Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(antajo @ 2009 08 04, 12:15)
o dbr kankinsiu vel jus su savo nd  tongue.gif

fokusas

na vidurinėj kaip ir aiškiai mašinytė sufokusuota, bet vat pirmoj ir paskutinėj, tai man klausimas iškiltų, kiškis ir krokodilas abu ryškūs
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 08 04, 12:20)
na vidurinėj kaip ir aiškiai mašinytė sufokusuota, bet vat pirmoj ir paskutinėj, tai man klausimas iškiltų, kiškis ir krokodilas abu ryškūs

ir aš nesusigaudau pirmoje ir trečioje kas fokusuota unsure.gif
man jos abi vienodos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 04, 09:00)
Klausykit miargai  ax.gif    kas perkat ebay...kur ten ko ieškot...jaučiuosi kaip iš medžio iškritus  doh.gif  aš kol sėdžiu darbe gal ką gero ten prisėdėčiau  hihihi.gif  alia net nžn kokią kortelę susiveikt reikia...

Aš per ebay ir perku, ir parduodu. Kas konkrečiai domina?
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 08 04, 11:15)
labas rytas ( na cia pas mus dar toks rytas.. )

Boruzka - man pirmoji labai grazi.. vaziuojam ir mes prie juros kita savaite - noreciau ir as pabandyt taip..
klausimas - kaip saugojai savo brangenybe? nuo smelio, vandens?  g.gif  g.gif  g.gif

as gulejau truputi toliau, cia fotografuota su zoominiu objektyvu, veliau fotika ant statyvo laikiau...

keliu dar kelias senas foto...

user posted image

user posted image

user posted image

nu ir dar kelios siaip ...

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 04 rugpjūčio 2009 - 11:40
QUOTE(boruzka @ 2009 08 04, 11:27)
as gulejau truputi toliau, cia fotografuota su zoominiu objektyvu, veliau fotika ant statyvo laikiau...

aa... aisku.. kazi tada kaip ten as su savo kitiniu.. bijau istikruju - bet noras gaiviu foto ir gi begalinis! tai vat ir spendziu - rizikuoti ar nea unsure.gif

o kaip su diafragma ?
user posted image
user posted image
user posted image
fokusa perdarineju kol mazas miega
Atsakyti
QUOTE(Valkiria @ 2009 08 04, 12:26)
Aš per ebay ir perku, ir parduodu. Kas konkrečiai domina?

Na pradžioj fotoprekės....o gal ir ne tik biggrin.gif bijau, kad galiu užsiazartint biggrin.gif šiaip norėčiau kokių filtrų...bet nelabai aš apie juos nutuokiu doh.gif reikėtų apsišviest..

boruzka...man su skėčiu wub.gif

Aš šiandien kokį rūką praleidau...dar norėjau imti fotiką į darbą, bet galvoju kam jis man doh.gif ot nesekas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklinė: 04 rugpjūčio 2009 - 11:39
Boruzka,pirmoje foto man nosis pirmam plane rolleyes.gif
antra graži,bet pilkoka mirksiukas.gif
su skėčiu faina wub.gif

nuotraukų padaugėjo berašant biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijja: 04 rugpjūčio 2009 - 11:42
QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 04, 10:38)
Na pradžioj fotoprekės....o gal ir ne tik biggrin.gif bijau, kad galiu užsiazartint  biggrin.gif šiaip norėčiau kokių filtrų...bet nelabai aš apie juos nutuokiu  doh.gif  reikėtų apsišviest

Na, tai pirmiausia apsispręsk, ko nori ir kiek esi pasiruošus mokėti. O tada jau pamokysiu, kaip balsuoti, jei tai aukcionas. O jei fiksuota kaina parduodama, tai ir be paaiškinimų viskas suprantama, ar ne?
Atsakyti
Labas,

QUOTE(boruzka @ 2009 08 04, 10:09)
keli kadrai, zu kuriuos zinau, kad gausiu velniu del nelygaus horizonto  blush2.gif  jei kam kils klausimas del spalvu tikrumo tai spalvos visiskai naturalios  mirksiukas.gif  tokios spalvos jura 2 vakarus is eiles buvo

man patiko thumbup.gif
Pirma labiausiai, pakirpčiau truputį apačios ax.gif Trečia labai faina, tik norėtųsi ryškesnės foto, gal j/b pakoreguoti

QUOTE(arvydas75 @ 2009 08 04, 10:18)
Keliu iš Google Picasa internetinio albumo. Matyt ne visos naršyklės supranta nuorodas. Pabandysiu kitur.

aš naudoju google chrome, bet foto nematau unsure.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 04, 11:00)
Klausykit miargai  kas perkat ebay...kur ten ko ieškot...jaučiuosi kaip iš medžio iškritus aš kol sėdžiu darbe gal ką gero ten prisėdėčiau  alia net nžn kokią kortelę susiveikt reikia...

Kreditinę mirksiukas.gif arba internetinę 4u.gif

QUOTE(antajo @ 2009 08 04, 12:15)
o dbr kankinsiu vel jus su savo nd 

Pamėgink daiktus išdėlioti vieną paskui kitą, nes dabar vienas prieky, o du gale, toje pačioje linijoje
O dėl diafragmos- parašyk F ir ar pati matai skirtumą?

Šiandien važiuosiu į vieną lankytiną vietą lotuliukas.gif Pamėginsiu ką nors nufotkinti, jei tik išeis prižiūrint vaiką lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Valkiria @ 2009 08 04, 12:42)
Na, tai pirmiausia apsispręsk, ko nori ir kiek esi pasiruošus mokėti. O tada jau pamokysiu, kaip balsuoti, jei tai aukcionas. O jei fiksuota kaina parduodama, tai ir be paaiškinimų viskas suprantama, ar ne?

ok....bandysiu peržvelgt ir susipažinti su sistema biggrin.gif

QUOTE(Will @ 2009 08 04, 12:43)
Kreditinę  mirksiukas.gif  arba internetinę  4u.gif

ten kiek supratau skirtingos kortelės naudojamos gali būt....vieniems tinka mastercard, kitiems tik paypal...ar aš čia nušneku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 08 04, 11:43)

O dėl diafragmos- parašyk F ir ar pati matai skirtumą?

na as matau.. na nedeciau jeigu nematyciau... ax.gif
pirmoji buvo f22
antroji f5
trecioji f10

nemoku keist zinutes pacios kad prirasyciau..
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 08 04, 12:52)
ok....bandysiu peržvelgt ir susipažinti su sistema
ten kiek supratau skirtingos kortelės naudojamos gali būt....vieniems tinka mastercard, kitiems tik paypal...ar aš čia nušneku 

paypal- ne kortelė, o mokėjimo sistema 4u.gif Turi kreditinę kortelę ir ją prijungi prie paypal, tada moki mirksiukas.gif Pinigai nuskaitomi nuo kortelės sąskaitos 4u.gif Berods galima ir internetinę kortelę prijungti, bet nesu tikra- kai aš prieš kelis metus jungiau, nebuvo tokios galimybės. Dauguma pardavėjų priima paypal, juolab, kad tai gana saugus mokėjimo būdas ir nemokamas, mokant pavedimu tektų sumokėti tarptautini pavedimo mokestį ir šiaip daug problemų 4u.gif

QUOTE(antajo @ 2009 08 04, 12:53)
na as matau.. na nedeciau jeigu nematyciau... 
pirmoji buvo f22
antroji f5
trecioji f10

tongue.gif
Gal negerai išsireiškiau, ar supranti koks skirtumas, kai diafragma keičiama? Nes juk tokia ir yra nd esmė.
Šiaip man atrodo gerai 4u.gif
Atsakyti