Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Melodi @ 2009 08 04, 22:36)
Aciu blush2.gif  Del spalvu tai nzn, as kadangi dazniausiai tik vakare fotkint turiu laiko, tai kai fotkini saulei leidzinatis praktiskai nieko su jom daryt nereik rolleyes.gif

Vieno užsieniečio fotografo patarimuose skaičiau, kad geriausias laikas dėl šviesos fotografavimui yra valanda po aušros ir valanda iki saulės laidos. Yra teisybės smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Melodi @ 2009 08 04, 22:11)
Zana, man trecia labai patiko wub.gif

Piratas...

user posted image

bigsmile.gif labai patiko piratas... noretusi kad atstumas sioks toks butu nuo katiko iki veliavos, bet jau neperfotografuosi biggrin.gif

QUOTE(Melodi @ 2009 08 04, 22:36)
Aciu blush2.gif  Del spalvu tai nzn, as kadangi dazniausiai tik vakare fotkint turiu laiko, tai kai fotkini saulei leidzinatis praktiskai nieko su jom daryt nereik rolleyes.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu reiks isbandyt, nors dabar kai prisimenu saulelydi fotkinau tai tikrai spalvos puikios ax.gif va cia, man rodos nerodziau:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image

labai neispeikit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2009 08 04, 22:49)
Nu reiks isbandyt, nors dabar kai prisimenu saulelydi fotkinau tai tikrai spalvos puikios  ax.gif  va cia, man rodos nerodziau:

Pirmoji nuotrauka - reitėtų einantiesiems šiek tiek erdvės judėjimui į dešinę palikti, o tai jie vargšai žengs pora žingsnių - ir nebėra jų nuotraukoje. Manau, geriau žiūrėtųsi, jei žmonės būtų kairėje kadro pusėje.
Antroji nuotrauka - vienoda labai, net kalnas tik vos vos dėmesį patraukia.
Trečioji nuotrauka - jau gerai, čia dangus įdomus.
Papildyta:
QUOTE(Celeste @ 2009 08 05, 00:17)
labai neispeikit  blush2.gif

Vaizdas gražus, bet reikėtų truputį daugiau šviesos.
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 04, 17:04)
Dedu vieną sutaršymui  biggrin.gif

Man tai cia toks netycia pagautas momentas blush2.gif Tamsoka... Jeigu ne tas remelis, tai isvis butu blanki nuotrauka. Bet... ziurisi visai normaliai.

QUOTE(Rico @ 2009 08 04, 18:22)
Jubiliatas
user posted image

Slepiames nuo lietaus
user posted image

user posted image

Dar pora, nesugalvoju pavadinimu
user posted image

Rico sitos man vertos demesio mirksiukas.gif Gerai pagauti judesiai ir emocijos 4u.gif Kitos... nieko ypatingo ax.gif

QUOTE(Rustė @ 2009 08 04, 20:30)
kam jus toks rakursas? g.gif

Nu zinok kreivoka biski rolleyes.gif Ideja nebloga mirksiukas.gif

QUOTE(Zunkelis @ 2009 08 04, 20:57)
Angelas nesantis meile

Nesuzavejo kazkaip... kokybes trukumas blush2.gif

Piratas...

Labai jau ta veliava ir katinas susiklijave ax.gif Spalvos labai grazios 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 05 rugpjūčio 2009 - 07:33
QUOTE(boruzka @ 2009 08 04, 20:54)
man nlb kazkaip  4u.gif labai jau tamsu, nuotaika nuotraukoje gal ir faina,bet noriu ir israiskas matyti  bigsmile.gif

Stikline, man tamsoka, dar mano laptopas kai tamsina, tai isvis vos iziuriu blush2.gif

Nu ja..specialiai fotografuota prieš saulę biggrin.gif mianas gi nuu biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 08 05, 08:31)
Man tai cia toks netycia pagautas momentas  blush2.gif Tamsoka... Jeigu ne tas remelis, tai isvis butu blanki nuotrauka. Bet... ziurisi visai normaliai.

Atrodo netyčinis, bet labai tyčinis jis...suplanuotas biggrin.gif

Ačiū....manau, kad man pavažiavęs stogas, nes mano alia menai patinka tik man vienai doh.gif biggrin.gif reikia eiti tobulintis.....šviestis...žiūrinėt profų nuotraukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 08 04, 22:31)
Aš šiandien išbandžiau W/B filtrą... ką tik nusiėmiau fotkes, tai esu baisiai nuliūdusi, nes nustatytos fotkės pamėlynavosios... kai ką fotkinau auto (vaiką fotografuojant sunku spėti nusistatyti  lotuliukas.gif ), tai tos geros... kontrastas nerealus  doh.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Eik tu sau blink.gif Pirkai ta uz kelis dolerius is Ebay, ane? As irgi toki turiu pasiimti. Bet gal visgi nevarta ant tokio dalyko taupyti? g.gif

QUOTE(Zunkelis @ 2009 08 04, 22:49)
Nu reiks isbandyt, nors dabar kai prisimenu saulelydi fotkinau tai tikrai spalvos puikios  ax.gif  va cia, man rodos nerodziau:

Pirmos nuotaika ir spalvos patiko 4u.gif Ale, tos vietos priekyje zmonems tikrai truksta smile.gif

QUOTE(Celeste @ 2009 08 05, 00:17)
labai neispeikit  blush2.gif

Tamsu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 08 04, 21:48)
bigsmile.gif  labai patiko piratas... noretusi kad atstumas sioks toks butu nuo katiko iki veliavos, bet jau neperfotografuosi  biggrin.gif
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  4u.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 08 05, 07:31)
Labai jau ta veliava ir katinas susiklijave  ax.gif Spalvos labai grazios  4u.gif

aciuks.gif Visa beda, kad katinui nepasakysi, kad tu, brangusis, atsitrauk per zingsneli nuo veliavos ir sustink biggrin.gif

Zunkeli,, man pirma butu superine jei tie zmogiukai i kita puse eitu mirksiukas.gif Bet siaip jei imant minti, tai nu ir tokioj idomu...tipo saule nusileido, zmones iseina... smile.gif

Antra, pritariu, monotoniska kazkiek, o trecia man patiko, tokia siek tiek dramatiska biggrin.gif

Celeste,, turbut grazu, bet as bijau tokias tamsokas fotkes komentuot, nes itariu mano senutis laptopas gali biski netikra vaizda rodyt blush2.gif
Atsakyti
Sveikos wub.gif grizau blush2.gif biggrin.gif dar nieko nespejau ne paziuret, ka gero pridaret per savaitele ax.gif ale matau nauju senu veidu bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 08 05, 08:01)
Sveikos wub.gif grizau blush2.gif  biggrin.gif  dar nieko nespejau ne paziuret, ka gero pridaret per savaitele ax.gif ale matau nauju senu veidu bigsmile.gif  bigsmile.gif

blush2.gif blush2.gif 4u.gif Zinok labai taves pasigedom...pati zinai kur biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2009 08 04, 16:42)

Suuuper !  Geru laiku fotkinai !!!

o per visa vakara buvo tik kelios tokios geros minutes, nes kitur jau spalvos nebe tokios nes apsvietimas pakito smile.gif

Nu masciau masciau kur tu ja matei, ir, zinok, is zveju sukuosenu supratau tongue.gif  Superiniai zvejai thumbup.gif

Piratas...

tongue.gif o as jau galvojau ar nereiks tau zirafa sudainuot, kad susiprastum biggrin.gif

patiko piratas, noretusi kairej vietos daugiau, bet tada butu centruotas... o katino natur tokia spalva??
Atsakyti