Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Rico @ 2009 08 06, 11:31)
Rasytce, fainai piesia 100-ukas  rolleyes.gif  g.gif katinas  thumbup.gif gelytes  rolleyes.gif fona tikrai fainai isplauna, o portretukus geriau moki  4u.gif

i kompozicija visiskai neziurejau tai ir portretukai tokie gavosi kaip gavosi wink.gif

QUOTE(Melodi @ 2009 08 06, 11:43)
.... O koks bodis pas tave? Man be abejaus irgi reik objektyvo kito, tai saviskiui jau uzsakiau ko noriu gimtadieniu lotuliukas.gif  (maciau pasislepes e-bay pasiula jau nagrineja)

bodis canon 40d smile.gif

koki objektyva uzsiprasei? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 06, 10:49)
i kompozicija visiskai neziurejau tai ir portretukai tokie gavosi kaip gavosi wink.gif
bodis canon 40d smile.gif

koki objektyva uzsiprasei?  biggrin.gif

Sakiau kuo sviesesni biggrin.gif pagal kisene hihihi.gif Konkreciai neivardinau, nes jis pas mane geriau gaudosi. Pas mus seimoj fotografijoj prie pazengusiu vyras, o prie besimokanciu as biggrin.gif bet jam jau šiek tiek nusibodo, tai jis dabar arba mane tik kritikuoja (is serijos, "kaip manai, kas sitoj fotkej blogai", atsakymas "Viskas blogai", "kas konkreciai", atsakymas "pati pagalvok" doh.gif ) arba is manes fotika atimineja, nes aceit geriau padarys doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 08 06, 11:06)
grazios spalvos thumbup.gif astrumas thumbup.gif  tik drugiuks centre mirksiukas.gif

aciu 4u.gif man kazkaip visai ziuris tas drugelis centre smile.gif
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 06, 11:14)

sios fainos bigsmile.gif
Papildyta:
Jauciu per daug bardakelis? Dejau grudo siek tiek, nzn kazkuom ji man miela, mielas buitiakas tiksliau ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kitten`: 06 rugpjūčio 2009 - 11:11
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 06, 10:14)
Stai keletas fotkiu su simtuku. Visos foktes visai nekoreguotos  smile.gif

nu zinok faina thumbup.gif thumbup.gif visumoj liuks thumbup.gif ir akys, kad blizga man ir patiktu tongue.gif thumbup.gif nu tikrai thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Melodi @ 2009 08 06, 10:43)
(maciau pasislepes e-bay pasiula jau nagrineja)

ot faina thumbup.gif
Atsakyti
Dar pora drauges mergytes portretuku. Kaip sunku fokusuot i veiduka, kai su kepuryte doh.gif antrojoj speju reiktu klonuot siuksline ir vyriski? Ar labai trugdo? g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kitten`: 06 rugpjūčio 2009 - 11:20
labas rytas!!

Rasytce, man katinas labai - del nuotaikos.. ir rose - spalva labai patinka

Kitten, man pirmoji mergaites foto patiko - tiek spalvos, tiek zvilgsnis toks fainuoliskas pagautas bigsmile.gif

siand is pacio ryto gaudziau bites - labai bojojau kad neigeltu.. nes vis nesinosi i mano objektyva sulyst..
jusu kritikai viena
prisirinkom ziedadulkiu litrai medaus..
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo antajo: 06 rugpjūčio 2009 - 11:27
Kitten labai grazios spalvytes wub.gif bet pirmos galvyte kazkaip netaip pasukta ir visai nesiziuri, o antroji butu puiki, bet truksta kojytes apacioj... Bet siaip grazu 4u.gif

antajo, o jau spalvos wub.gif ir kaip jus tokias isgaunat ax.gif man labai graziai ziurisi, taip naturaliai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 06 rugpjūčio 2009 - 11:30
QUOTE(Melodi @ 2009 08 06, 10:59)
bet jam jau šiek tiek nusibodo, tai jis dabar arba mane tik kritikuoja (is serijos, "kaip manai, kas sitoj fotkej blogai", atsakymas "Viskas blogai", "kas konkreciai", atsakymas "pati pagalvok" doh.gif ) arba is manes fotika atimineja, nes aceit geriau padarys doh.gif  lotuliukas.gif

dziaukis! maniskio reakcija i foto - " grazu!!", o kaip tau sita - "o labai grazu!" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 08 06, 12:27)
Kitten, man pirmoji mergaites foto patiko - tiek spalvos, tiek zvilgsnis toks fainuoliskas pagautas  bigsmile.gif
user posted image

antajo, aciu 4u.gif

tavosios bitutes ryskumas pavydetinas. tik gal siek tiek bardakelis, nzn gal cia man vienai taip blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Zunkelis @ 2009 08 06, 12:28)
Kitten labai grazios spalvytes  wub.gif  bet pirmos galvyte kazkaip netaip pasukta ir visai nesiziuri, o antroji butu puiki, bet truksta kojytes apacioj... Bet siaip grazu  4u.gif

Aciu 4u.gif Aha, gaila kad kojytes i kadra nepagavau verysad.gif
Man pirmojoj galvyte pasukta gan idomiai ziuris, tik gal kiek nenaturaliai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kitten`: 06 rugpjūčio 2009 - 11:38
QUOTE(kitten` @ 2009 08 06, 12:18)
Dar pora drauges mergytes portretuku. Kaip sunku fokusuot i veiduka, kai su kepuryte doh.gif antrojoj speju reiktu klonuot siuksline ir vyriski? Ar labai trugdo? g.gif

Labai šiltos nuotraukos, ir gražios spalvos.
O bardakėlis antrame plane, gal ir biski blaško, bet jau taip gavos !
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 08 06, 12:27)

Bardakėlis tai trugdo smile.gif ir tas pilkumas kairėj...
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2009 08 06, 12:53)
Labai šiltos nuotraukos, ir gražios spalvos.
O bardakėlis antrame plane, gal ir biski blaško, bet jau taip gavos !

Aciu, olo 4u.gif
Atsakyti