Tiny,virš galvytės ten kažkas baltuoja,lb dėmesį traukia
Giedre,man tai tiesiog žuvis
QUOTE(arvydas75 @ 2009 08 03, 16:12)
Sveikinimai visiems šios temos dalyviams.
Fotografija - rimtas mano pomėgis, tad prisistatymui - viena paskutinių mano darytų nuotraukų.
Fotografija - rimtas mano pomėgis, tad prisistatymui - viena paskutinių mano darytų nuotraukų.
Sveikas prosijunges
Matosi,kad fotografija rimtas pomegis,nes nuotrauka,tikrai faina...niu nerandu prie ko prikibt,arba as zliba
Papildyta:
QUOTE(vijja @ 2009 08 03, 22:32)
Nu blyn,nebezinau kaip idomiau pateikt ta zuvi
QUOTE(antajo @ 2009 08 03, 21:13)
bandau antruosius pakartos didesnemis foto gal tada matysis kas labiau.. jei ne - pakartosiu
Ar tau paciai (-iam) matosi skirtumas? Jeigu taip, tai kur?
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 08 03, 21:29)
1. Nu sakyciau visai idomiai ta zuvis pateikta
2. Aciu
QUOTE(vijja @ 2009 08 03, 21:32)
Tiny,virš galvytės ten kažkas baltuoja,lb dėmesį traukia
Aciu Kai pasakei, tai jo, ir as pamaciau. Ten matosi tolumoje saules apsviesta zole
Tiny, del centravimo sutinku Nepasiteisinimas aisku, ale sustabdyk tu ta zioga fontane kad geras, kad galetum nufotkint normaliai Is pradziu masciau, kad apkarpysiu, bet kad nebuvo ir ka karpyt
Portretukas fainas, pritariu, kad ta balta demele siek tiek demesi atitraukia, bet zvilgsnis uztai koks
Giedre, man tai idomiai ta zuvis...tik biski kazkaip man zuvis arba maistas, arba gamta...o cia kame? Nes man ispudis, kad "puokste" su zuvim
Portretukas fainas, pritariu, kad ta balta demele siek tiek demesi atitraukia, bet zvilgsnis uztai koks
Giedre, man tai idomiai ta zuvis...tik biski kazkaip man zuvis arba maistas, arba gamta...o cia kame? Nes man ispudis, kad "puokste" su zuvim
QUOTE(Tiny @ 2009 08 03, 21:10)
na kaip kartais madinga sakyt - nekabina. portretas ir tiek ( o maniškio irgi toks vardas )
bandau antruosius pakartos didesnemis foto gal tada matysis kas labiau.. jei ne - pakartosiu
na arba aš nesuprantu, arba... na man nelabai skirias, na vos vos gal. biesas žino, tegul daugiau kas pasako
Sioandienos bandymas
La zuvis meniskai
La zuvis meniskai
hmm, ryškumo man kaip visada trūksta
Melodi
Na taip, sutinku Grazus vardas tavisko, beje
QUOTE(Teka @ 2009 08 03, 21:51)
na kaip kartais madinga sakyt - nekabina. portretas ir tiek ( o maniškio irgi toks vardas )
Na taip, sutinku Grazus vardas tavisko, beje
Labas naujokams
Sveikinu su nauju žaisliuku
Ligoniukė nereali, ypač akys Bet jb man truputį pilkas
susimaišiau, man kažkaip ne taip susirodė
Teka, man abi patiko- pirma geriau spalvota, o antroje antras planas kiek blaško
Gerai žiūrisi, tik, kaip jau minėjo, labai ta dėmė žvilgsnį traukia nuo vaiko
ar pati matai skirtumą?
pavadinimas
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 03, 15:18)
Cia mano ligoniuke siandienine, negalejau nefotkyt, nes gavau nauja zaisla canon 100mm f2.8 macro tamsu kaip sub*** namuose, tai teko iso iki 1250 maziausiai det
Sveikinu su nauju žaisliuku
Ligoniukė nereali, ypač akys Bet jb man truputį pilkas
QUOTE(Rico @ 2009 08 03, 16:24)
KAd nubalsavom, kad liks kaip yra viena tema per menesi
susimaišiau, man kažkaip ne taip susirodė
Teka, man abi patiko- pirma geriau spalvota, o antroje antras planas kiek blaško
QUOTE(Tiny @ 2009 08 03, 21:10)
Kaip jumi sitas portretas?
Gerai žiūrisi, tik, kaip jau minėjo, labai ta dėmė žvilgsnį traukia nuo vaiko
ar pati matai skirtumą?
La zuvis meniskai
pavadinimas
QUOTE(Tiny @ 2009 08 03, 20:41)
Ar tau paciai (-iam) matosi skirtumas? Jeigu taip, tai kur?
paciai paciai
sutinku as su jumis kad ten beveik nieko nesimato.. gal todel kad as zinau kad ta siena grudeta tai ja ir matau. bet as perdarineju - nepakenks
ir jau su WB vargstu..
Sveikinu prisijungusius naujokus
Del foto kur ziogas, nu man labai patiko, ryskumas superinis, spalvos
Ale pas mane namie irgi tamsu kaip toj vietoj(*****). Bet kaip su tokiu ISO,tai dar visai kokybiska foto
O siaip grazu
o kurgi rezultatai?
Del antajo ND viskas issakyta,reiktu perdaryt
Melodi- patiko foto. Aisku odealu butu mergaite kairiau- daugiau lasu, bet visumoj patiko, kazkuo kabina
Teka, nu kad ir kaip ziauriai tas sautuvas atrodo vaiko rankose, nu bet man idomu. Labai savotiska foto geraja prasme.
Giedre- zuvytes foto kazko truksta, kaip kazkas rase-nekabina
Tiny- ryskumo truksta, o siaip portretas kaip portretas- nieko ypatingo Kaip suprantu,cia noreta emocija pagauti.
Mergyynos, kas zinot Zitkos telf nr- please,parasykit man i az- yra vienas reikelas.
Del foto kur ziogas, nu man labai patiko, ryskumas superinis, spalvos
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 03, 14:18)
Cia mano ligoniuke siandienine, negalejau nefotkyt, nes gavau nauja zaisla canon 100mm f2.8 macro tamsu kaip sub*** namuose, tai teko iso iki 1250 maziausiai det
Ale pas mane namie irgi tamsu kaip toj vietoj(*****). Bet kaip su tokiu ISO,tai dar visai kokybiska foto
O siaip grazu
QUOTE(Rico @ 2009 08 03, 15:24)
As gi pamirsau pasigirti- sestadieni kaimyno dvyniu gimtadienis buvo, tai papyskinau truputi, gaila, kad paskui lyt pradejo, tai teko visiem po maza pastoge buti ar viduj, o fotiko nesinorejo slapinti, perziurejau karta- reiks nemazai pataisyti horizonta kaip as nesuziuriu
o kurgi rezultatai?
Del antajo ND viskas issakyta,reiktu perdaryt
Melodi- patiko foto. Aisku odealu butu mergaite kairiau- daugiau lasu, bet visumoj patiko, kazkuo kabina
Teka, nu kad ir kaip ziauriai tas sautuvas atrodo vaiko rankose, nu bet man idomu. Labai savotiska foto geraja prasme.
Giedre- zuvytes foto kazko truksta, kaip kazkas rase-nekabina
Tiny- ryskumo truksta, o siaip portretas kaip portretas- nieko ypatingo Kaip suprantu,cia noreta emocija pagauti.
Mergyynos, kas zinot Zitkos telf nr- please,parasykit man i az- yra vienas reikelas.
Melodi???
QUOTE(*Citra* @ 2009 08 03, 22:42)
O siaip grazu
O siaip grazu
aciu aciuuuu
zinau, o labai reikia? jau nebereikia
Jusu teismui, isblurinta, nes klonavau juoda fona, tai krastai kuno graziai neapsivede, nemoku dar visai su PS ir pazastis labai nekaip ziurejosi jeigu neblurinta...