Perspektyva
QUOTE(kitten` @ 2009 08 06, 11:03)
sios fainos
Papildyta:
Jauciu per daug bardakelis? Dejau grudo siek tiek, nzn kazkuom ji man miela, mielas buitiakas tiksliau
Man sita j/b irgi labai miela, jau tas miegelio saldumas, plaukuciai slapi
QUOTE(antajo @ 2009 08 06, 11:27)
labas rytas!!
siand is pacio ryto gaudziau bites - labai bojojau kad neigeltu.. nes vis nesinosi i mano objektyva sulyst..
jusu kritikai viena
prisirinkom ziedadulkiu litrai medaus..
siand is pacio ryto gaudziau bites - labai bojojau kad neigeltu.. nes vis nesinosi i mano objektyva sulyst..
jusu kritikai viena
Cia rimtai ziedadulkes? Ryskumas ir spalvos
QUOTE(antajo @ 2009 08 06, 11:35)
dziaukis! maniskio reakcija i foto - " grazu!!", o kaip tau sita - "o labai grazu!"
Aha, geriausias girdetas ivertinimas "hmmmm, puse velnio..." Pliusas bent tame, kad supranta fotografijos "kaina" ir labai nebamba
QUOTE(arvydas75 @ 2009 08 06, 13:06)
Perspektyva
I darba su fotiku vaikstai? Idomus kadravimas, visai nieko
QUOTE(Melodi @ 2009 08 06, 14:30)
I darba su fotiku vaikstai? Idomus kadravimas, visai nieko
Kartais Bet šita daryta vaikų mokykloje - kol mama po susirinkimo kalbėjo su mokytoja aš slampinėjau su fotiku po koridorių
O kadruota stengiantis laikytis taisyklės, kad iš kampo einančios linijos turėtų kirsti prieš kampą esančią kraštinę maždaug per centrą. Tas pats galioja ir menamoms linijoms, kurios nebūtinai tęsiasi nuo kampo iki krašto.
Melodi, Antajo, o kokie jusu fotoaparatai ir objektyvai?
QUOTE(žmogiukas @ 2009 08 06, 13:51)
Pas mane Canon D1000 su kitiniu 18-55 mm
QUOTE(žmogiukas @ 2009 08 06, 13:51)
pas mane nikon 5000d su kitiniu 18-55vr
del bites: manau tas bardakelis del tu aplipusiu ziedadulkiu gavosi toks.. bet jo.. nelabi ten kas..
QUOTE(antajo @ 2009 08 06, 11:27)
jusu kritikai viena
fainai
Papildyta:
QUOTE(arvydas75 @ 2009 08 06, 13:06)
Perspektyva
zvilgsni ties sia foto uzlaikiau, bet man kazko dar truksta gal kontrasto, truputi veliau pameginsiu pati su ja pazaisti
QUOTE(boruzka @ 2009 08 06, 15:28)
zvilgsni ties sia foto uzlaikiau, bet man kazko dar truksta gal kontrasto, truputi veliau pameginsiu pati su ja pazaisti
O, būtų faina
QUOTE(antajo @ 2009 08 06, 14:12)
del bites: manau tas bardakelis del tu aplipusiu ziedadulkiu gavosi toks.. bet jo.. nelabi ten kas..
is pradziu net nemaciau, kad ten bite bet foto idomi, privercia sugrizt ir paanalizuot
Rasytce, kasakas
QUOTE(arvydas75 @ 2009 08 06, 14:32)
O, būtų faina
lyg j/b idomiau ziurisi levels stumdziau
keliu dar kelias senas foto is tos pacios serijos su skeciu
Sveikutes
bozuzka, man spinteliu varijantas spalvotas grazesnis... Antroji ir paskutine moters foto labai patinka, bet spalvu truksta, nors pagal emocija gal ir gerai... as siaip esu labai spalvu megeja ir man YPAC NEPATINKA kai jus vaiku foto verciat juodai baltomis, juk jie vaikai jie turi buti spalvingi, o ne pilki Man nespalvotos foto, tai kokiu senu rakandu, liudnu emociju ir pan., nuotraukoms... Nu bet cia tik mano nuomone
oi, kaip karsta
bozuzka, man spinteliu varijantas spalvotas grazesnis... Antroji ir paskutine moters foto labai patinka, bet spalvu truksta, nors pagal emocija gal ir gerai... as siaip esu labai spalvu megeja ir man YPAC NEPATINKA kai jus vaiku foto verciat juodai baltomis, juk jie vaikai jie turi buti spalvingi, o ne pilki Man nespalvotos foto, tai kokiu senu rakandu, liudnu emociju ir pan., nuotraukoms... Nu bet cia tik mano nuomone
oi, kaip karsta