Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Tiny @ 2009 08 05, 20:28)
Irgi tokia pati neryski  doh.gif Tai nerodysiu  blush2.gif

aisku, tai lauksim kitu portretuku tyniuko bigsmile.gif

kokia knyga cia paskaicius, nusipirkus apie fotografija? kazkokia jus cia rekomendavot, noreciau kad butu kartu su patarimais . laiko ner skaityti, ale uzsimaniau, nes ziniu jau per mazai doh.gif
Atsakyti
Zana, Boruzka rekomendavo pirkti "Susipazinkite: ekspozicija". Paskaicius knygos aprasyma, tikrai kyla noras pirkti. Manau, kad mums ji turetu praversti, siekiant tobulinti ekspozicijos igudzius smile.gif

QUOTE(Zunkelis @ 2009 08 05, 20:32)
Balibunian beach

Grazu 4u.gif Bet zinai, pagalvojau, kad tu uolu galetu buti arba daugiau, arba maziau, nes jos dabar dalija nuotrauka pusiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 08 05, 20:42)
Zana, Boruzka rekomendavo pirkti "Susipazinkite: ekspozicija". Paskaicius knygos aprasyma, tikrai kyla noras pirkti. Manau, kad mums ji turetu praversti, siekiant tobulinti ekspozicijos igudzius  smile.gif

reiks pavartyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 08 05, 19:42)
Zana, Boruzka rekomendavo pirkti "Susipazinkite: ekspozicija". Paskaicius knygos aprasyma, tikrai kyla noras pirkti. Manau, kad mums ji turetu praversti, siekiant tobulinti ekspozicijos igudzius  smile.gif

tikrai verta nusipirki mirksiukas.gif

aciu uz komentarus mano panningui 4u.gif
Atsakyti
o kaip si?

user posted image

Atsakyti
sveikuciai

na o as tik su manu darbais kolkas cia.. nors vakar toks didelis noras kilo kazka kitko idet.. praverciau savo albuma ogi tustuma blink.gif arba foto mano maziaus - kurios aisku man dauguma grazios arba nededama foto blink.gif blink.gif na reiks dar karta perverst foto - labai jau knieti.. cool.gif

Zunkelis, patinka tavo beach.. tik ta mazyte galva zmogucio man trukdo..
kitten, man patinka ir ziurisi neblogai.
boruzka, na manau labai gerai sekesi gaudyt ta judesi!!

na tai griztam su WB rolleyes.gif
PRIE NATURALAUS APSVIETIMO
AUTO
user posted image
TIESIOGINE SAULES SVIESA
user posted image
RANKINIU BUDU NUSTATYTA
user posted image

PRIE DIRBTINIO APSVIETIMO
AUTO
user posted image
LEMPUTE
user posted image
RANKINIS BUDAS
user posted image
Atsakyti
ir portretukas kritikai 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 08 05, 20:55)
o kaip si?   

Siaip neblogai, tik noretusi svelnesnio j/b 4u.gif

QUOTE(antajo @ 2009 08 05, 21:06)
na tai griztam su WB  rolleyes.gif

Nu lyg ir gerai g.gif

QUOTE(Zana4 @ 2009 08 05, 21:51)
ir portretukas kritikai  4u.gif

Patinka grazios spalvos, kompozicija butu nieko, jeigu tas medis taip nekristu i akis 4u.gif
Atsakyti
Rodau savo pirmąjį namų darbą. Labai nebarkit, fotografuota su muiline blush2.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveiki ir sveikos bigsmile.gif
Skaitau patyliukais, bet šiandien turiu keletą minučių laisvesnių tai pasidalinsiu pora kadrų.Kritika laukiama.
Zana4 o man liuks kojytes, iš karto užkabino, nei jokių priekabių nesinori ieškoti.
Beje visom dėkui už praeitų foto komentarus ir pastabas. 4u.gif
Naujokams po 4u.gif

Atradau viena actiona, kurio spalvos mane susirgdino, dabar žaidžiu ir džiaugiuosi kaip mažas vaikas gavęs saldainį.Kažko panašaus ilgai ieškojau...

user posted image

Kaip toks kadravimas? Tiesa taip verčiant truputį nuvogia ryšumo... Bet man vis tiek patinka... Spalvos...
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
na o cia pirmai kritikai..

user posted image

user posted image

Atsakyti
Zana, man pėdutės įdomesnės, portretas kažkaip nekabina ax.gif
Ievosiau, emocijos thumbup.gif O action'as nelabai, tikriausiai todėl, kad pati ta liga dar nesergu lotuliukas.gif

Prisėdau truputį prie tų savo mėlynųjų fotkių lotuliukas.gif Visa laimė, kad PS atgamina spalvas thumbup.gif Išties džiaugiuosi, nesgi dauguma fotkių su vaiku, jis ten pirmą kartą lankėsi tongue.gif
O čia komentarams, vėliau bus daugiau
user posted image
Atsakyti