.gif
Atsakyti
Zitlali,zinok nuobodzios blush2.gif
Atsakyti
Rasytce aciu.. aha... kazkaip sunkoka fotkint buvo.. gal, tiesiog ne mano tipazo zinai zmones g.gif kazkaip nesupratau kaip perteikti g.gif

Papildyta:
QUOTE(inesaS @ 2009 08 06, 23:42)
Zitlali,zinok nuobodzios blush2.gif

g.gif tai kad ir buitiakai kazkoki nuobodus.. reik susiimt doh.gif vnz per greit as soku i viska, reik ramiai vel po truputi eit pirmyn smile.gif otai tuoj nusivaziuosiu.. priedo labai pavargus sekmadieni vakare fotkinau unsure.gif norejau atkelt bet neisejo jiem.. nius zodziu.. po atostogu tikiuosi kad geriau pavyks ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 06 rugpjūčio 2009 - 23:09
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 06, 22:21)
Cia buitiakai... nes nieko kitko nefotkinau tongue.gif
Tik as nzn.. kai pakeiti kompo deze ar reik su moniku kazkaip spalvas nusireguliuot? ar ne? sakykit ka matot  g.gif man norma su spalvom kaip jum?

Man pirma ir trecia labai patiko, jau tavo vaiko grozis, spalvos ir siaip labai mielos foto 4u.gif

Paskutine, kuria matau, tai labai tamsi g.gif
Atsakyti
nu zodziu.. perfotkint! biggrin.gif laukiu atostogu doh.gif aciu merginos 4u.gif

o si man patinka.. negerai vel ane doh.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 07 rugpjūčio 2009 - 00:04