Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Teka, man spalvota daug graziau ziurisi blush2.gif bet siaip noretusi, kad kepuryte visa matytusi, nes dabar nuotrauka tokia isprausta i remus rolleyes.gif

Solo, man tavo saulegraza nereali wub.gif gal ir as kada nors sugebesiu kazka panasaus isgauti blush2.gif

cia mano darbelis kritikai:

user posted image

P.S. gal galetumet parasyti ar kokiu nuotrodu ikelti is kur mokotes su PS dirbti, kazkaip sunkokai sekasi interneta ka naudingo surasti, kazkaip viskas ten labai sudetingai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 03 rugpjūčio 2009 - 18:54
Labas smile.gif

Na, kad siandien jau tiek naujoku is pogrindzio islindo, tai ir as islysiu blush2.gif Kaip sakant buriu drasiau biggrin.gif
Fotografuoju gal 3 savaites dar tik... blush2.gif (neskaitant vaikystej begiojimo po laukus su Smena smile.gif ) bet turiu pasonej nebloga mokytoja, kritika ir patareja wub.gif Bet kadangi musu nuomones daznai issiskiria biggrin.gif tai reik ir kitu patareju 4u.gif

Susipazinimui....

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2009 08 03, 19:52)
Teka, man spalvota daug graziau ziurisi  blush2.gif  bet siaip noretusi, kad kepuryte visa matytusi, nes dabar nuotrauka tokia isprausta i remus  rolleyes.gif
cia mano darbelis kritikai:

na kaip yra, taip yra. dėkui už komentarą 4u.gif

man tavo nuotraukoj labiausiai į akis krenta ir ryškiausios yra kojinės smile.gif
Atsakyti
Sveiki visi naujai pasijunge 4u.gif

Rasytce, sveikinu su nauju pirkiniu bigsmile.gif thumbup.gif

Teka, man ta su sautuvu idomi, tokia kitokia... Mergaites foto man nespalvota graziau 4u.gif

Zunkeli, man tavo j/b biski pilkokas 4u.gif

Melodi, foto susipazinimui patiko, spalvos grazios, tik centravimas truputi kliuva i akis, mergyte galetu buti biski kairiau, o desiniau tada lasiuku daugiau matytusi. Bet gavosi, kaip gavosi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(antajo @ 2009 08 03, 19:32)
ir ka as cia blogai padariau kad nerodo foto  blink.gif  g.gif  g.gif  g.gif

Daryk kanors, kad matytusi, nes baisiai tingisi tas nuorodas atidarineti ax.gif biggrin.gif
Papildyta:
Rico, berods tu mane kritikavai del netikru spalvu 4u.gif Va, idedu foto palyginimui pries apdorojima ir po mirksiukas.gif

Nieko nedaryta
user posted image

O cia korekuota mirksiukas.gif Su paciom spalvom nieko nedaryta, tik sviesinta ir kontrasto deta. Pirmoji labai tamsi foto, diena tikrai buvo sviesesne. Vilnietes gali patvirtinti, kad praejes sestadienis buvo sauletas. Taigi sviesinau foto ne be reikalo ax.gif
user posted image
Atsakyti
bandau dar karteli..

pirmieji - Trys daiktai. Fotografuojame tris, priešais fotoaparatą padėtus daiktus, paeiliui fokusuodami į pirmą, antrą, ir trečią. Viso turi būti trys foto.
user posted image
user posted image
user posted image

ar ne per mazos foto.. g.gif
Papildyta:
antrieji- Fotografuojam kokį nors daiktą nekeisdami atstumo iki objekto, nezūmindami, tik kaitaliodami diafragmą. Didžiausia, maženė, dar mažesnė...
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo antajo: 03 rugpjūčio 2009 - 19:54
QUOTE(antajo @ 2009 08 03, 20:54)
bandau dar karteli..

pirmieji - Trys daiktai. Fotografuojame tris, priešais fotoaparatą padėtus daiktus, paeiliui fokusuodami į pirmą, antrą, ir trečią. Viso turi būti trys foto.

antrieji- Fotografuojam kokį nors daiktą nekeisdami atstumo iki objekto, nezūmindami, tik kaitaliodami diafragmą. Didžiausia, maženė, dar mažesnė...

As tai zinok nematau skirtumo nei vienuose, nei kituose ND g.gif Na antruose gal nezymu skirtuma ir matau pagal linija, kur susikerta siena ir pagrindas, ant kurio stovi zaisliukas.

Atliekant pirmus ND siulyciau pasirinkti kitus objektus ir sudelioti juos kiek imanoma toliau vienas nuo kito, taip, kad kiekvienas objektas buti skirtingu atstumu nutoles nuo objektyvo 4u.gif

Atliekant 2 ND siulau pastatyti objekta kuo toliau nuo fono. Ir fona geriau pasirinkti marga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 03 rugpjūčio 2009 - 20:04
QUOTE(Tiny @ 2009 08 03, 20:32)
O cia korekuota  mirksiukas.gif  Su paciom spalvom nieko nedaryta, tik sviesinta ir kontrasto deta. Pirmoji labai tamsi foto, diena tikrai buvo sviesesne. Vilnietes gali patvirtinti, kad praejes sestadienis buvo sauletas. Taigi sviesinau foto ne be reikalo  ax.gif
user posted image

man šita labai labai thumbup.gif tokia mmmm ėėėė na tokia, blyn na tokia dramatiška vo biggrin.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 08 03, 20:57)
As tai zinok nematau skirtumo nei vienuose, nei kituose ND  g.gif

pritariu, aš ir jokių skirtumų nematau unsure.gif fokusavimui tai išvis, manau, negeri objektai pasirinkti, imk ką nors tamsesnio ir ryškesnio
Atsakyti
tretieji - .Fotografuojam daiktą nekeisdami diafragmos, nekeisdami atstumo iki objekto, bet zūmindami - t.y. keisdami objektyvo židinio nuotolį. Pasirenkat fotografavimo tašką, tada vis arčiau ir arčiau "pritraukiat" objektyvu objektą
user posted image
user posted image
user posted image

ketvirtieji - Fotografuojam daiktą nekeisdami diafragmos, nezūmindami, bet fiziškai keisdami atstumą iki objekto. Iš toliau, iš arčiau iš visai arti
user posted image
user posted image
user posted image

tuos didesnius ikeliau nes man regis pirmosios per mazos.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2009 08 03, 20:02)
pritariu, aš ir jokių skirtumų nematau  unsure.gif fokusavimui tai išvis, manau, negeri objektai pasirinkti, imk ką nors tamsesnio ir ryškesnio

ok
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 08 03, 21:04)
tretieji - .Fotografuojam daiktą nekeisdami diafragmos, nekeisdami atstumo iki objekto, bet zūmindami - t.y. keisdami objektyvo židinio nuotolį. Pasirenkat fotografavimo tašką, tada vis arčiau ir arčiau "pritraukiat" objektyvu objektą

ketvirtieji - Fotografuojam daiktą nekeisdami diafragmos, nezūmindami, bet fiziškai keisdami atstumą iki objekto. Iš toliau, iš arčiau iš visai arti

šie man rodos gerai
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 08 03, 21:02)
man šita labai labai  thumbup.gif tokia mmmm ėėėė na tokia, blyn na tokia dramatiška vo  biggrin.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(antajo @ 2009 08 03, 21:04)
tuos didesnius ikeliau nes man regis pirmosios per mazos..  g.gif

antajo, papildziau savo kometara, permesk ka parasiau wink.gif
Papildyta:
Kaip jumi sitas portretas? g.gif

user posted image
Atsakyti
bandau antruosius pakartos didesnemis foto gal tada matysis kas labiau.. jei ne - pakartosiu

user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Tiny @ 2009 08 03, 19:57)

Atliekant pirmus ND siulyciau pasirinkti kitus objektus ir sudelioti juos kiek imanoma toliau vienas nuo kito, taip, kad kiekvienas objektas buti skirtingu atstumu nutoles nuo objektyvo  4u.gif

Atliekant 2 ND siulau pastatyti objekta kuo toliau nuo fono. Ir fona geriau pasirinkti marga  4u.gif

aciu !
QUOTE(Tiny @ 2009 08 03, 20:10)
Aciu  4u.gif
antajo, papildziau savo kometara, permesk ka parasiau  wink.gif

sorry pirma nedamaciau.. ax.gif
Atsakyti
Sioandienos bandymas 4u.gif

La zuvis meniskai

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Tiny @ 2009 08 03, 22:10)
Kaip jumi sitas portretas?  g.gif