Sveikos
as is pajurio prabuvom savaite, pailsejau labai gerai ...
keli kadrai, zu kuriuos zinau, kad gausiu velniu del nelygaus horizonto jei kam kils klausimas del spalvu tikrumo tai spalvos visiskai naturalios tokios spalvos jura 2 vakarus is eiles buvo
QUOTE(Teka @ 2009 08 04, 09:34)
nu vo gražu, vadinas aš niekada nematysiu arvydo nuotraukų.
iš kur tu jas keli? gal nori per flickr pabandyt?
iš kur tu jas keli? gal nori per flickr pabandyt?
Keliu iš Google Picasa internetinio albumo. Matyt ne visos naršyklės supranta nuorodas. Pabandysiu kitur.
QUOTE(boruzka @ 2009 08 04, 08:09)
Sveikos
keli kadrai, zu kuriuos zinau, kad gausiu velniu del nelygaus horizonto jei kam kils klausimas del spalvu tikrumo tai spalvos visiskai naturalios tokios spalvos jura 2 vakarus is eiles buvo
wow dar pirmos noretusi didesnio varianto- t.y., platesnio vaizdo, tikiuosi turi
Boruzka, As nebent pirmos apacia biski pakirpciau
QUOTE(boruzka @ 2009 08 04, 10:09)
Pirmoji nuotrauka - man labai patiko, dvelkia gaiva tokia (gėrimų reklamai tiktų )
Antroji - spalvos gražios, bet apačioje šiek tiek tamsoka.
Trečioji - graži idėja Tik truputį ryškumo norėtųsi.
O šiaip tai matosi, kad fotografei teko smėlyje šiek tiek pagulėti
Boruzka,pirma faina,tik apačios truputį per daug.Paskutinei ryškumo norėtųsi daugiau
QUOTE(Melodi @ 2009 08 04, 10:07)
Tu nejuokauk, as dar nei cia namu darbu neatlikus (reiks savaitgali pasistengt ) mano fotkinimo lygis dar net sitos temos nesiekia As raige siaip pazystu ne is SM, bet pastaruoju metu jinai kazkur dingus, tai ir sakau, kad atsirastu
aš tik pasakiau, kad jei jos pasigendi, tai reik kitoj temoj ieškot
tai kada ND žadi atlikt?
Sveikos
primoj kirpčiau apačios, antra nieko tokia švelni, trečioj reiktų kontrasto, gal spalvos kiek kitokios, kažko trūksta, bet pati foto labai patinka
Klausykit miargai kas perkat ebay...kur ten ko ieškot...jaučiuosi kaip iš medžio iškritus aš kol sėdžiu darbe gal ką gero ten prisėdėčiau alia net nžn kokią kortelę susiveikt reikia...
sveikos. lendu ir as is pogrindzio
vakare imesiu is namu kelis darbelius
tiny, man sis variantas kur kas geresnis, labai jau gera foto
nekabina bet siaip grazu.
as is vis su portretais nesusidraugauju, modeliuko neturiu, kuris pozuotu.
tai vakar pabandziau ne su savo vaiku foto daryti, vakare kritikai paleisiu
labai idomus kadras, tik man ranka uzkliuna kazkaip
pirma fopto man labai patiko tokia audringa jura.... tik apacios maziau noretusi.
vakare imesiu is namu kelis darbelius
QUOTE(Tiny @ 2009 08 03, 20:32)
tiny, man sis variantas kur kas geresnis, labai jau gera foto
QUOTE(Tiny @ 2009 08 03, 21:10)
nekabina bet siaip grazu.
as is vis su portretais nesusidraugauju, modeliuko neturiu, kuris pozuotu.
tai vakar pabandziau ne su savo vaiku foto daryti, vakare kritikai paleisiu
QUOTE(Zunkelis @ 2009 08 04, 00:38)
Jusu teismui,
labai idomus kadras, tik man ranka uzkliuna kazkaip
as is pajurio
pirma fopto man labai patiko tokia audringa jura.... tik apacios maziau noretusi.
labas rytas ( na cia pas mus dar toks rytas.. )
Boruzka - man pirmoji labai grazi.. vaziuojam ir mes prie juros kita savaite - noreciau ir as pabandyt taip..
klausimas - kaip saugojai savo brangenybe? nuo smelio, vandens?
zunkelis, idomi foto - mane traukia kazkuo..
as ir Arvydas75 foto nematau..
o dbr kankinsiu vel jus su savo nd
fokusas
Boruzka - man pirmoji labai grazi.. vaziuojam ir mes prie juros kita savaite - noreciau ir as pabandyt taip..
klausimas - kaip saugojai savo brangenybe? nuo smelio, vandens?
zunkelis, idomi foto - mane traukia kazkuo..
as ir Arvydas75 foto nematau..
o dbr kankinsiu vel jus su savo nd
fokusas