Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

mano varijantas tai toks. siaip viskas ten ant isdegimu ribu arba jau isdege tai pradines foto ne kazinka ir beisgelbesi. tai as daryciau taip, neziurint i isdegimus, kad butu kuo israiskingesnes akys wink.gif

user posted image

Atsakyti
Sveikos smile.gif
Labai gerai paatostogavau, reikia grizti i darbus smile.gif Labai norejau daug pacituot, bet per daug gavosi, o dabar nieko nebepamenu doh.gif
Bet visos tobulejat thumbup.gif Naujokams 4u.gif 4u.gif 4u.gif

As senai fotografavau, idedu kritikai blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 08 06, 20:53)

man truksta erdves, noretusi daugiau kairej. 4u.gif

Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif 4u.gif oj kaip pailsejau.. eisiu zieti ka priraset, jei pavyks... imesiu veliau kelias foto.. pasiilgau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 06, 20:49)
Sveikos  bigsmile.gif  4u.gif oj kaip pailsejau.. eisiu zieti ka priraset, jei pavyks... imesiu veliau kelias foto.. pasiilgau  wub.gif

Sveika pargrizus 4u.gif laukiam nuotrauku bigsmile.gif
Atsakyti
Cia buitiakai... nes nieko kitko nefotkinau tongue.gif
Tik as nzn.. kai pakeiti kompo deze ar reik su moniku kazkaip spalvas nusireguliuot? ar ne? sakykit ka matot g.gif man norma su spalvom kaip jum?

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Zunkelio mergina kol kas istrigo bigsmile.gif tik man pazastis nelabai.. blush2.gif apskritai pazastys man kazkaip nlb.. bet tai nereiskia kad ten netinka, tik as asmeniskai ju nemegstu biggrin.gif

kiek naujoku bigsmile.gif
Papildyta:
Boruzka paskutine patiko, tik j/b versciau bigsmile.gif

Valkiria negerai seselis nuo kepures krenta, butent ten kur turi buti akcentas.. sviesa is virsaus nelabai mano galva cia gerai.. 4u.gif arba reikejo modeli bent sonu i ja pasukt, o ne nugara smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 06 rugpjūčio 2009 - 21:27
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 06, 22:21)
user posted image

sita man nereali, ta sviesa akytciu zonoje sauniai atrodo thumbup.gif

oi kaip smagu cia tave matyt wink.gif dek dek kadru - pasidziaugsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 06, 20:51)
mano varijantas tai toks.

Turbut sis vertimas geriausias smile.gif

QUOTE(ich @ 2009 08 06, 20:53)

Grazus berniukas, zvilgsnis geras pagautas, spalvos irgi geros, bet.... cinkelio truksta, fotografavimo kampo kito noretusi 4u.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 06, 22:21)

O, sveika sugrizusi! bigsmile.gif

Pirmas ir trecias kadrai patiko. Antroje man vaikiuko veido israiska nepatinka blush2.gif Ketvirtoje nepatinka vaiko liezuvis uzverstas (ar kaip cia pasakyti) ir atrodo, kad tas berniukas be ranku, tik kuna plokscia turi blush2.gif Gal reiketu apacios pakirpt, kad taip neatrodytu g.gif
Atsakyti
Cia juostiniai keli kadrai smile.gif ale kokia buitine tapau.. jebitute.. reik gryzt i vezes lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

cia placiakampi uzdejau.. vis nerandu kaip ji panaudoti tongue.gif isigijau ir ... nzn.. g.gif
user posted image

QUOTE(Tiny @ 2009 08 06, 22:47)

nu neplokscias man kunas visai g.gif norma ir liezuvis.. man statiski toki tik ziurintys i objektyva veidai ni ocen.. bet aciu uz kritika, zinai, kai buitiakas tai buitiakas biggrin.gif patinka tas liezuvis, bo tas vaikis kai kuklinas istisai ji raito burnoje.. o plius pagauk kad gudras tokio amziaus vaika doh.gif tiny ateik filtro atsiimt.. kita sav isvaziuoju 4u.gif aj o kompozicija visur man pas mane nepatinka.. cia siaip.. atsileidau visai ziuriu... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 06 rugpjūčio 2009 - 22:00
Sveikutes 4u.gif Grazu cia pa jus thumbup.gif Naujokam po baliona 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 08 06, 22:55)

laba laba irgi tik db gryzai 'namo' i SM ? biggrin.gif

Cia is sian.
user posted image

aj o sita istrinsiu, nes nzn ar galiu kelt.. fotkinau pora metiniu proga. Laukiu kritikos g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 06 rugpjūčio 2009 - 22:07
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 06, 22:51)

Sitas man koks fainas kadras bigsmile.gif Nezinau, gal ir zavesys tavo berniuko cia mane apzavejo, nu bet nerealiai grazu man wub.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 06, 22:51)
tiny ateik filtro atsiimt.. kita sav isvaziuoju  4u.gif

Ale kaip cia dabar nutaikyti, kad tave rasti namie smile.gif Gal pvz rytoj apie pietus? O gal ir sestadieni kadanors momenta istaikyciau? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(inesaS @ 2009 08 06, 22:55)

Kaiptik neseniai pagalvojau, kad seniai cia bebuvai uzsukusi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 06 rugpjūčio 2009 - 22:11