Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikos 4u.gif

as is pajurio rolleyes.gif prabuvom savaite, pailsejau labai gerai ...

keli kadrai, zu kuriuos zinau, kad gausiu velniu del nelygaus horizonto blush2.gif jei kam kils klausimas del spalvu tikrumo tai spalvos visiskai naturalios mirksiukas.gif tokios spalvos jura 2 vakarus is eiles buvo rolleyes.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 08 04, 09:34)
nu vo gražu, vadinas aš niekada nematysiu arvydo nuotraukų.
iš kur tu jas keli? gal nori per flickr pabandyt?

Keliu iš Google Picasa internetinio albumo. Matyt ne visos naršyklės supranta nuorodas. Pabandysiu kitur.
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 08 04, 08:09)
Sveikos  4u.gif

as is pajurio  rolleyes.gif  prabuvom savaite, pailsejau labai gerai ...

keli kadrai, zu kuriuos zinau, kad gausiu velniu del nelygaus horizonto  blush2.gif  jei kam kils klausimas del spalvu tikrumo tai spalvos visiskai naturalios  mirksiukas.gif  tokios spalvos jura 2 vakarus is eiles buvo  rolleyes.gif

bigsmile.gif wow bigsmile.gif dar pirmos noretusi didesnio varianto- t.y., platesnio vaizdo, tikiuosi turi ax.gif
Atsakyti
Boruzka, thumbup.gif As nebent pirmos apacia biski pakirpciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 08 04, 10:09)
keli kadrai, zu kuriuos zinau, kad gausiu velniu del nelygaus horizonto  blush2.gif  jei kam kils klausimas del spalvu tikrumo tai spalvos visiskai naturalios  mirksiukas.gif  tokios spalvos jura 2 vakarus is eiles buvo  rolleyes.gif

Pirmoji nuotrauka - man labai patiko, dvelkia gaiva tokia (gėrimų reklamai tiktų smile.gif )
Antroji - spalvos gražios, bet apačioje šiek tiek tamsoka.
Trečioji - graži idėja thumbup.gif Tik truputį ryškumo norėtųsi.

O šiaip tai matosi, kad fotografei teko smėlyje šiek tiek pagulėti biggrin.gif
Atsakyti
Boruzka,pirma faina,tik apačios truputį per daug.Paskutinei ryškumo norėtųsi daugiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2009 08 04, 10:07)
Tu nejuokauk, as dar nei cia namu darbu neatlikus  hihihi.gif (reiks savaitgali pasistengt blush2.gif ) mano fotkinimo lygis dar net sitos temos nesiekia smile.gif  As raige siaip pazystu ne is SM, bet pastaruoju metu jinai kazkur dingus, tai ir sakau, kad atsirastu mirksiukas.gif

aš tik pasakiau, kad jei jos pasigendi, tai reik kitoj temoj ieškot mirksiukas.gif
tai kada ND žadi atlikt?

Sveikos  4u.gif

as is pajurio  rolleyes.gif  prabuvom savaite, pailsejau labai gerai ...

user posted image

user posted image

user posted image

primoj kirpčiau apačios, antra nieko tokia švelni, trečioj reiktų kontrasto, gal spalvos kiek kitokios, kažko trūksta, bet pati foto labai patinka
Atsakyti
Klausykit miargai ax.gif kas perkat ebay...kur ten ko ieškot...jaučiuosi kaip iš medžio iškritus doh.gif aš kol sėdžiu darbe gal ką gero ten prisėdėčiau hihihi.gif alia net nžn kokią kortelę susiveikt reikia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklinė: 04 rugpjūčio 2009 - 10:03
sveikos. lendu ir as is pogrindzio biggrin.gif

vakare imesiu is namu kelis darbelius ax.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 08 03, 20:32)
O cia korekuota  mirksiukas.gif 
user posted image

tiny, man sis variantas kur kas geresnis, labai jau gera foto mirksiukas.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 08 03, 21:10)
Kaip jumi sitas portretas?  g.gif
user posted image

nekabina blush2.gif bet siaip grazu.
as is vis su portretais nesusidraugauju, modeliuko neturiu, kuris pozuotu.
tai vakar pabandziau ne su savo vaiku foto daryti, vakare kritikai paleisiu smile.gif

QUOTE(Zunkelis @ 2009 08 04, 00:38)
Jusu teismui,

labai idomus kadras, tik man ranka uzkliuna kazkaip blush2.gif

as is pajurio  rolleyes.gif 

pirma fopto man labai patiko bigsmile.gif tokia audringa jura.... tik apacios maziau noretusi.

Atsakyti
boruzka, patiko pirma ir paskutine. Paskutine isvis super butu jei ne spalva ir ryskumo trukumas. (o siaip aciu uz ideja, kazka panasaus galvojau taip jura fotkint,kaip tu pirma nufotkinai, ten ant trumpo islaikymo?). O antra tokia standartine- saulelydis pro smilgas smile.gif
Atsakyti
Aciu uz komentarus 4u.gif

Rico platesnes foto neturiu, cia juk sekundziu reikalas doh.gif

Arvydai smelyje tikrai gulejau lotuliukas.gif bet kadangi jau buvau ikalus baltos tai jura iki keliu buvo lotuliukas.gif biggrin.gif blush2.gif

Citra bangas fotkinau ant P blush2.gif

Zana , jura audringa tik krante buvo, sekanti vakara isvis, lygi lygi kaip veidrodis wub.gif

Atsakyti
labas rytas ( na cia pas mus dar toks rytas.. )

Boruzka - man pirmoji labai grazi.. vaziuojam ir mes prie juros kita savaite - noreciau ir as pabandyt taip..
klausimas - kaip saugojai savo brangenybe? nuo smelio, vandens? g.gif g.gif g.gif

zunkelis, idomi foto - mane traukia kazkuo.. ax.gif

as ir Arvydas75 foto nematau.. schmoll.gif

o dbr kankinsiu vel jus su savo nd tongue.gif

fokusas
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti