Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Oi riesta!

user posted image
Atsakyti
Ačiū už info apie paypal...pasijaučiau tokia blond doh.gif blush2.gif
Papildyta:
Dedu vieną sutaršymui biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(arvydas75 @ 2009 08 04, 16:56)
Oi riesta!

biggrin.gif

Gerai tu čia pagavai. Suo is isgascio taip susivele, kad net nepanasus i suni !

Dek biski mazesnes fotkes, nes labai puslapi istampo . As dedu 800x600 !
Atsakyti
Is gimtadienio nuotraukos kelios ax.gif nelabai patinka rezultatai, bet ir salygos tokios buvo- apsiniauke, paskui lyti pradejo, buvo padaaryta pastoge raudonos spalvos, tai atspindziai unsure.gif o viduj tai vietos mazai, be blykstes ne pro kur unsure.gif
Jubiliate
user posted image user posted image
Jubiliatas
Vyresnis brolis ir sesuo
user posted image
Svecias smile.gif
user posted image

Papildyta:
Slepiames nuo lietaus
user posted image user posted image user posted image
Sventei besibaigiant...
user posted image

Dar pora, nesugalvoju pavadinimu

Su sita nezinau ka daryt unsure.gif kaip kirpt g.gif nes jei virsaus nukerpu tecio klynas per daug i akis krenta unsure.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 08 04, 18:22)

lanai sunku komentuoti, kada taip isdestytos netvarkyngai foto blush2.gif

bendrai, tai patiko foto kur slepiames nuo lietaus, antra, kur mergaite tamsiaplauke per vidury. tik su ja dar pazaisciau, su ta nuotraukyte wink.gif

kituose ryskumo ir fokuso truksta 4u.gif
Atsakyti
labas vakaras, Rumšiškėse buvom, pakeliui nuduso fotikas, bet šį tą parsivežiau.

kam jus toks rakursas? g.gif
spalvų gal kiek nepataikiau, bet šiaip ar ne kreiva?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 04, 16:04)
Ačiū už info apie paypal...pasijaučiau tokia blond  doh.gif  blush2.gif
Papildyta:
Dedu vieną sutaršymui  biggrin.gif

man nlb kazkaip 4u.gif labai jau tamsu, nuotaika nuotraukoje gal ir faina,bet noriu ir israiskas matyti bigsmile.gif
Atsakyti
Angelas nesantis meile
user posted image

Kaip ziurisi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 04 rugpjūčio 2009 - 19:58
QUOTE(žmogiukas @ 2009 08 04, 14:34)
Melodi, ir kur as ta vaika maciau  biggrin.gif sveika prisijungusi  mirksiukas.gif

Nu masciau masciau kur tu ja matei, ir, zinok, is zveju sukuosenu supratau tongue.gif Superiniai zvejai thumbup.gif

Zana, man trecia labai patiko wub.gif

Stikline, man tamsoka, dar mano laptopas kai tamsina, tai isvis vos iziuriu blush2.gif

Zunkeli, angeliukas grazus, gal nebent prie centravimo kabinciaus (jezus marija galima pagalvot kad as eksperte kokia blush2.gif doh.gif , sorry) ir desne rankyte biski per sviesi smile.gif

Tikiuosi pas jus naujokams leidziama komentuot blush2.gif

idesiu ir as dar viena, galit tarsyt mirksiukas.gif

Piratas...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2009 08 04, 20:11)

labai graziai ir kaip jus tokias spalvas isgaunat g.gif gal pas mane ten kas nors nevarkoj su nustatymais, bet su spalvom pas mane bedos unsure.gif
Atsakyti
Labai patiko žvejų foto thumbup.gif Tiek spalvos, tiek kompozicija, tiek nuotaika thumbup.gif
Emocinga gulbės su šuniu foto thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Aš šiandien išbandžiau W/B filtrą... ką tik nusiėmiau fotkes, tai esu baisiai nuliūdusi, nes nustatytos fotkės pamėlynavosios... kai ką fotkinau auto (vaiką fotografuojant sunku spėti nusistatyti lotuliukas.gif ), tai tos geros... kontrastas nerealus doh.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2009 08 04, 21:29)
labai graziai ir kaip jus tokias spalvas isgaunat  g.gif  gal pas mane ten kas nors nevarkoj su nustatymais, bet su spalvom pas mane bedos  unsure.gif

Aciu blush2.gif Del spalvu tai nzn, as kadangi dazniausiai tik vakare fotkint turiu laiko, tai kai fotkini saulei leidzinatis praktiskai nieko su jom daryt nereik rolleyes.gif
Atsakyti