Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(raige @ 2009 08 03, 22:12)
Melodi???  bigsmile.gif

As as bigsmile.gif Kur pradingus? Galetum pasijungt, protingu patarimu man duotum blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2009 08 04, 01:38)
Jusu teismui, isblurinta, nes klonavau juoda fona, tai krastai kuno graziai neapsivede, nemoku dar visai su PS ir pazastis labai nekaip ziurejosi jeigu neblurinta...

user posted image

Man idomiai ziurisi,tik noretusi ,kad fotkes rakursas butu na ne kitas,bet siek tiek is toliau fotografuota g.gif Bet siaip,idomus bandymas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2009 08 04, 08:52)
As as bigsmile.gif  Kur pradingus? Galetum pasijungt, protingu patarimu man duotum blush2.gif

tai į kitą temą eik, jos čia patarimų nedalina mirksiukas.gif

zunkeli, man tai kliūna ta išblurinta pažastis, o j/b per pilkas
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 08 04, 09:02)

Pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Zunkeli,

O gal geriau taip:

user posted image user posted image

Neturiu daug patirties fotografuodamas modelius, bet man pažastis toje nuotraukoje atrodė nereikalinga.

Taip apkirpus nuotrauką, lieka erdvės pamąstymams, o gal tai ne modelio ranka.
Atsakyti
QUOTE(arvydas75 @ 2009 08 04, 09:23)
Zunkeli,

O gal geriau taip:

user posted image user posted image

Neturiu daug patirties fotografuodamas modelius, bet man pažastis toje nuotraukoje atrodė nereikalinga.

Taip apkirpus nuotrauką, lieka erdvės pamąstymams, o gal tai ne modelio ranka.

nuotraukų nerodo
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 08 04, 09:24)
nuotraukų nerodo

Geras, o kodėl tada aš jas matau?
Atsakyti
QUOTE(arvydas75 @ 2009 08 04, 09:27)

negaliu atsakyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas75 @ 2009 08 04, 09:27)

ir aš matau 4u.gif

labas rytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2009 08 04, 09:32)
ir aš matau  4u.gif

labas rytas  smile.gif

nu vo gražu, vadinas aš niekada nematysiu arvydo nuotraukų.
iš kur tu jas keli? gal nori per flickr pabandyt?
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 08 03, 18:32)
Rico, berods tu mane kritikavai del netikru spalvu  4u.gif Va, idedu foto palyginimui pries apdorojima ir po  mirksiukas.gif

Geras bigsmile.gif dekui 4u.gif man tokia spalva gaudavos jei per daug priryskinu ir pan... o neina pvz., debesis palikti koki jie yra, o visa kita kaip pasviesinai- dramatiska atrodytu bigsmile.gif ir ta zydra dangu pasviesint dar ,nes pirmas zvilgsnis ten krypsta ax.gif

QUOTE(Melodi @ 2009 08 03, 19:49)
Giedre, man tai idomiai ta zuvis...tik biski kazkaip man zuvis arba maistas, arba gamta...o cia kame? Nes man ispudis, kad "puokste" su zuvim  blush2.gif

Sveika prisijungus 4u.gif

del minties, kad puokste su zuvim pritariu ax.gif man irgi is pirmo zvilgsnio taip pasirode blush2.gif reikia kazkokio didesnio akcento g.gif

Lauksim Zitlali pargiztant 4u.gif

O as matau pirma Arvydo nuotrauka, o antros ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 08 04, 08:02)
tai į kitą temą eik, jos čia patarimų nedalina  mirksiukas.gif

Tu nejuokauk, as dar nei cia namu darbu neatlikus hihihi.gif (reiks savaitgali pasistengt blush2.gif ) mano fotkinimo lygis dar net sitos temos nesiekia smile.gif As raige siaip pazystu ne is SM, bet pastaruoju metu jinai kazkur dingus, tai ir sakau, kad atsirastu mirksiukas.gif

Zunkeli, man pazastis iskart i akis krenta, net ne tai, kad isblurinta, bet siaip pirmam plane blush2.gif Bet arvydo apkarpyta tai nzn ar geriau, labai jau apkarpyta gaunas blush2.gif
Atsakyti