Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(liamuna @ 2009 08 01, 21:08)
gerai butu jei kojites matytusi...

Supratau del kojyciu. ...o del ryskumo,tai cia neredaguota ne kiek,gal del to ryskumo truksta g.gif
Papildyta:
O kaip jums toks j/b variantas.Su Ps bandziau verst smile.gif

user posted image

Papildyta:
Dar vienas variantas....

user posted image

Idomu,ar odyte ne per tamsi ?
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2009 08 01, 16:56)
Dar vieną rodau iš tos pačios fotosesijos  smile.gif

Ryskumas geras, kadravimas irgi man super, bet spalvos tai nepatinka ax.gif

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 08 01, 20:44)
O kaip jums toks j/b variantas.Su Ps bandziau verst  smile.gif
user posted image

Sitas kadras is visu idetu man labiausiai patiko mirksiukas.gif J/b neblogas. Kadravimas visai nieko, tik biski erdves desineje perdaug 4u.gif

Tas kitas j/b tai per pilkas smile.gif Vaikiuko zvilgsnis geras pagautas, bet kadravimas nelabai...
Papildyta:
Dangu siandien grazu maciau, tik nezinau, ar pavyko graziai uzfiksuot smile.gif

Katedra
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 01 rugpjūčio 2009 - 20:20
Pagausiu...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 01 rugpjūčio 2009 - 20:49
Tiny patiko katedra ax.gif

Buvom su Rasytce susimaciusios, smagiai Rumsiskese pasimakalavom.. bet nejauciu nei koju nei ranku.. velai plius namo gryzau bo mieste reikalu turejau.. vnz supratau is siandienos, kad laukiu nesulaukiu savo body biggrin.gif taip pat pirksiu normalu pajegu pc ir fotkinsiu raw doh.gif

jauciu labiausiai vykusi foto.. otai kitur spalvos belenkokios, daznai keitem vieta, pamirsau visai wb reguliuotis.. otai ple ple ple visa laik buvo laugh.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

bus dar.. truputi out'as man.. nebematau kaip tvarkyt.. tongue.gif

Aj, Olo portretukas patiko, tik spalvos negeros
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 01 rugpjūčio 2009 - 20:56
Zitlali, nerealu bigsmile.gif Visos be isimties malonios akiai wub.gif Visur vienoda nuotaika islaikyta..
Atsakyti
na va - pridejo groziu cia Zitlali, ne kiek modeliai, kiek ji zinokit moka fotkint wub.gif

p.s. as tokia nesu grazi lotuliukas.gif

Man ziauuuuriai patiko sios dienos sesija su Zitlali thumbup.gif , o kai mane dar papyskino tai isvis zvaigzde pasijauciau cool.gif - buvo viskas nuostabu - pakartot pakartot pakartot ploja.gif
Atsakyti
Labas,

Olo mergytė man labai patiko, bet mama (ar kokia ten moteris) nelabai, kažkaip norėtųsi kito kampo blush2.gif

Tiny, Katedra thumbup.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 08 01, 21:50)
Buvom su Rasytce susimaciusios, smagiai Rumsiskese pasimakalavom.. bet nejauciu nei koju nei ranku.. velai plius namo gryzau bo mieste reikalu turejau.. vnz supratau is siandienos, kad laukiu nesulaukiu savo body  biggrin.gif taip pat pirksiu normalu pajegu pc ir fotkinsiu raw  doh.gif

visos foto super, kaip visada, nėra prie ko prikibti lotuliukas.gif thumbup.gif
Kodėl nusprendei raw fotkinti? ax.gif Dėl kompo gali kreiptis, gal rasim kokį gerą pasiūlymą 4u.gif
Atsakyti
Will nes man kokybes truksta g.gif delto,o del pc kreipsiuos, kai skolas uz body atiduosiu biggrin.gif beja nu tikrai supratau, kad nenoriu vestuves fotkint.. tai nefotkinsiu jauciu ax.gif aj.. man kur kas mieliau akis i aki dirbti, nei pati viena sau su simtais zmoniu... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 01 rugpjūčio 2009 - 22:50
QUOTE(Zitlali @ 2009 08 01, 23:40)
Will nes man kokybes truksta  g.gif delto,o del pc kreipsiuos, kai skolas uz body atiduosiu biggrin.gif beja nu tikrai supratau, kad nenoriu vestuves fotkint.. tai nefotkinsiu jauciu  ax.gif aj.. man kur kas mieliau akis i aki dirbti, nei pati viena sau su simtais zmoniu...  ax.gif

įdomiai g.gif gal naujas body duos geresnius rezultatus? tongue.gif
Dėl vestuvių labai suprantu , bet... uždarbis neblogas lotuliukas.gif Vakar netyčia radau vienos merginos puslapiuką... pažiūrėjau kainas ir negera pasidarė, nes pvz Tavo nuotraukos nepalyginamos bigsmile.gif nei kokybės, nei fotografavimo kampo, nei j/b, nei kokiomis kitomis prasmėmis doh.gif
Atsakyti
Zitlali, kodel isemei? g.gif Labai fainos nuotraukos ir spalvos buvo labai geros bigsmile.gif
Atsakyti
Labu vakaru, as siandien su kliackom prisiminiau ka reiskia rankose fotika laikyti.Vel norisi susidraugauti. blush2.gif
Serija:
Ei, kur eini?!

user posted image

O tai kaip as,a?

user posted image

Nieko nebesuprantu...

user posted image

O, Dieve, mane viena paliko!!!

user posted image

Ups, as cia netycia tave taip...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievosius: 01 rugpjūčio 2009 - 23:50
QUOTE(Ievosius @ 2009 08 02, 00:49)
Labu vakaru, as siandien su kliackom prisiminiau ka reiskia rankose fotika laikyti.Vel norisi susidraugauti. blush2.gif

Aha, smagu kliackus fotografuoti, o ypac va tokius maziukus smile.gif Maniskis jau didelis, nepagausi... biggrin.gif

Is tavo idetu man antra, trecia ir paskutine laaaabai grazios bigsmile.gif

Pirma ir ketvirta kazkaip nesudomino g.gif Nors pirmoje veido israiska labai gera smile.gif

Kaip tu cia jas tokias padarei? g.gif Turiu omenyje, kaip spalvas vertei? Bet zinai, pasiziurejau dar, kad biski ryskumo truksta visose g.gif

Papildyta:
Idesiu ir as dar keleta ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 02 rugpjūčio 2009 - 00:20