Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Noriu paprašyti pagalbos. Reikia spalvotą nuotrauką paversti j/b. Padariau PS desaturate, bet rezultatas man nelabai patinka.... Ar yra dar kitas būdas? Aš su PS dar tik pradedu dirbti, nelabai ten gaudausi.... blush2.gif
Įkelčiau foto parodyt čia, bet fotki.com kažko streikuoja... Gal vėliau, kai atsigaus.
Iš anksto ačiū 4u.gif
Atsakyti
As tai keiciu Image-> Mode -> Grayscle
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 08 06, 10:31)
situ dvieju neina gerai iziureti  g.gif ir rankinis lyg melsvas, bet ten tas krastas lyg isdeges, gal gali su dekingesniu daiktu perfotografuoti, kad nors puse kadro uzimtu  ax.gif

dar bandau tada

NATURALUS APSVIETIMAS
AUTO
user posted image

SAULES SVIESA
user posted image

RANKINIS (sorry kad tas kitaip paguldytas bet nebeatsirinkinejau jau...)
user posted image

Boruzka, man paskutine labai patiko.. tik gal per vidury.. ax.gif
priespaskutine butu irgi labai super bet man trukdo tas siaudas tiesiai per veida.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2009 08 06, 17:32)
Sveikutes  ax.gif

man YPAC NEPATINKA kai jus vaiku foto verciat juodai baltomis, juk jie vaikai jie turi buti spalvingi, o ne pilki  rolleyes.gif  Man nespalvotos foto, tai kokiu senu rakandu, liudnu emociju ir pan., nuotraukoms... Nu bet cia tik mano nuomone  cool.gif

Paprastai man taip pat labiau patinka spalvotos vaiku foto, bet sioje kur idejau labai ryskios spalvos, net aki rezia oranzinis vezimas ir spalvotas dzemperis... graziau nespalvota.
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 06, 11:14)
Stai keletas fotkiu su simtuku. Visos foktes visai nekoreguotos  smile.gif

Nu super daikciuka isigijai thumbup.gif Sekmes ji naudojant mirksiukas.gif

QUOTE(kitten` @ 2009 08 06, 12:03)
Jauciu per daug bardakelis? Dejau grudo siek tiek, nzn kazkuom ji man miela, mielas buitiakas tiksliau ax.gif

Aha, tikrai mielas smile.gif

QUOTE(kitten` @ 2009 08 06, 12:18)
Dar pora drauges mergytes portretuku. Kaip sunku fokusuot i veiduka, kai su kepuryte doh.gif antrojoj speju reiktu klonuot siuksline ir vyriski? Ar labai trugdo? g.gif

Nu jau spalvos spalvos bigsmile.gif Tik kompozicija nesiziuri, kazkaip suspaustas kadras g.gif

QUOTE(arvydas75 @ 2009 08 06, 14:06)
Perspektyva

Nu idomiai atrodo smile.gif

QUOTE(Kūlverstukas @ 2009 08 06, 14:21)
Griztu ir as po atostogu pas jus.

Man visai grazu smile.gif , tik gal konrasto labiau noretusi g.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 08 06, 16:30)
keliu dar kelias senas foto is tos pacios serijos su skeciu  mirksiukas.gif

j/b man murzinus rodo unsure.gif Spalvotose spalvos grazios, bet ryskumo truksta blush2.gif

QUOTE(Zunkelis @ 2009 08 06, 18:32)
oi, kaip karsta

Man nelabai blush2.gif Nuotrauka neryski, fonas nepatinka. Nesuprantu, ka cia tas zmogus daro g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 08 06, 16:49)

Man nelabai  blush2.gif Nuotrauka neryski, fonas nepatinka. Nesuprantu, ka cia tas zmogus daro  g.gif

Nu nuotrauka ryski tiek kokia buvo aplinka, fono deja nebuvo galimybes pasirinkti, nes buvo fotkintas monetas... o tas zmogus slapino suneli, nes jam buvo labai karsta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2009 08 06, 11:59)
.................... Pas mus seimoj fotografijoj prie pazengusiu vyras, o prie besimokanciu as ..............

kaip smagu, kad kartu megstat ftokint, taip labai idomu wink.gif

QUOTE(kitten` @ 2009 08 06, 12:03)
Jauciu per daug bardakelis? Dejau grudo siek tiek, nzn kazkuom ji man miela, mielas buitiakas tiksliau ax.gif

fainas j/b, gal tik uzrasas vezimuky blasko smile.gif

QUOTE(bonda @ 2009 08 06, 12:07)
nu zinok faina thumbup.gif  thumbup.gif visumoj liuks thumbup.gif ir akys, kad blizga man ir patiktu

aciu aciu, bandom prisipratint smile.gif

QUOTE(kitten` @ 2009 08 06, 12:18)
Dar pora drauges mergytes portretuku.

na spalvos tai spalvingos, nereaaaliai, bet nerezianciai tiap, liuks, o kad taip gavosi su fonu tai jau tiap gavosi nieko cia tokio, kita karta kitaip nufotkinsi smile.gif

QUOTE(antajo @ 2009 08 06, 12:27)
Rasytce, man katinas labai - del nuotaikos.. ir rose - spalva labai patinka

aciu, smagu kad patinka smile.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 08 06, 15:34)
Rasytce, kasakas

uzsidejau high keliu kadru is eiles serija, tai pagavo su tokiu liezuviu biggrin.gif

QUOTE(Valkiria @ 2009 08 06, 18:39)
Noriu paprašyti pagalbos. Reikia spalvotą nuotrauką paversti j/b.

yra labia ivairiu budu ir tuo labiau koregavimu, dek cia fotke visi pabandysim - bus idomu kaip kas daro j/b wink.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 08 06, 18:49)
Nu super daikciuka isigijai thumbup.gif Sekmes ji naudojant

dekui, tikiuosi susidraugausim dar labiau smile.gif
Atsakyti
Originali nuotrauka:
user posted image
Desaturate:
user posted image
Grayscale:
user posted image

Kuri j/b atrodo geriau?
Atsakyti
QUOTE(Valkiria @ 2009 08 06, 18:25)
Desaturate:

Kuri j/b atrodo geriau?

nes kitoje akiu beveik nesimato, bet kad sitoje foto labai isdegimai kliuna 4u.gif
Atsakyti
Kaip smagu, kad tiek naujokų atsirado, tai bandau ir as pirmą kartą blush2.gif įdėti savo namų darbus. Pirmas namų darbas: trys daiktai.
http://farm4.static...._9f753faf2d.jpg
http://farm4.static...._56ace92255.jpg
http://farm3.static...._61af3e66d2.jpg

sorry, bet dar nesuprantu, kaip įdėti nuotraukas, kad iškart matytųsi...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merguzyt: 06 rugpjūčio 2009 - 18:52
QUOTE(boruzka @ 2009 08 06, 17:39)
nes kitoje akiu beveik nesimato, bet kad sitoje foto labai isdegimai kliuna  4u.gif

Tai gal truputį patamsint su levels?
Papildyta:
QUOTE(merguzyt @ 2009 08 06, 17:43)
Kaip smagu, kad tiek naujokų atsirado, tai bandau ir as pirmą kartą  blush2.gif  įdėti savo namų darbus. Pirmas namų darbas: trys daiktai.

Mergužyt, aš čia tik naujokė, bet man atrodo, kad viskas thumbup.gif
Atsakyti
O kaip šita?

user posted image
Atsakyti