QUOTE(Ievosius @ 2009 08 02, 00:49)
4 ir 5 bet efektas tai man cia visai netinka... rubeliai nera juk koki senoviniai, kam tuos vaikus i ta antikvara deti
QUOTE(Tiny @ 2009 08 02, 01:17)
Aha, smagu kliackus fotografuoti,
As manau gali pradeti idomiau fotografuoti cia kazkaip nu nzn.. ryskuma seniai gera turi, spalvas irgi.. sios foto tokios nu nelabai man idomios gal imk kita modeli? kuris pozuotu? na, kaip vadinu 'pozuoja nepozuotiem kadram '
Niekas nenori mano vaiko nufotografuoti del to, kad neva as pati fotkinu.. nesamones... ech... tai organizuosiu jam sesija pati, tik nzn kaip viena susitvarkysiu ir fotkint ir priziuret gal noresit kad pagelbeti?
Kelio ieskant (si foto man lb simboline, tie vyro ir moters siluetai artejantys, tarsi tevai atskubantys padeti ir nukreipti teisinga linkme ir tos dvi vezes kelio, kuriomis eina abu tevai, susijungia ties vaiku )
Tiesa, norejau pasakyti, kad tokio modelio kaip Rasa visos pavydekit nereik nieko sakyt ka daryti, pati sustingsta pries nuspaudziant mygtuka, pasuka pakreipia siek tiek veida po to kai nutraukiu, pakeicia pozicija, pasuka galva.. zodziu idealus modelis, va ka reiskia kai su patirtim ir dar fotografuojantis zmogus, tikrai ryskus skirtumas tai rekomenduoju