Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Melodi @ 2009 08 05, 08:12)
blush2.gif  blush2.gif  4u.gif  Zinok labai taves pasigedom...pati zinai kur biggrin.gif

jau prisirasiau tongue.gif

kada cia reiks viska paskaityt doh.gif smalsu be proto, o laiko atostogose pss doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 08 05, 08:27)
o per visa vakara buvo tik kelios tokios geros minutes, nes kitur jau spalvos nebe tokios nes apsvietimas pakito smile.gif
tongue.gif o as jau galvojau ar nereiks tau zirafa sudainuot, kad susiprastum  biggrin.gif

patiko piratas, noretusi kairej vietos daugiau, bet tada butu centruotas... o katino natur tokia spalva??

lotuliukas.gif kaimas tas Vln...ne kitaip... lotuliukas.gif

katinas pas mane rusu melynasis, tai turetu but pilkas, bet kadangi matyt jo bobute ne be nuodemes buvo, tai jis toks siek tiek rusvumo turintis, tai saulei leidziantis toks ir gavosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melodi: 05 rugpjūčio 2009 - 08:46
QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 04, 15:04)
Dedu vieną sutaršymui  biggrin.gif

akimirka faina, tik tamsoka, jei rezisuota, gal buvo verta su blykste pabandyti g.gif

QUOTE(Zana4 @ 2009 08 04, 17:29)
lanai sunku komentuoti, kada taip isdestytos netvarkyngai foto  blush2.gif

bendrai, tai patiko foto kur slepiames nuo lietaus, antra, kur mergaite tamsiaplauke per vidury. tik su ja dar pazaisciau, su ta nuotraukyte wink.gif

kituose ryskumo ir fokuso truksta  4u.gif

Dekui 4u.gif cia nieko niekur nedaryta, pazaisiu, del fokusu zinau, man idomu nuomone del kompoziciju ax.gif

QUOTE(Rustė @ 2009 08 04, 18:30)
spalvų gal kiek nepataikiau, bet šiaip ar ne kreiva?

vieta idomi, tik man zmogaus truksta

QUOTE(Zunkelis @ 2009 08 04, 18:57)
Angelas nesantis meile
Kaip ziurisi?

man nesiziuri, atrodo pakartas unsure.gif

QUOTE(Melodi @ 2009 08 04, 20:11)
Tikiuosi pas jus naujokams leidziama komentuot blush2.gif

Piratas...

Ne tai, kad negalima,o privaloma mirksiukas.gif
Piratas fainas bigsmile.gif sviesa tikrai gera thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Zunkelis @ 2009 08 04, 20:49)
Nu reiks isbandyt, nors dabar kai prisimenu saulelydi fotkinau tai tikrai spalvos puikios  ax.gif  va cia, man rodos nerodziau:

pirmoj man irgi zmonem erdves truksta- galetu jie i kita puse eiti, kitos- per daug galva pasukt reikia blush2.gif

QUOTE(Celeste @ 2009 08 04, 22:17)
labai neispeikit  blush2.gif

maza labai. ir tamsoka ax.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 08 05, 06:31)
Rico sitos man vertos demesio  mirksiukas.gif  Gerai pagauti judesiai ir emocijos  4u.gif Kitos... nieko ypatingo  ax.gif

dekui 4u.gif smagu, kad nors keletas kadru neblogu rolleyes.gif

Bonda, sveika pargrizus 4u.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Nusprendziau pasirodyti blush2.gif Grizau po atostogu su nekokiom nuotaikom - uzlinko mano nikonas doh.gif Uzraktas uzstrigo unsure.gif Dabar aiskinames ar cia gamyklinis brokas ar kas? g.gif Nuotaikos nulis...bet jau biski atsigaunu. Gerai kad uzsimerke jis pas mane jau grizinejant namo is Nidos. Tai nuotrauku yra idomiu, taciau uzlinko kompas namuose, neturiu galimybes tvarkyti doh.gif Vien nelaimes lotuliukas.gif (isteriskas juokas jau ) Viena gera naujiena, pagaliau isigyjau stova DORR PROFI PS 14 patenkinta ziauriai thumbup.gif Taciau jau menesi neturiu su kuo fotkint, tai ilsiuosi kaip turi but nuo foto. Laukiu atsakymo pardavejo, ir taupau jei ka naujam body, naujam kompui ir naujam obj biggrin.gif
O siaip š - darbe zada prauzti atleidimai doh.gif O as jau visas algas puse metu i prieki paskaiciavau biggrin.gif

Permeciau jusu foto - saunuoles, Tiny kaip visada patinka man, Zitlali be komentaru biggrin.gif thumbup.gif

Rasytces grazuole mergyte, jos deka sutikau Nidoj Rasytce biggrin.gif Pazinau pagal mergyte biggrin.gif Labai patiko Zitlali ir Rasytces susitikimas thumbup.gif Labai jau grazios Rasytces nuotraukos, tokios jausmingos.... wub.gif

O siaip darau pertrauka nuo SM - labai tuo patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
Will ar keitei wb paskui? t.y. juk lauke kaskart keiciantis apsvietimui ji reikia is naujo nusistatyti g.gif arba gal kazka negerai darei g.gif

Ju.Ju. na nera to blogo, kas neiseitu i gera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 08 05, 08:38)
Eik tu sau  blink.gif Pirkai ta uz kelis dolerius is Ebay, ane? As irgi toki turiu pasiimti. Bet gal visgi nevarta ant tokio dalyko taupyti?  g.gif

aha, tas... gal aš ką negerai dariau, nes kai nuėmiau fotkes, pažiūrėjau, kad beveik visi tie nufotkinti filtro kadrai melsvi... kai fotkindavau baltą lapą, būdavo pilkšvi, balsvi, gelsvi unsure.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2009 08 05, 11:15)
Nusprendziau pasirodyti ...

Sveika sugrįžusi ir gaila dėl nelaimių verysad.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 08 05, 12:04)
Will ar keitei wb paskui? t.y. juk lauke kaskart keiciantis apsvietimui ji reikia is naujo nusistatyti  g.gif arba gal kazka negerai darei

Keičiau... t.y. nustatinėjau TIK ten, kur fotkinau- toje vietoje ir toje pusėje, pasisukusi vėl nustatinėjau ir t.t. kai nebespėdavau, tai perjungdavau auto
Neturėjau vakar laiko ir nuotaikos redagavimui, pažiūrėsiu ar PS nuims tą mėlynumą...
Atsakyti
Will, nezinau net ka sakyti, kai pati nepabandziau unsure.gif
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 08 05, 11:15)
Tiny kaip visada patinka man

Vajetus, aciu blush2.gif

Eik tu sau, kaip gaila del nikoniuko blink.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 08 04, 13:44)

nereali nuotrauka thumbup.gif

dedu pora nuotraukikiu kritikai. veliau daugiau bus su ta pacia mergina smile.gif

Zvilgsnis i veidrodi
user posted image

user posted image
Atsakyti
Belge, ideja labai gera, nu bet kazkaip nesiziuri, deja, gal kampo kito reikia... pirmoj veidrodis per arti, gal... pati save fotkinai??? Man labai sunku paciai save fotkint, bet bandau unsure.gif KANTRYBE - DORYBE bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 05 rugpjūčio 2009 - 14:13
QUOTE(BElge @ 2009 08 05, 14:59)
dedu pora nuotraukikiu kritikai. veliau daugiau bus su ta pacia mergina smile.gif

Pirmoje spalvos grazios, antros j/b geras 4u.gif Pirmoje geras zvilgsnis pagautas mirksiukas.gif

Tik del kampo... tai kazkaip nelabai. Ypac antra siuo atzvilgiu nesiziuri.
Atsakyti
Belge, gal geriau ziuretusi, jei mergina butu tik veidrodyje ir nesimatytu jos profilio salia... o siaip labai patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2009 08 05, 14:59)

man antra labiau patiko, tik kazkas kamputi trukdo, neiziuriu kas ten 4u.gif
Atsakyti