Labas,
Kažkokia labai pavargusi jaučiuosi, tai ne tik nesifotografuoja, bet ir nesikomentuoja
Iš to , ką pamenu-
Zitlali kadrai be žodžių, visi super, labai patiko ta foto, kur mergytė prie kelio ir du žmonės. Idėja
Niekaip nesuprantu, kaip ten nuo tos
solo saulėgrąžos vanduo bėga
Konkurso pradžios data yra pirmoje žinutėje
Konkurso pradžia nuo tada, kai baigėsi senas, tik pabaiga dar nenuspręsta, bet kaip suprantu- du mėnesiai ir dvi temos. Gerai būtų , kad atidarinėjant temą tai būtų pakoreguoti ir dar reikia išsirinkti antrą temą
RAW su PS kažkaip nebandžiau atidaryti, turiu canon'o programėlę, bet jau senokai befotkinau į raw, nes mane nervina, kad negaliu šiaip peržiūrėti foto , jei programėlė neinstaliuota
O dėl kompų... aš turiu laptopą, vyras stacionarų, toks sprendimas dėl to, kad jis kompu dirba daugiau ir stacionatų žymiai lengviau ir pigiau atnaujinti
Galima pakeisti monitorių, jei reikia didesnio, keisti vidines dalis. Žinoma, galima atnaujinti ir nešiojimą, bet tai brangesnis malonumas. Dabar man svarbus ir mobilumas, tai aktualu ir daugiau fotkinant (pvz vestuves), bet jei turėtume vieną kompą, tai tikriausiai rinktumėmės stacionarų. Išties nėra ką lyginti, jei fotkę redaguoju savo kompe ir vyro