Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Tiny,virš galvytės ten kažkas baltuoja,lb dėmesį traukia g.gif

Giedre,man tai tiesiog žuvis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas75 @ 2009 08 03, 16:12)
Sveikinimai visiems šios temos dalyviams.

Fotografija - rimtas mano pomėgis, tad prisistatymui - viena paskutinių mano darytų nuotraukų.

Sveikas prosijunges drinks_cheers.gif

Matosi,kad fotografija rimtas pomegis,nes nuotrauka,tikrai faina...niu nerandu prie ko prikibt,arba as zliba biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vijja @ 2009 08 03, 22:32)

Giedre,man tai tiesiog žuvis  biggrin.gif

Nu blyn,nebezinau kaip idomiau pateikt ta zuvi doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 08 03, 21:13)
bandau antruosius pakartos didesnemis foto gal tada matysis kas labiau.. jei ne  - pakartosiu

Ar tau paciai (-iam) matosi skirtumas? Jeigu taip, tai kur?

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 08 03, 21:29)
1. La zuvis meniskai

2. Grazus man  thumbup.gif

1. Nu sakyciau visai idomiai ta zuvis pateikta smile.gif

2. Aciu 4u.gif

QUOTE(vijja @ 2009 08 03, 21:32)
Tiny,virš galvytės ten kažkas baltuoja,lb dėmesį traukia  g.gif

Aciu 4u.gif Kai pasakei, tai jo, ir as pamaciau. Ten matosi tolumoje saules apsviesta zole ax.gif
Atsakyti
Tiny, del centravimo sutinku drinks_cheers.gif Nepasiteisinimas aisku, ale sustabdyk tu ta zioga fontane kad geras, kad galetum nufotkint normaliai biggrin.gif Is pradziu masciau, kad apkarpysiu, bet kad nebuvo ir ka karpyt blush2.gif
Portretukas fainas, pritariu, kad ta balta demele siek tiek demesi atitraukia, bet zvilgsnis uztai koks wub.gif

Giedre, man tai idomiai ta zuvis...tik biski kazkaip man zuvis arba maistas, arba gamta...o cia kame? Nes man ispudis, kad "puokste" su zuvim blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 08 03, 21:10)
Kaip jumi sitas portretas?  g.gif
user posted image

na kaip kartais madinga sakyt - nekabina. portretas ir tiek ( o maniškio irgi toks vardas bigsmile.gif )

bandau antruosius pakartos didesnemis foto gal tada matysis kas labiau.. jei ne  - pakartosiu

na arba aš nesuprantu, arba... na man nelabai skirias, na vos vos gal. biesas žino, tegul daugiau kas pasako

Sioandienos bandymas  4u.gif

La zuvis meniskai

hmm, ryškumo man kaip visada trūksta
Atsakyti
Melodi 4u.gif
QUOTE(Teka @ 2009 08 03, 21:51)
na kaip kartais madinga sakyt - nekabina. portretas ir tiek ( o maniškio irgi toks vardas  bigsmile.gif )

Na taip, sutinku 4u.gif Grazus vardas tavisko, beje wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 03 rugpjūčio 2009 - 21:01
Labas naujokams 4u.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 08 03, 15:18)
Cia mano ligoniuke siandienine, negalejau nefotkyt, nes gavau nauja zaisla canon 100mm f2.8 macro  tamsu kaip sub*** namuose, tai teko iso iki 1250 maziausiai det

Sveikinu su nauju žaisliuku 4u.gif
Ligoniukė nereali, ypač akys wub.gif Bet jb man truputį pilkas blush2.gif

QUOTE(Rico @ 2009 08 03, 16:24)
KAd nubalsavom, kad liks kaip yra  viena tema per menesi

doh.gif susimaišiau, man kažkaip ne taip susirodė blush2.gif

Teka, man abi patiko- pirma geriau spalvota, o antroje antras planas kiek blaško

QUOTE(Tiny @ 2009 08 03, 21:10)
Kaip jumi sitas portretas? 

Gerai žiūrisi, tik, kaip jau minėjo, labai ta dėmė žvilgsnį traukia nuo vaiko

ar pati matai skirtumą? ax.gif

La zuvis meniskai

pavadinimas thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 08 03, 20:41)
Ar tau paciai (-iam) matosi skirtumas? Jeigu taip, tai kur?

paciai paciai blush2.gif
sutinku as su jumis kad ten beveik nieko nesimato.. gal todel kad as zinau kad ta siena grudeta tai ja ir matau. bet as perdarineju - nepakenks tongue.gif

ir jau su WB vargstu.. unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo antajo: 03 rugpjūčio 2009 - 21:19
Sveikinu prisijungusius naujokus 4u.gif
Del foto kur ziogas, nu man labai patiko, ryskumas superinis, spalvos thumbup.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 08 03, 14:18)
Cia mano ligoniuke siandienine, negalejau nefotkyt, nes gavau nauja zaisla canon 100mm f2.8 macro  ax.gif  rolleyes.gif tamsu kaip sub*** namuose, tai teko iso iki 1250 maziausiai det doh.gif

Ale pas mane namie irgi tamsu kaip toj vietoj(*****). Bet kaip su tokiu ISO,tai dar visai kokybiska foto thumbup.gif
O siaip grazu smile.gif

QUOTE(Rico @ 2009 08 03, 15:24)
As gi pamirsau pasigirti- sestadieni kaimyno dvyniu gimtadienis buvo, tai papyskinau truputi, gaila, kad paskui lyt pradejo, tai teko visiem po maza pastoge buti ar viduj, o fotiko nesinorejo slapinti, perziurejau karta- reiks nemazai pataisyti horizonta  doh.gif kaip as nesuziuriu  doh.gif

o kurgi rezultatai? bigsmile.gif

Del antajo ND viskas issakyta,reiktu perdaryt smile.gif

Melodi- patiko foto. Aisku odealu butu mergaite kairiau- daugiau lasu, bet visumoj patiko, kazkuo kabina smile.gif

Teka, nu kad ir kaip ziauriai tas sautuvas atrodo vaiko rankose, nu bet man idomu. Labai savotiska foto geraja prasme.

Giedre
- zuvytes foto kazko truksta, kaip kazkas rase-nekabina g.gif

Tiny- ryskumo truksta, o siaip portretas kaip portretas- nieko ypatingo rolleyes.gif Kaip suprantu,cia noreta emocija pagauti.

Mergyynos, kas zinot Zitkos telf nr- please,parasykit man i az- yra vienas reikelas.
Atsakyti
Melodi??? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 08 03, 22:42)
Ale pas mane namie irgi tamsu kaip toj vietoj(*****). Bet kaip su tokiu ISO,tai dar visai kokybiska foto  thumbup.gif
O siaip grazu  smile.gif

Mergyynos, kas zinot Zitkos telf nr- please,parasykit man i az- yra vienas reikelas.

aciu aciuuuu wink.gif

zinau, o labai reikia? rolleyes.gif jau nebereikia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasytce: 03 rugpjūčio 2009 - 22:27
Jusu teismui, isblurinta, nes klonavau juoda fona, tai krastai kuno graziai neapsivede, nemoku dar visai su PS ir pazastis labai nekaip ziurejosi jeigu neblurinta...

user posted image

user posted image
Atsakyti