Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 08 02, 11:05)
Man noretus,kad saulegraza butu ryskesne,gal pasarpint biski butu galima  g.gif Siaip,visai nieko,tik reik,kad tamsus fonas isikomponmuotu i aplinka  g.gif

jau šarpinta, paskui nebenatūraliai atrodys, ir tai, kotelio plaukeliai matos per ryškiai.... aišku, kas man pačiai pradėjo kliūt, tai truputis nukirsta kairės, bet bala nematė, nebevargsiu, nes saulėgrąža nuvyto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 02, 06:23)
As manau gali pradeti idomiau fotografuoti  4u.gif cia kazkaip nu nzn.. ryskuma seniai gera turi, spalvas irgi.. sios foto tokios nu nelabai man idomios  4u.gif gal imk kita modeli? smile.gif kuris pozuotu? na, kaip vadinu 'pozuoja nepozuotiem kadram tongue.gif '

Aciu 4u.gif
Reikia kito modeliuko tikrai, nes kai saviski fotografuoju, nemoku paskui objektyviai nuotrauku vertinti, visos atrodo grazios, nes visur mano vaikas biggrin.gif

Sita tikrai super bigsmile.gif Ir tikrai labai atitinka tavo aprasyma smile.gif
user posted image

QUOTE(vijja @ 2009 08 02, 10:36)
man paskutinė labiausiai patiko  wub.gif
Tiny,tavo nuotraukų ryškumas pavydėtinas  doh.gif  ar tu čia gerai redaguoji ar taip gerai fotkini  bigsmile.gif
Katedra  bigsmile.gif  wub.gif

Del ryskumo... Man atrodo, kad mes maisom ryskuma ir astruma. "Ryskumas", mano manymu, turi buti vartojamas, kai kalbama apie spalvas, o "Astrumas", kai kalbama apie nuotraukos skaidruma, ar kaip cia pavadinti. Pvz. nuotraukoms truksta astrumo, kai jos buna isplaukusios. Nors abiem atvejais as irgi vartoju ryskumo savoka biggrin.gif Tai man dabar idomu, apie koki ryskuma tu cia kabejai? ax.gif Jeigu apie spalvas, tai as jas paryskinu su PS 4u.gif Fotografuojant tai nieko ypatingo spalvu atzvilgiu nedarau. Nustatau WB balansa ant auto i vsio. Va, dabar pasiimsiu WB filtra is Zitlali, tai ziuresiu, kaip su spalvom seksis susidraugaut, net jeigu biski koks sudetingesnis apsvietimas ir grybauja mano "Auto" doh.gif

O astrumo mano nuotraukoms tai net labai truksta unsure.gif Planuoju pirkti sviesu fiksuoto zidinio nuotolio 35mm NIKON objektyva, kuris siuo metu tinka mano kisenei. Gal naujas objekyvas pagelbes man astresnius kadrus uzfiksuoti... Puke toki naudoja... nesiskundzia kolkas g.gif

Papildyta:
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 08 02, 11:54)
1. As ir mano kamuoliukas
2. Iseinu...
3. Pasirinksiu obuoliuku

Spalvos man visur nepatinka, nors ir nieko nedarei, turbut cia fotike blogas WB nustatytas buvo g.gif

1. Nesiziuri, nes centruotas kadras ax.gif
2. Man kompozicija tiktu, jeigu mergaite butu siek tiek zemiau 4u.gif
3. Tikrai obuoliukai labai krenta i akis ax.gif
Atsakyti
Tai nieks neturit programos? raw nefotkinat? ax.gif

oj, nereik... kazkaip atodare doh.gif klynk klynk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 02 rugpjūčio 2009 - 13:21
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 02, 14:18)
oj, nereik... kazkaip atodare  doh.gif klynk klynk

hihihi.gif

nepersidirbk cool.gif
Atsakyti
Rasytce negresia biggrin.gif

klausykit, o kodel man fotkinant nef formato fotkem,kazkokiu xmp gale pilna kuriu neatidaro
Atsakyti
Aciu Tiny uz komentarus 4u.gif

Pabandziau pertvarkyt

Pasirinksiu obuoliuku
user posted image

ale db ziu,isdege suknele doh.gif negerai jau ane,tie isdegimai g.gif ?

Papildyta:
Tajus
user posted image
Atsakyti
Cia sian fotkinau raw, as pati tai matau skirtuma..

user posted image

user posted image

user posted image

kokybe geresne, spalvos tikresnes g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 02 rugpjūčio 2009 - 15:54
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 02, 16:53)
Cia sian fotkinau raw, as pati tai matau skirtuma..

kokybe geresne, spalvos tikresnes  g.gif

svarbu, kad vis atrandi ka nors naujo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės. Žiūrėjau jūsų grožius ir nusprendžiai pati pamėginti fotografuoti. Esu žalia žalia, turiu Canon ixus 90 IS. Gal kuri paaiškintumėt man, kaip su šitu aparatu fokusuoti? Kaip fotikui nurodyti, kuris daiktas nuotraukoj svarbiausias? Na niekaip nesigauna... Visiška kvaiša jaučiuosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 02, 05:23)

Niekas nenori mano vaiko nufotografuoti sad.gif del to, kad neva as pati fotkinu.. nesamones... ech... tai organizuosiu jam sesija pati, tik nzn kaip viena susitvarkysiu ir fotkint ir priziuret  doh.gif gal noresit kad pagelbeti?

na as mielai paganyciau tavo mezeli ax.gif beto maciau kad bodi nikon D300 issirinkai galetim manaji isbandyt blush2.gif gal nepatiks jis tau visai blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
Na Zitlali groziu cia vel pridejai, nu grazu labai thumbup.gif Aisku malonu ir su Rasytce susipazint bigsmile.gif

Na va, jau Zitka ziuriu ant raw zada fotkint bigsmile.gif Nu tobuleji tiesiog dienom thumbup.gif Saunuole thumbup.gif Ech,gaila, kad ne vietoj esu, mielai padeciau su tavo grazuoliu fotosesijoj.

Ievosiau, patiko 3 ir paskutine thumbup.gif Bet siaip visos garziai ziurisi.

Giedre, idomiausia man kur mergaite nusisukusi, bet pritariu daugeliui, galetu ji buti zemiau. O su obuoliukais gera ideja, pabandyk kazkaip kitaip pateikti, kitu kampu gal g.gif
tvarkyta butu visai idomu,jei labiau mergaites emocija matytusi,reiketu is zemiau paveiksluoti. ir j/b pilkokas man.

Tiny rysku. thumbup.gif Bet jau tos perspaustos spalvos biski erzinti pradeda mano aki smile.gif Noretusi gal labiau naturalesniu spalvu, O tu sharpa dedi?

Dabar blondiniskas klausimas:
Tai yra kazkokios spec programos raw'ams? Nes as kai bandziau,tai man su ps leido kazka ten redaguoti g.gif
Kaip susije pc ir raw? ta prasme,kad raw'ams reikia daugiau atminties? unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 08 03, 00:42)
Dabar blondiniskas klausimas:
Tai yra kazkokios spec programos raw'ams? Nes as kai bandziau,tai man su ps leido kazka ten redaguoti  g.gif
Kaip susije pc ir raw? ta prasme,kad raw'ams reikia daugiau atminties?  unsure.gif

Aga,man ir toki klausimai iskilo drinks_cheers.gif blush2.gif
Atsakyti