Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Cia mano ligoniuke siandienine, negalejau nefotkyt, nes gavau nauja zaisla canon 100mm f2.8 macro ax.gif rolleyes.gif tamsu kaip sub*** namuose, tai teko iso iki 1250 maziausiai det doh.gif

user posted image

Labai noriu kur lauke pabandyt, ale dabar pagal ligoniuke visas veiksmas unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(arvydas75 @ 2009 08 03, 15:12)
Fotografija - rimtas mano pomėgis, tad prisistatymui - viena paskutinių mano darytų nuotraukų.

ooo mielai priimsim tokius fotografijos myletojus biggrin.gif 4u.gif o dar jei ir rimtas pomegis tai tiesiog nustabu wink.gif

mes cia irgi lengvai pamisusios del to hihihi.gif

fotke nereali - su kuo fotkini? rolleyes.gif
zinoma nesusilaikysiu nepastebejus, kad noretusi fokuse akutese ar veizoluose, kaip juos dabar cia uzvardint biggrin.gif, nei kad sparnuose, arba ryskumo zona dideeeele dideeele imt. nezinau su kokiu aparatu zaidi ir kokie obj tai nezinau ir galimybiu.
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 03, 15:15)
Cia mano ligoniuke siandienine, negalejau nefotkyt, nes gavau nauja zaisla canon 100mm f2.8 macro  ax.gif  rolleyes.gif tamsu kaip sub*** namuose, tai teko iso iki 1250 maziausiai det doh.gif

user posted image

Labai noriu kur lauke pabandyt, ale dabar pagal ligoniuke visas veiksmas  unsure.gif

Na jau akių grožis wub.gif Sveikinu su nauju pirkiniu 4u.gif
Zitlali, labai gražūs Rasytces portretai thumbup.gif
O Rasytce tai super modelis wub.gif iš pradžių neatpažinau tokia rimta nuotraukose biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 03 rugpjūčio 2009 - 14:22
QUOTE(lamella @ 2009 08 03, 15:20)
Na jau akių grožis wub.gif Sveikinu su nauju pirkiniu 4u.gif
Zitlali, labai gražūs Rasytces portretai thumbup.gif
O Rasytce tai super modelis  wub.gif  iš pradžių neatpažinau tokia rimta nuotraukose biggrin.gif

aciu aciu - labai miela girdet smile.gif

rimta rimta fotkese, nes kitaip suniui ant uodegos visas grozis kai issisiepiu biggrin.gif kiek jo ten ir tera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 03, 15:18)
ooo mielai priimsim tokius fotografijos myletojus biggrin.gif  4u.gif o dar jei ir rimtas pomegis tai tiesiog nustabu wink.gif

mes cia irgi lengvai pamisusios del to hihihi.gif

Na, iš tikrųjų smagu buvo pavartyti bendraminčių puslapius, o be "lengvo pamišimo", vargu, ar rezultatai būtų puikūs.

QUOTE(Rasytce @ 2009 08 03, 15:18)
fotke nereali - su kuo fotkini?  rolleyes.gif
zinoma nesusilaikysiu nepastebejus, kad noretusi fokuse akutese ar veizoluose, kaip juos dabar cia uzvardint biggrin.gif, nei kad sparnuose, arba ryskumo zona dideeeele dideeele imt. nezinau su kokiu aparatu zaidi ir kokie obj tai nezinau ir galimybiu.

Priemonės gana paprastos - Nikon D40 su 18-55mm objektyvu.
O fokuso į akeles ir man norėjosi, bet gi jie prasti modeliai - nepozuoja ir nors tu ką - gerą pusvalandį vandenį įbridęs mirkau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 03, 15:28)
aciu aciu - labai miela girdet smile.gif

rimta rimta fotkese, nes kitaip suniui ant uodegos visas grozis kai issisiepiu biggrin.gif kiek jo ten ir tera biggrin.gif

Daug yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas75 @ 2009 08 03, 15:38)
Na, iš tikrųjų smagu buvo pavartyti bendraminčių puslapius, o be "lengvo pamišimo", vargu, ar rezultatai būtų puikūs.
Priemonės gana paprastos - Nikon D40 su 18-55mm objektyvu.
O fokuso į akeles ir man norėjosi, bet gi jie prasti modeliai - nepozuoja ir nors tu ką - gerą pusvalandį vandenį įbridęs mirkau  biggrin.gif

tai saunu, kad ir tau tinka musu kompanija wink.gif

tai visai nieko tos priemones wink.gif tikrai tikrai neblogai, o visa kita su laiku isigysi gi wink.gif

tai reikejo modeliui pakutent kur nors, mazu butu atsisukes biggrin.gif fainai

lauksim dar darbeliu ir prasom ir kitus komentuot cool.gif

QUOTE(lamella @ 2009 08 03, 15:40)

irnesakyk.gif kaip sakant jau sauleeelydis biggrin.gif
Atsakyti
Sveikuciai 4u.gif

Nusprendziau ir as islyst is pogrindzio... ax.gif iki siol buvau pasyvus skaitytojas ir "kritikas mintyse ", bet tas "lengvas pamisimas " kazkaip nebeleidzia tik ramiai skaityt.. ax.gif
nors nelabai dar susidraugavau su saviskiu Nikon 5000d - vis dar nenusprendziam, kuris gi is musu cia seiminikas! hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 08 03, 16:07)
nors nelabai dar susidraugavau su saviskiu Nikon 5000d - vis dar nenusprendziam, kuris gi is musu cia seiminikas!  hihihi.gif

Pritariu - tam reikia laiko, laiko, kad padarytum tūkstančius nuotraukų, iš kurių jau galėtum spręsti kaip ir ką reguliuoti.
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 08 03, 11:46)
Konkurso pradžios data yra pirmoje žinutėje wink.gif Konkurso pradžia nuo tada, kai baigėsi senas, tik pabaiga dar nenuspręsta, bet kaip suprantu- du mėnesiai ir dvi temos. Gerai būtų , kad atidarinėjant temą tai būtų pakoreguoti ir dar reikia išsirinkti antrą temą  ax.gif

KAd nubalsavom, kad liks kaip yra ax.gif viena tema per menesi

QUOTE(arvydas75 @ 2009 08 03, 13:12)
Sveikinimai visiems šios temos dalyviams.

Fotografija - rimtas mano pomėgis, tad prisistatymui - viena paskutinių mano darytų nuotraukų.

4u.gif Sveikas prisijunges (Pataikiau? blush2.gif )
grazu bigsmile.gif o ir pastangos- pusvalani vandeny prastoveti bigsmile.gif
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 03, 13:18)
Cia mano ligoniuke siandienine, negalejau nefotkyt, nes gavau nauja zaisla canon 100mm f2.8 macro  ax.gif  rolleyes.gif tamsu kaip sub*** namuose, tai teko iso iki 1250 maziausiai det doh.gif

Sveikatytes 4u.gif
sveikinu su pirkiniu 4u.gif
na, bent as tai nematau jokio blogio su tokiu ISO bigsmile.gif o akys rolleyes.gif specialiai darei ka? blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(antajo @ 2009 08 03, 14:07)
Sveikuciai  4u.gif 

Nusprendziau ir as islyst is pogrindzio...  ax.gif  iki siol buvau pasyvus skaitytojas ir "kritikas mintyse ", bet tas "lengvas pamisimas " kazkaip nebeleidzia tik ramiai skaityt..  ax.gif
nors nelabai dar susidraugavau su saviskiu Nikon 5000d - vis dar nenusprendziam, kuris gi is musu cia seiminikas!  hihihi.gif

Sveika prisijungus 4u.gif is kazkur zinau tave truputi blush2.gif ir maciau skaitinejancia, smagu, kad isidrasinai 4u.gif

As gi pamirsau pasigirti- sestadieni kaimyno dvyniu gimtadienis buvo, tai papyskinau truputi, gaila, kad paskui lyt pradejo, tai teko visiem po maza pastoge buti ar viduj, o fotiko nesinorejo slapinti, perziurejau karta- reiks nemazai pataisyti horizonta doh.gif kaip as nesuziuriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 08 03, 16:24)
4u.gif Sveikas prisijunges (Pataikiau?  blush2.gif )

Teisingai ax.gif

Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 08 03, 16:07)
Nusprendziau ir as islyst is pogrindzio...  ax.gif  iki siol buvau pasyvus skaitytojas ir "kritikas mintyse ", bet tas "lengvas pamisimas " kazkaip nebeleidzia tik ramiai skaityt..  ax.gif

thumbup.gif saunu, kad islindai, bus smagu smile.gif

manau, kad vsitiek anskciau ar veliau tu jam vadovausi biggrin.gif

QUOTE(Rico @ 2009 08 03, 16:24)
sveikinu su pirkiniu  4u.gif
na, bent as tai nematau jokio blogio su tokiu ISO  bigsmile.gif o akys  rolleyes.gif specialiai darei ka?  blush2.gif

As gi pamirsau pasigirti- sestadieni kaimyno dvyniu gimtadienis buvo

aciu aciu smile.gif jep, dziaugiuosi, kad gan neblogai su triuksmais aparatas kovoja. akytes tai jau si karta pasarpinau, nes nebuvo visiskai tiesiogines sviesos i jas, uzdangstyti langai, viskas pritemdyta ir ji pati nuo lango nusisukus smile.gif

lauksim bent keliu foto pasigrozet smile.gif
Atsakyti
bandau lįst iš pogrindžio...
user posted image
Atsakyti