QUOTE(Zitlali @ 2009 08 02, 06:23)
As manau gali pradeti idomiau fotografuoti
cia kazkaip nu nzn.. ryskuma seniai gera turi, spalvas irgi.. sios foto tokios nu nelabai man idomios
gal imk kita modeli?
kuris pozuotu? na, kaip vadinu 'pozuoja nepozuotiem kadram
'
Aciu
Reikia kito modeliuko tikrai, nes kai saviski fotografuoju, nemoku paskui objektyviai nuotrauku vertinti, visos atrodo grazios, nes visur mano vaikas
Sita tikrai super
Ir tikrai labai atitinka tavo aprasyma
QUOTE(vijja @ 2009 08 02, 10:36)
man paskutinė labiausiai patiko
Tiny,tavo nuotraukų ryškumas pavydėtinas
ar tu čia gerai redaguoji ar taip gerai fotkini
Katedra
Del ryskumo... Man atrodo, kad mes maisom ryskuma ir astruma. "Ryskumas", mano manymu, turi buti vartojamas, kai kalbama apie spalvas, o "Astrumas", kai kalbama apie nuotraukos skaidruma, ar kaip cia pavadinti. Pvz. nuotraukoms truksta astrumo, kai jos buna isplaukusios. Nors abiem atvejais as irgi vartoju ryskumo savoka
Tai man dabar idomu, apie koki ryskuma tu cia kabejai?
Jeigu apie spalvas, tai as jas paryskinu su PS
Fotografuojant tai nieko ypatingo spalvu atzvilgiu nedarau. Nustatau WB balansa ant auto i vsio. Va, dabar pasiimsiu WB filtra is Zitlali, tai ziuresiu, kaip su spalvom seksis susidraugaut, net jeigu biski koks sudetingesnis apsvietimas ir grybauja mano "Auto"
O astrumo mano nuotraukoms tai net labai truksta
Planuoju pirkti sviesu fiksuoto zidinio nuotolio 35mm NIKON objektyva, kuris siuo metu tinka mano kisenei. Gal naujas objekyvas pagelbes man astresnius kadrus uzfiksuoti... Puke toki naudoja... nesiskundzia kolkas
Papildyta:
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 08 02, 11:54)
1.
As ir mano kamuoliukas
2.
Iseinu...
3.
Pasirinksiu obuoliuku
Spalvos man visur nepatinka, nors ir nieko nedarei, turbut cia fotike blogas WB nustatytas buvo
1. Nesiziuri, nes centruotas kadras
2. Man kompozicija tiktu, jeigu mergaite butu siek tiek zemiau
3. Tikrai obuoliukai labai krenta i akis