Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Will @ 2009 08 04, 12:03)
tongue.gif
Gal negerai išsireiškiau, ar supranti koks skirtumas, kai diafragma keičiama? Nes juk tokia ir yra nd esmė.
Šiaip man atrodo gerai  4u.gif

joo suprantu as ta reikala - juo mazesnis f tuo fonas labiau issiliejas - cia paprastai liaudiskai.. tongue.gif

dar fokusas
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo antajo: 04 rugpjūčio 2009 - 12:44
QUOTE(antajo @ 2009 08 04, 13:43)
joo suprantu as ta reikala - juo mazesnis f tuo fonas labiau issiliejas - cia paprastai liaudiskai..  tongue.gif

dar fokusas

Puikumėlis thumbup.gif

Fokusas man gerai matosi antroje, šiek tiek pirmoje ir beveik visai nesimato trečioje unsure.gif
Atsakyti
Ai tiesa gi, gavau dovanu as ta knyga "Susipazinkite :ekspozicija" , zinokit labai patiko, man kurkas geresne nei Kelby knygos . atostogaudama permeciau akim tokiu greitu tempu, db viska konspektuosiuos ...
Atsakyti
antajo, man ir diafragma ir fokusas gerai 4u.gif Ale, tu biski ne is eiles sudelioji, tai suklaidini su tokiu isdestymu biggrin.gif Pvz. diafragmos ND pirma dedi didziausia f , paskui- maziausia, o ant galo - vidutine. Noretusi, kad eitu tolygiai mazejanciai arba didejanciai. Arba fokusavimo ND irgi galejai deti taip, kad pirmoje foto buti fokusuotas pirmas objektas, antroje - antras, trecioje - trecias, o dabar sudejai ismetytai. Na, cia tik pastebejimas toks ax.gif Arba, bent jau antrastes galetum surasyti kas kur mirksiukas.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 08 04, 12:27)
keliu dar kelias senas foto...

Pirmos trys patiko, gaila, kad j/b pilkokas 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(boruzka @ 2009 08 04, 13:59)
Ai tiesa gi, gavau dovanu as ta knyga "Susipazinkite :ekspozicija" , zinokit labai patiko, man kurkas geresne nei Kelby knygos . atostogaudama permeciau akim tokiu greitu tempu, db viska konspektuosiuos ...

Apie sita kalbi?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 04 rugpjūčio 2009 - 13:33
QUOTE(Will @ 2009 08 04, 13:03)
paypal- ne kortelė, o mokėjimo sistema ................... ir nemokamas, mokant pavedimu tektų sumokėti tarptautini pavedimo mokestį ir šiaip daug problemų  .
.

noreciau patikslint, kad gali but ir nevisai nemokamas, ypac i kokia USA - esu susidurus, tai tikrai tas PayPal dar pasiima savo dali procentais beto, o ne fiksuotas koks mokestci dydis uz tarpininkavima, taip kad neapsigaukit 4u.gif

yra toks saitas www.tax.lt ten yra daug temu apie paypal
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 08 04, 13:30)
Papildyta:

Apie sita kalbi?
user posted image

aha ape sita thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 08 04, 13:42)
aha ape sita  thumbup.gif

as kaip tik sita "Susipazinkite :ekspozicija" ir dar viena "Skaitmeninė fotografija. Žingsnis po žingsnio - profesionalių fotografijų paslaptys" nusipirkau thumbup.gif
daba laukiu kol atsius man jas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 08 04, 10:09)
Sveikos  4u.gif

as is pajurio  rolleyes.gif  prabuvom savaite, pailsejau labai gerai ...

Man patiko pirma ir paskutine.
Pirmoje as irgi nukirpciau apacioje ta pilkuma. Graziai bangas pagavai !
Papildyta:
Dar toks klausimuks !

o konkursinius ND kur dedat?
Atsakyti
na , dedu kritikai wink.gif

user posted image

user posted image

user posted image

2 foto noreciau apkarpyti, bet darbe neturiu programos, su ps nedraugauju, bandau cia, bet nesigauna doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zana4: 04 rugpjūčio 2009 - 14:29
QUOTE(Padangė @ 2009 08 04, 14:00)
as kaip tik sita "Susipazinkite :ekspozicija"  ir dar viena  "Skaitmeninė fotografija. Žingsnis po žingsnio - profesionalių fotografijų paslaptys"  nusipirkau  thumbup.gif
daba laukiu kol atsius man jas doh.gif

taivat jei butu suku su finansais, patarciau pirkti sita knyga, bet ne Kelby g.gif

QUOTE(olo @ 2009 08 04, 14:11)
Man patiko pirma ir paskutine.
Pirmoje as irgi nukirpciau apacioje ta pilkuma. Graziai bangas pagavai !
Papildyta:
Dar toks klausimuks !

o konkursinius ND kur dedat?

aciu, nukirpsiu , nes ziuriu daug kam tas pilkumas kliuva, o man jis kaip tik asociuojasi su krantu ir delto visai netrukdo g.gif o tau reik duoti velniu, kad taip retai reiskies ir dedi savo foto, pamenu, kad visai neblogai sekdavosi bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Žana,man liuks thumbup.gif
Atsakyti
Melodi, ir kur as ta vaika maciau biggrin.gif sveika prisijungusi mirksiukas.gif
Atsakyti