Tiesa Belge, horizontas svyra, as ir galvoju aks ten ne taip.. griuna siek tiek i apacia...
Zunkeli man tai nepatiko.. pirma idomi, bet kazkaip ne pilnai ufonautiska.. tamsokos.. horizontai kreivoki...
as tai nzn del temu.. nera skirtumo
QUOTE(BElge @ 2009 07 31, 16:58)
Man spalvota labiau. Tokia šiltesne !!!
Papildyta:
Šita, kita !!!
Kiek prisimenu, tai daba kūrybiniai nd. yra MAISTAS, taip ?
Rodau savo mažylę !
Eilinį kartą ryškumas nugrybavęs !
Raganiukė
Eilinį kartą ryškumas nugrybavęs !
Raganiukė
olo, koks kadras!!!
Aha, tikrai sunku... tinkama kompozicija ... kampa surast
Is paskutiniu idetu antra man patiko
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 31, 19:09)
As sian irgi bandziau klecka pyskint ir supratau kad nemoku visai... kazkaip sunku kai vaikas nejuda ir ner tu mimiku.. ka gaudyt.. reik kompozicija paciai padaryti, kur rankyte, kur kojyte ir pan.. nera ka gaudyt.. kazkaip sunku..
Aha, tikrai sunku... tinkama kompozicija ... kampa surast
Is paskutiniu idetu antra man patiko
Zitlali, ten dekutis taip padetas, man irgi kliuna, bet kazkaip negalvojau, kad reiktu uzskaityti kaip horizonta. O jei tiesinu, tai vaikas kadre guli taip, kad bent jau man ziurint norisi galva pakreipti
Smagu, kad jums patinka ar vienas, ar kitas pataisytas variantas. Bet man asmeniskai matosi, kad akys kazkokios nenaturalios Dar reikia atidirbti gerai sita reikala su PS
olo, jei butu ryskesne, man atrodytu gera nuotrauka. Ir kaireje veiduko puseje kazkas nepatinka, tik nemoku pakomentuoti, kas. Ar ten isdege, ar per sviesu
Smagu, kad jums patinka ar vienas, ar kitas pataisytas variantas. Bet man asmeniskai matosi, kad akys kazkokios nenaturalios Dar reikia atidirbti gerai sita reikala su PS
olo, jei butu ryskesne, man atrodytu gera nuotrauka. Ir kaireje veiduko puseje kazkas nepatinka, tik nemoku pakomentuoti, kas. Ar ten isdege, ar per sviesu
As irgi biski papyskinau is neturejimo ka veikti Apsvietimas prastas, tai ryskumo truksta...
QUOTE(olo @ 2009 07 31, 21:17)
man tai patinka, tik siek tiek vertimas jb nekokybiskas, kazkaip pilkoka gal sakyciau, o vietose ir kaip isdeginimai atrodo, bet pati kompozicija
QUOTE(Tiny @ 2009 07 31, 21:40)
As irgi biski papyskinau is neturejimo ka veikti Apsvietimas prastas, tai ryskumo truksta...
kol rasiau pakeitei nuotraukas
1 nelabai rakursas patinka, gal reikejo pritupti, nes fotkinta is aukscio, tai atrodo plokstoka,
2. net nezinau ka pasakyt, tiesiog "seimos albumui" gali but, bet siaip nelabai patinka
3. tiesinciau, nes atrodo, kad slysta vaikas...
QUOTE(liamuna @ 2009 07 31, 22:03)
1 nelabai rakursas patinka, gal reikejo pritupti, nes fotkinta is aukscio, tai atrodo plokstoka,
2. net nezinau ka pasakyt, tiesiog "seimos albumui" gali but, bet siaip nelabai patinka
Aciu, liamuna
1. Man paciai tai atrodo, kad kojos biski ne i ta puse
2. Na taip, sutinku
3. Sitos specialiai netiesinau
Labas,
Zitali, labai patiko auto su skrybėle Dėl vestuvių Įdomu, ar sutikai?
Konkursas yra paskelbtas- pirmoje žinutėje, tik galutinės datos trūksta , bet panašu, kad jau bus
Man abi patinka, nė nežinau kuri geresnė
Dėl tų temų turiu klausimą Jei dvi, tai abi konkursinės, ar viena mokomoji?
Zitali, labai patiko auto su skrybėle Dėl vestuvių Įdomu, ar sutikai?
QUOTE(Medona @ 2009 07 31, 14:10)
Tiesa, o kaip del fotki konkursu? stabdom? Gal bent susipazistame, dedam savo auto, kaip ir kazkada mes ta darem kaip manot?
Konkursas yra paskelbtas- pirmoje žinutėje, tik galutinės datos trūksta , bet panašu, kad jau bus
QUOTE(BElge @ 2009 07 31, 16:58)
Dėkui už komentarus mano nuotraukai. Rezgiau ir prirezgiau taip
Man abi patinka, nė nežinau kuri geresnė
Dėl tų temų turiu klausimą Jei dvi, tai abi konkursinės, ar viena mokomoji?
sveikos.
olo-labai patiko Kaip reklama kokia, ir tie isdegimai ir jb keistokas visai netrukdo,man kaip tik idomiau ziurisi.
Dar patiko berniukas didelem akim,spalvotas labiau (nepamenu kieno )
Zunkeli, idomu paziuret,kaip tokios grupes koncertus rengia, o daugiau neturiu ka pasakyti- nu idomiai taip
olo-labai patiko Kaip reklama kokia, ir tie isdegimai ir jb keistokas visai netrukdo,man kaip tik idomiau ziurisi.
Dar patiko berniukas didelem akim,spalvotas labiau (nepamenu kieno )
Zunkeli, idomu paziuret,kaip tokios grupes koncertus rengia, o daugiau neturiu ka pasakyti- nu idomiai taip
QUOTE(BElge @ 2009 07 31, 15:58)
1. Kas uz 1 tema per 1 men- Valetta, zmogiukas, olo, Medona,vijja, BElge
2. Kas uz 1 tema 2 men-
3. Kas uz 2 temas per 2 men (kartu)-Rico, liamuna, Ievosius
Juodai balta, ryskintos akys, sviesintas veidas
Nugesinta maikute, sviesinta nuotrauka, ryskintos akys
2. Kas uz 1 tema 2 men-
3. Kas uz 2 temas per 2 men (kartu)-Rico, liamuna, Ievosius
Juodai balta, ryskintos akys, sviesintas veidas
Nugesinta maikute, sviesinta nuotrauka, ryskintos akys
Zinok siandien 6 kartus atsiverciau sia tema tam kad dar karteli paziureti i tavo sitas foto.Niu taip mane jos uzkabino, net nzn kuom.Su akytem viskas tvakoj.J/B gerai ziurisi is ties.Ir spalvotas neblogai.Ir tas "svyrantis" horizontas nemaiso.Nzn bet man aip istrigo.Na tokia relax.
Olo, j/b prastas, trukdo man ir isdegimai ir juodos akys.Foto ideja, patinka, tik gal ranku pakaktu, be koju.
Tiny pirmos dvi tarkingos foto.Ir tiek.O paskutine,nors sakai tokia ideja, man vis tiek norisi tiesinti.
QUOTE(olo @ 2009 07 31, 20:17)
Oho kokia grazuole Gal grudo uzmesk, kad jau ryskumas nugrybaves Siaip labai fainas kadras