mano varijantas tai toks. siaip viskas ten ant isdegimu ribu arba jau isdege tai pradines foto ne kazinka ir beisgelbesi. tai as daryciau taip, neziurint i isdegimus, kad butu kuo israiskingesnes akys
Sveikos
Labai gerai paatostogavau, reikia grizti i darbus Labai norejau daug pacituot, bet per daug gavosi, o dabar nieko nebepamenu
Bet visos tobulejat Naujokams
As senai fotografavau, idedu kritikai
Labai gerai paatostogavau, reikia grizti i darbus Labai norejau daug pacituot, bet per daug gavosi, o dabar nieko nebepamenu
Bet visos tobulejat Naujokams
QUOTE(ich @ 2009 08 06, 20:53)
man truksta erdves, noretusi daugiau kairej.
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 06, 20:49)
Sveikos oj kaip pailsejau.. eisiu zieti ka priraset, jei pavyks... imesiu veliau kelias foto.. pasiilgau
Sveika pargrizus laukiam nuotrauku
Cia buitiakai... nes nieko kitko nefotkinau
Tik as nzn.. kai pakeiti kompo deze ar reik su moniku kazkaip spalvas nusireguliuot? ar ne? sakykit ka matot man norma su spalvom kaip jum?
Zunkelio mergina kol kas istrigo tik man pazastis nelabai.. apskritai pazastys man kazkaip nlb.. bet tai nereiskia kad ten netinka, tik as asmeniskai ju nemegstu
kiek naujoku
Papildyta:
Boruzka paskutine patiko, tik j/b versciau
Valkiria negerai seselis nuo kepures krenta, butent ten kur turi buti akcentas.. sviesa is virsaus nelabai mano galva cia gerai.. arba reikejo modeli bent sonu i ja pasukt, o ne nugara
Tik as nzn.. kai pakeiti kompo deze ar reik su moniku kazkaip spalvas nusireguliuot? ar ne? sakykit ka matot man norma su spalvom kaip jum?
Zunkelio mergina kol kas istrigo tik man pazastis nelabai.. apskritai pazastys man kazkaip nlb.. bet tai nereiskia kad ten netinka, tik as asmeniskai ju nemegstu
kiek naujoku
Papildyta:
Boruzka paskutine patiko, tik j/b versciau
Valkiria negerai seselis nuo kepures krenta, butent ten kur turi buti akcentas.. sviesa is virsaus nelabai mano galva cia gerai.. arba reikejo modeli bent sonu i ja pasukt, o ne nugara
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 06, 22:21)
sita man nereali, ta sviesa akytciu zonoje sauniai atrodo
oi kaip smagu cia tave matyt dek dek kadru - pasidziaugsim
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 06, 20:51)
mano varijantas tai toks.
Turbut sis vertimas geriausias
QUOTE(ich @ 2009 08 06, 20:53)
Grazus berniukas, zvilgsnis geras pagautas, spalvos irgi geros, bet.... cinkelio truksta, fotografavimo kampo kito noretusi
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 06, 22:21)
Cia buitiakai... nes nieko kitko nefotkinau
O, sveika sugrizusi!
Pirmas ir trecias kadrai patiko. Antroje man vaikiuko veido israiska nepatinka Ketvirtoje nepatinka vaiko liezuvis uzverstas (ar kaip cia pasakyti) ir atrodo, kad tas berniukas be ranku, tik kuna plokscia turi Gal reiketu apacios pakirpt, kad taip neatrodytu
Cia juostiniai keli kadrai ale kokia buitine tapau.. jebitute.. reik gryzt i vezes
cia placiakampi uzdejau.. vis nerandu kaip ji panaudoti isigijau ir ... nzn..
nu neplokscias man kunas visai norma ir liezuvis.. man statiski toki tik ziurintys i objektyva veidai ni ocen.. bet aciu uz kritika, zinai, kai buitiakas tai buitiakas patinka tas liezuvis, bo tas vaikis kai kuklinas istisai ji raito burnoje.. o plius pagauk kad gudras tokio amziaus vaika tiny ateik filtro atsiimt.. kita sav isvaziuoju aj o kompozicija visur man pas mane nepatinka.. cia siaip.. atsileidau visai ziuriu...
cia placiakampi uzdejau.. vis nerandu kaip ji panaudoti isigijau ir ... nzn..
QUOTE(Tiny @ 2009 08 06, 22:47)
nu neplokscias man kunas visai norma ir liezuvis.. man statiski toki tik ziurintys i objektyva veidai ni ocen.. bet aciu uz kritika, zinai, kai buitiakas tai buitiakas patinka tas liezuvis, bo tas vaikis kai kuklinas istisai ji raito burnoje.. o plius pagauk kad gudras tokio amziaus vaika tiny ateik filtro atsiimt.. kita sav isvaziuoju aj o kompozicija visur man pas mane nepatinka.. cia siaip.. atsileidau visai ziuriu...
QUOTE(inesaS @ 2009 08 06, 22:55)
Sveikutes Grazu cia pa jus Naujokam po baliona
laba laba irgi tik db gryzai 'namo' i SM ?
Cia is sian.
aj o sita istrinsiu, nes nzn ar galiu kelt.. fotkinau pora metiniu proga. Laukiu kritikos
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 06, 22:51)
Sitas man koks fainas kadras Nezinau, gal ir zavesys tavo berniuko cia mane apzavejo, nu bet nerealiai grazu man
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 06, 22:51)
tiny ateik filtro atsiimt.. kita sav isvaziuoju
Ale kaip cia dabar nutaikyti, kad tave rasti namie Gal pvz rytoj apie pietus? O gal ir sestadieni kadanors momenta istaikyciau?
Papildyta:
QUOTE(inesaS @ 2009 08 06, 22:55)
Sveikutes Grazu cia pa jus Naujokam po baliona
Kaiptik neseniai pagalvojau, kad seniai cia bebuvai uzsukusi