Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Melodi @ 2009 08 04, 21:11)

Piratas...

visai nieko thumbup.gif tik noretus, kad katinas atvirksciai ziuretu -na tame sone, kur ziuri, erdves butu daugiau, nei ties uzpakaliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 08 06, 10:41)
super rasyce gavos

rasyce[/b], o tu su savo simtuku fotkijai dar ka??? g.gif bigsmile.gif

buuuutent, kad gavos lotuliukas.gif taikliai pastebejai wink.gif

vakar kankinau simtuka lauke, tai kaip sakyt - piesia tai fainai - ryskiai, astriai, galiu is toli imt vaika, nelendam su binokliu i akis, kas ja labai erzina biggrin.gif , bet is esmes tai 100mm yra gana daug, reikia is toli imt, jei nori daugiau nei portreto wink.gif

kas del macro fotografijos, tia kaip man protingi dedes ir sake, kad be stovo nieko nesigaus doh.gif lotuliukas.gif , ir kodel as maniau, kad as protingesnes uz juos biggrin.gif v.z. yra kas veikt macro fotkinant, menkiausias judesys, o paprastai vistiek rankos kazkiek pajuda ir viskas suniui ant uodegos, o jei dar ir close-up ziedus uzsisuku tai isvis ragai ir kanopos cool.gif taip kad - geras daiktas bet reikia ir moket juo naudotis biggrin.gif wink.gif ikelsiu gal veliau keleta labiausiai pavykusiu kiek man pasiseke kadru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 08 06, 09:50)
visai nieko thumbup.gif tik noretus, kad katinas atvirksciai ziuretu -na tame sone, kur ziuri, erdves butu daugiau, nei ties uzpakaliu biggrin.gif

gal ir taip drinks_cheers.gif , man ir visada noris erdves zvilgsnio kryptim, ale tada toj pusej tik dangus ir vsio, gautusi arba katinas per centra arba katinas kitam kampe o visa fotke vien zydryne mirksiukas.gif
Atsakyti
dzėkui, merginos, už pastebėjimus.Tiesą sakant pirma foto ir tas pats actionas naudotas, bet kadangi ji pati tamsi tai kitaip ir atrodo.Bet reiks ir kitokias spalvas pabandyt.
Actiona, tas kurias turiu skype atsiūsiu per ten, tik mn\ane patrukdykit pacios, as esu visa para on line, o kitos tegu į AŽ savo paštą parašo, oki?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievosius: 06 rugpjūčio 2009 - 09:58
QUOTE(Zunkelis @ 2009 08 04, 21:49)

man si thumbup.gif tik ir noretus, zmoniu i kita puse einanciu mirksiukas.gif

QUOTE(BElge @ 2009 08 05, 13:59)

Zvilgsnis i veidrodi
user posted image

spalvos wub.gif
Atsakyti
bet tikrai jau jauciasi, kad naujokes ne tokios ir pradziamoksles rolleyes.gif vistik namu darbai duoda daug naudos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kitten` @ 2009 08 05, 16:33)

o gelyciu nepasiilgot? biggrin.gif

grazios spalvos thumbup.gif astrumas thumbup.gif tik drugiuks centre mirksiukas.gif
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 06, 09:50)

ikelsiu gal veliau keleta labiausiai pavykusiu kiek man pasiseke kadru smile.gif

baisiai smalsu bigsmile.gif

blyn, varau doh.gif iveikiau rasliavas..galiu begt, o ir taip veluoju doh.gif
Atsakyti
dekui merginos uz komentarus mano nuotraukoms 4u.gif

man kojytes irgi patinka wink.gif
Atsakyti
Stai keletas fotkiu su simtuku. Visos foktes visai nekoreguotos smile.gif

kas man patinka, kad akys blizga wink.gif sitai zinojau del to ir labai norejau biggrin.gif
user posted image

user posted image

Stai jums liezuvis biggrin.gif horizontas tai patyliu doh.gif lotuliukas.gif gulejau ant zemes, ir taip sugejau taip pakreipt
user posted image

Gelikiu jums wink.gif labai siaura ryskumo zona (f2.8), tai nesikabinekit kad nerysku, istikru cia rysku, tik iziuret reikia biggrin.gif
user posted image

Ilindau i rozes vidu biggrin.gif irgi f2.8
user posted image

Patiko kaip isplauna fona smile.gif
user posted image

Ir tik toki radau padareli - grazesniu neuztaikiau biggrin.gif voriukas buvo zyyymiai mazesnis, tai kol as ji sufokusavau doh.gif
user posted image

Be abejo riektu visas fotkes ziuret didesnes, bet esme matot smile.gif eisiu ant kito aparato uzdesiu sita objektyvas, idomu kas ten gausis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 08 05, 19:06)
na tai griztam su WB  rolleyes.gif
PRIE NATURALAUS APSVIETIMO
AUTO
TIESIOGINE SAULES SVIESA

situ dvieju neina gerai iziureti g.gif ir rankinis lyg melsvas, bet ten tas krastas lyg isdeges, gal gali su dekingesniu daiktu perfotografuoti, kad nors puse kadro uzimtu ax.gif

QUOTE(Valkiria @ 2009 08 05, 20:55)
Rodau savo pirmąjį namų darbą. Labai nebarkit, fotografuota su muiline  blush2.gif

Gerai 4u.gif

QUOTE(antajo @ 2009 08 05, 21:44)
na  o cia pirmai kritikai..

erdves zvilgsniam truksta

QUOTE(Will @ 2009 08 05, 21:50)
O čia komentarams, vėliau bus daugiau

as is pradziu galvojau man apacios nerodo, bet jos ir nera unsure.gif reiktu kito kampo ar siuzeto kokio platesniu planu g.gif

QUOTE(antajo @ 2009 08 06, 07:38)
tai kad perdarinejau visus kurie negerai buvo..
man regis viska jau atsiskaiciau  unsure.gif  unsure.gif

kiti gerai drinks_cheers.gif

Pamirsau kieno drugelis patiko, o pedutes fainos, tik uzrasas per ryskus schmoll.gif

Rasytce, fainai piesia 100-ukas rolleyes.gif g.gif katinas thumbup.gif gelytes rolleyes.gif fona tikrai fainai isplauna, o portretukus geriau moki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 08 06, 11:31)

o pedutes fainos, tik uzrasas per ryskus  schmoll.gif

del uzrasiuko, jo isvis neturejo buti, ne ta foto idejau, cia draugei su uzrasiuku perdaviau blush2.gif
dekui 4u.gif
Atsakyti
Rasytce, nu bet jau spalvos spalvos wub.gif O koks bodis pas tave? Man be abejaus irgi reik objektyvo kito, tai saviskiui jau uzsakiau ko noriu gimtadieniu lotuliukas.gif (maciau pasislepes e-bay pasiula jau nagrineja)
Atsakyti