Oi riesta!
Ačiū už info apie paypal...pasijaučiau tokia blond
Papildyta:
Dedu vieną sutaršymui
Papildyta:
Dedu vieną sutaršymui
QUOTE(arvydas75 @ 2009 08 04, 16:56)
Oi riesta!
Gerai tu čia pagavai. Suo is isgascio taip susivele, kad net nepanasus i suni !
Dek biski mazesnes fotkes, nes labai puslapi istampo . As dedu 800x600 !
Is gimtadienio nuotraukos kelios nelabai patinka rezultatai, bet ir salygos tokios buvo- apsiniauke, paskui lyti pradejo, buvo padaaryta pastoge raudonos spalvos, tai atspindziai o viduj tai vietos mazai, be blykstes ne pro kur
Jubiliate
Jubiliatas
Vyresnis brolis ir sesuo
Svecias
Papildyta:
Slepiames nuo lietaus
Sventei besibaigiant...
Dar pora, nesugalvoju pavadinimu
Su sita nezinau ka daryt kaip kirpt nes jei virsaus nukerpu tecio klynas per daug i akis krenta
Jubiliate
Jubiliatas
Vyresnis brolis ir sesuo
Svecias
Papildyta:
Slepiames nuo lietaus
Sventei besibaigiant...
Dar pora, nesugalvoju pavadinimu
Su sita nezinau ka daryt kaip kirpt nes jei virsaus nukerpu tecio klynas per daug i akis krenta
QUOTE(Rico @ 2009 08 04, 18:22)
lanai sunku komentuoti, kada taip isdestytos netvarkyngai foto
bendrai, tai patiko foto kur slepiames nuo lietaus, antra, kur mergaite tamsiaplauke per vidury. tik su ja dar pazaisciau, su ta nuotraukyte
kituose ryskumo ir fokuso truksta
labas vakaras, Rumšiškėse buvom, pakeliui nuduso fotikas, bet šį tą parsivežiau.
kam jus toks rakursas?
spalvų gal kiek nepataikiau, bet šiaip ar ne kreiva?
kam jus toks rakursas?
spalvų gal kiek nepataikiau, bet šiaip ar ne kreiva?
Angelas nesantis meile
Kaip ziurisi?
Kaip ziurisi?
QUOTE(žmogiukas @ 2009 08 04, 14:34)
Melodi, ir kur as ta vaika maciau sveika prisijungusi
Nu masciau masciau kur tu ja matei, ir, zinok, is zveju sukuosenu supratau Superiniai zvejai
Zana, man trecia labai patiko
Stikline, man tamsoka, dar mano laptopas kai tamsina, tai isvis vos iziuriu
Zunkeli, angeliukas grazus, gal nebent prie centravimo kabinciaus (jezus marija galima pagalvot kad as eksperte kokia , sorry) ir desne rankyte biski per sviesi
Tikiuosi pas jus naujokams leidziama komentuot
idesiu ir as dar viena, galit tarsyt
Piratas...
QUOTE(Melodi @ 2009 08 04, 20:11)
labai graziai ir kaip jus tokias spalvas isgaunat gal pas mane ten kas nors nevarkoj su nustatymais, bet su spalvom pas mane bedos
Labai patiko žvejų foto Tiek spalvos, tiek kompozicija, tiek nuotaika
Emocinga gulbės su šuniu foto
Aš šiandien išbandžiau W/B filtrą... ką tik nusiėmiau fotkes, tai esu baisiai nuliūdusi, nes nustatytos fotkės pamėlynavosios... kai ką fotkinau auto (vaiką fotografuojant sunku spėti nusistatyti ), tai tos geros... kontrastas nerealus
Emocinga gulbės su šuniu foto
Aš šiandien išbandžiau W/B filtrą... ką tik nusiėmiau fotkes, tai esu baisiai nuliūdusi, nes nustatytos fotkės pamėlynavosios... kai ką fotkinau auto (vaiką fotografuojant sunku spėti nusistatyti ), tai tos geros... kontrastas nerealus
QUOTE(Zunkelis @ 2009 08 04, 21:29)
labai graziai ir kaip jus tokias spalvas isgaunat gal pas mane ten kas nors nevarkoj su nustatymais, bet su spalvom pas mane bedos
Aciu Del spalvu tai nzn, as kadangi dazniausiai tik vakare fotkint turiu laiko, tai kai fotkini saulei leidzinatis praktiskai nieko su jom daryt nereik