Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Giedre, tavo nuotraukose pernelyg didelis jovalas.. rubeliai mamos su vaiko nedera tarpusavyje, tprsme labai mirga marga, plius medziai mirguliuoja antrame plane... reiktu kazkaip tai apgalvoti, pirmas planas ne ka svarbiau uz antra, o ir apranga.. toje foto kur mama iskelus vaika as isvis nematau kas ten vyksta.. kose 4u.gif

QUOTE(Ievosius @ 2009 08 02, 00:49)
Labu vakaru, as siandien

4 ir 5 smile.gif bet efektas tai man cia visai netinka... rubeliai nera juk koki senoviniai, kam tuos vaikus i ta antikvara deti 4u.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 08 02, 01:17)
Aha, smagu kliackus fotografuoti,

As manau gali pradeti idomiau fotografuoti 4u.gif cia kazkaip nu nzn.. ryskuma seniai gera turi, spalvas irgi.. sios foto tokios nu nelabai man idomios 4u.gif gal imk kita modeli? smile.gif kuris pozuotu? na, kaip vadinu 'pozuoja nepozuotiem kadram tongue.gif '

user posted image

user posted image

Niekas nenori mano vaiko nufotografuoti sad.gif del to, kad neva as pati fotkinu.. nesamones... ech... tai organizuosiu jam sesija pati, tik nzn kaip viena susitvarkysiu ir fotkint ir priziuret doh.gif gal noresit kad pagelbeti?

Kelio ieskant (si foto man lb simboline, tie vyro ir moters siluetai artejantys, tarsi tevai atskubantys padeti ir nukreipti teisinga linkme smile.gif ir tos dvi vezes kelio, kuriomis eina abu tevai, susijungia ties vaiku )
user posted image

Tiesa, norejau pasakyti, kad tokio modelio kaip Rasa visos pavydekit thumbup.gif nereik nieko sakyt ka daryti, pati sustingsta pries nuspaudziant mygtuka, pasuka pakreipia siek tiek veida po to kai nutraukiu, pakeicia pozicija, pasuka galva.. zodziu idealus modelis, va ka reiskia kai su patirtim ir dar fotografuojantis zmogus, tikrai ryskus skirtumas thumbup.gif tai rekomenduoju biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 02 rugpjūčio 2009 - 07:07
Zitlali aciu uz komentara 4u.gif sunku man dar su tuo fotografavimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 08 02, 08:08)
Zitlali aciu uz komentara  4u.gif sunku man dar su tuo fotografavimu g.gif

O kam lengva doh.gif as kaskart su pusiau skaudancia galva gryztu ir likusia dali vakaro prasigrauziu, kad galejau taip ar anaip padaryti, geriau nei padariau doh.gif as suprantu, kad jovalas gali buti jei neplanuoji imt fotiko bet isimeti ir neperspeji mamu kad fotkinsi.. bet siaip visad paprasyk, kad kuo neutraliau apsirengtu (jei tai mamos ir klecko sesija), nes jei gamtoje pyskini tai dazniausiai pacioje gamtoje labai daug margumu, zoles, geles, seseliai, medziai ir t.t. bet aisku cia tikriausiai labai individualu, kas kaip kokioas foto daro..as prasau, kad pasiimtu rubeliu ir savo nuoziura dar paprasau pakeisti 4u.gif mamu prasau kad rengtusi be uzrasu rubus, kad nesviestu pvz 'mango' is tolo, nes paskui nieko nesimato apart uzrasus nuotraukoje.. blasko demesi labai. Bet gal tik man taip tai gali nekreipt demesio... ax.gif bet aisku buna,kad ir margumynai labai dera ax.gif

Idomu ir aktualu, paskaitykite http://www.efoto.lt/...ojimo_klausimai 4u.gif

Tiesa, gal galetumet atsiust programa su kuria raw'inius failus tvarkyti galima butu? plyz 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 02 rugpjūčio 2009 - 08:26
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 02, 08:12)
O kam lengva  doh.gif as kaskart su pusiau skaudancia galva gryztu ir likusia dali vakaro prasigrauziu, kad galejau taip ar anaip padaryti, geriau nei padariau  doh.gif as suprantu, kad jovalas gali buti jei neplanuoji imt fotiko bet isimeti ir neperspeji mamu kad fotkinsi.. bet siaip visad paprasyk, kad kuo neutraliau apsirengtu (jei tai mamos ir klecko sesija), nes jei gamtoje pyskini tai dazniausiai pacioje gamtoje labai daug margumu, zoles, geles, seseliai, medziai ir t.t. bet aisku cia tikriausiai labai individualu, kas kaip kokioas foto daro..as prasau, kad pasiimtu rubeliu ir savo nuoziura dar paprasau pakeisti  4u.gif mamu prasau kad rengtusi be uzrasu rubus, kad nesviestu pvz 'mango' is tolo, nes paskui nieko nesimato apart uzrasus nuotraukoje.. blasko demesi labai. Bet gal tik man taip tai gali nekreipt demesio...  ax.gif bet aisku buna,kad ir margumynai labai dera  ax.gif

Idomu ir aktualu, paskaitykite http://www.efoto.lt/...ojimo_klausimai  4u.gif

Tiesa, gal galetumet atsiust programa su kuria raw'inius failus tvarkyti galima butu? plyz  4u.gif

teisingai sneki mirksiukas.gif

Rasytces foto super,net nepazinau blush2.gif

pas mane su canon buvo raw'as ir dar parsisiunciau i PS is ju psl mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 08 02, 00:49)

man paskutinė labiausiai patiko wub.gif

Tiny,tavo nuotraukų ryškumas pavydėtinas doh.gif ar tu čia gerai redaguoji ar taip gerai fotkini bigsmile.gif
Katedra bigsmile.gif wub.gif

Zitlali,niu laaabai gražu wub.gif Rasytce su Auryte faini modeliukai wub.gif wub.gif

Atsakyti
Zitlali mielai padeciau paganyti tavo klecka ir pasiziureti kaip dirbi, tik kad maniske ne kuo dydesne (4 men) tai nelabai vykusi pagalba gautusi, nors jauciu neblogi kadrai bendravimo mazu vaiku galetu but. wub.gif
Atsakyti
Oi, kad jau prigyre mane Zitlali blush2.gif wub.gif man ir paciai buvo labai malonu ir smagu papozuot, nes lyg ir traukia tai, tik zinau, kad tikras as ne modelis, jau velu doh.gif lotuliukas.gif

tik vel mane grazia idejai - nors nesu tokia lotuliukas.gif

O del tavo kleckiuko sesijos tai as mielai ir padeciau tau paziuret ir gal pati kelius kadrus bandyciau pagaut. labai idomu butu tokias akis su nauju objektyvu isbandyt rolleyes.gif

QUOTE(ediper @ 2009 08 02, 10:05)
Rasytces foto super,net nepazinau  blush2.gif

tai va sakau, kad ir pati stebiuosi biggrin.gif
Atsakyti
Laba !

Zitlali, eilinį karta super nuotraukos ! Labai patinka vertimas į J/B.

O dėl mano foto blogų spalvų, tai pasirodo kambaryje fotkinau nusistatęs WB "cloudy" - debesuota blush2.gif - artistas
Atsakyti
Rasytce, ot pavydžiu biggrin.gif Nieko išauš ir mano valanda lotuliukas.gif Zitka, labai patiko su mergaite, j/b išvis nepriekaištingai atrodo
QUOTE(Tiny @ 2009 08 01, 20:16)

man labai ši patiko, spalvos,aišku, matos, koreguotos, bet fainai.

Aš vėl su savo gėlėm, nebeteršiu temos daugiau, čia paskutinė (primenu, čia pagal draugės užsakymą saulėgrąža su lašais) biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 02 rugpjūčio 2009 - 10:49
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 02, 09:12)
O kam lengva  doh.gif as kaskart su pusiau skaudancia galva gryztu ir likusia dali vakaro prasigrauziu, kad galejau taip ar anaip padaryti, geriau nei padariau  doh.gif as suprantu, kad jovalas gali buti jei neplanuoji imt fotiko bet isimeti ir neperspeji mamu kad fotkinsi.. bet siaip visad paprasyk, kad kuo neutraliau apsirengtu (jei tai mamos ir klecko sesija), nes jei gamtoje pyskini tai dazniausiai pacioje gamtoje labai daug margumu, zoles, geles, seseliai, medziai ir t.t. bet aisku cia tikriausiai labai individualu, kas kaip kokioas foto daro..as prasau, kad pasiimtu rubeliu ir savo nuoziura dar paprasau pakeisti  4u.gif mamu prasau kad rengtusi be uzrasu rubus, kad nesviestu pvz 'mango' is tolo, nes paskui nieko nesimato apart uzrasus nuotraukoje.. blasko demesi labai. Bet gal tik man taip tai gali nekreipt demesio...  ax.gif bet aisku buna,kad ir margumynai labai dera  ax.gif

Naudingi patrimai-aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Va siandien pabandziau savo mazule papyskint smile.gif

As ir mano kamuoliukas
user posted image

Iseinu...
user posted image

Pasirinksiu obuoliuku
user posted image

Su odyte nieko nedryta-ji naturalios spalvos...fotkes,beveik neredaguotos...
Atsakyti
giedre, pirmoj daryčiau vertikalią, nes centravimas nesižiūri (kažkiap retai man jis žiūris, nors kai pasižiūriu senas fotkes, visur kas nors stovi per vidurį lotuliukas.gif ) Nežinau, man gal antra geriausia, nors vėlgi kirpčiau apačios.
O trečioj man žvilgsnis kryosta ne į mergaitę, bet į obuolius.
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 08 02, 12:47)
Aš vėl su savo gėlėm, nebeteršiu temos daugiau, čia paskutinė (primenu, čia pagal draugės užsakymą saulėgrąža su lašais)  biggrin.gif
user posted image

Man noretus,kad saulegraza butu ryskesne,gal pasarpint biski butu galima g.gif Siaip,visai nieko,tik reik,kad tamsus fonas isikomponmuotu i aplinka g.gif
Atsakyti