Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Tiny @ 2009 07 28, 23:23)
O kaip sios?  g.gif

bigsmile.gif man patinka bigsmile.gif tik antrai nuotraukytei gal viršaus šiek tiek daugiau norėtųsi g.gif
Atsakyti
Antroji man patiko  4u.gif  Visai netamsu ir spalvos super  mirksiukas.gif
---
O kaip sios? 

Ačiū 4u.gif
---
patiko, ypač ryškumas thumbup.gif Tik antroje norėtųsi mažiau apačios ir daugiau viršaus.
Čia vis dar iš tos pačios kelionės ar jau naujos? ax.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 07 28, 23:31)
na kur jau cia tamsu, tik kai pasakei, kad autokorekcija darei, tai geriau nedaryk auto, bo pievas padaro, pati reguliuok wink.gif

žinau blush2.gif bet man kažkaip sunkiai iš rankos gaunasi, kai tvarkau- lyg ir nieko, vėliau pažiūrėjus ššš doh.gif
Atsakyti
vijja, aciu 4u.gif

QUOTE(Will @ 2009 07 28, 23:53)
patiko, ypač ryškumas  thumbup.gif  Tik antroje norėtųsi mažiau apačios ir daugiau viršaus.
Čia vis dar iš tos pačios kelionės ar jau naujos?  ax.gif

Aciu 4u.gif Apacios palikau daugiau, kad atspindys koju matytusi rolleyes.gif Cia kazkada iki Sventosios trumpam buvom nuruke smile.gif
Atsakyti
Tinu antroje ir pirmoje man erdves trukumas smile.gif

Lb ryta

Klausykit kaip padaryti, kad isplauke butu viskas aplink sufokusuota taska, tprsme ne tik virsus ir apacia bet ir sonai g.gif

Na va,nera zoomo nuomai, suds.. nzn kaip fotkinsiu smile.gif tai uzsirezervavau 24-70, 2.8 tik 7-9 rugpjucio. Pabandysiu ar noriu visgi jo smile.gif kaina visam savaitgaliui 80lt.. manau nebaisiai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 29 liepos 2009 - 08:18
Sveikos 4u.gif

Medona, labai patio tavo burbulai bigsmile.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 29, 06:36)

Lb ryta

Klausykit kaip padaryti, kad isplauke butu viskas aplink sufokusuota taska, tprsme ne tik virsus ir apacia bet ir sonai  g.gif

Na va,nera zoomo nuomai, suds.. nzn kaip fotkinsiu smile.gif tai uzsirezervavau 24-70, 2.8 tik 7-9 rugpjucio. Pabandysiu ar noriu visgi jo smile.gif kaina visam savaitgaliui 80lt.. manau nebaisiai...

Kaina tikrai labai gerea, as irgi noriu issinuomot bigsmile.gif Bet cia aisku tik Vln tokia galimybe ane? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 07 29, 09:32)
Sveikos  4u.gif

Medona, labai patio tavo burbulai  bigsmile.gif
Kaina tikrai labai gerea, as irgi noriu issinuomot  bigsmile.gif Bet cia aisku tik Vln tokia galimybe ane?  g.gif

kiek zinau joa.. ir ieskau body keist.. patalpose galima pasirodo geru foto padaryti biggrin.gif tik kaip minimum sake reikia D300... tai ieskau smile.gif
Atsakyti

tiny, patiko abieju foto ryskumas, 1 foto labiau istrigo, tik noretusi biski erdves.

saunuole tu bigsmile.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif
Medona, burbulai faini bigsmile.gif
Tiny, man irgi erdves truksta, dar spalvos per ryskios g.gif

Zitlali, dekui uz paaiskinima del PS, jau isbandziau pora actionu vakar blush2.gif tikiuosi liga nesusirgsiu blush2.gif bet kaip lengva bigsmile.gif as anksciau pati sviesinu/ tamsinu, reguliuoju ten viska, o cia tik viena mygtuka paspaudi ir padaryta bigsmile.gif aisku, mokysiuos kuo daugiau visko blush2.gif

Atsakyti
Perverciau Kelby knygas abi, daug naujo vel atradau, nes jau kitomis akimis ziurejau smile.gif eisiu is naujo skaityti

Merginos, gal norit kas i Kauna penktadieni? Rasytce aplankyt, palelekint,papyskint? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 29 liepos 2009 - 10:03
Na taip, sutinku, kad suspaustos... Aciu visoms uz komentarus 4u.gif

Zitlali, o is kur tu nuomojiesi? ax.gif

Kelby knyga tik viena skaiciau. Labai sunkiai skaitesi, kai dar teorijos apie visus islaikymus ir diafragmas nebuvau iki galo isisavinusi, ir fotika katik nusipirkusi turejau. Itariu, kad dabar tikrai visai kitaip skaitytusi smile.gif Reikia dar 2 knygos paieskoti. Dar gal nepamaisytu kokia knyga apie PS g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 07 29, 11:03)

http://www.fotorent.lt/ cia
as dvi turiu,kitos ne..
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 29, 07:36)

Lb ryta

Klausykit kaip padaryti, kad isplauke butu viskas aplink sufokusuota taska, tprsme ne tik virsus ir apacia bet ir sonai  g.gif

o koki zooma norejai?
Atsakyti