Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zunkelis @ 2009 07 31, 11:09)
scena, u2 koncertas

mano nuotraukos kaip matau kaip is kosmoso niekas nesupranta kas, kur ir kodel  biggrin.gif

man tai fainai atrodo rolleyes.gif , is kart supratau is kur, bet noreciau platesni vaizda pamatyti, nes nesuprantu nuo kokio daikto atsispindi
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 30, 18:03)
Aciu uz komentarus  4u.gif
nieko gero smile.gif prie iso 300 triuksmauja labai, jei reikia dar uzkelt isvis nebesimato per triuksma veidu. Uzsisakiau jau, bus po dvieju sav.
Sulaukiau triju pasiulymu vestuves fotkint. Nezinau...
Visa nakti pravemiau tik db ant koju atsistojau.. nesuprantu.. tempa iki 40 sukilo.. bloga nerealiai... galva skelia.

mazink redbuli su kava!!!! sveik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2009 07 31, 13:09)
scena, u2 koncertas

mano nuotraukos kaip matau kaip is kosmoso niekas nesupranta kas, kur ir kodel  biggrin.gif

Kai daugiau idejai, tai aiskiau pasidare 4u.gif

Nemoku komentuoti tokiu nuotrauku 4u.gif Siaip, visai idomu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2009 07 31, 12:43)
merginos, vienas klausimas. Kaip apsaugoti fotoaparata ir objektyva nuo smelio prie juros? Juk smelio ir ausyse parsinesi, o kaip su fotiku? unsure.gif

Dedu  kritikai
....................

pats baisiausias dalykas yra smelis doh.gif o apsaugos kaip ir nera - ziauriai reikia saugot - baisus dalykas tas smelis jei papuls i vidu

o jau akyyyyyyyyyyyyyyyys !!!!! bigsmile.gif deciau balta maikute jei spalvotai, o sita bandyciau verst i j/b, isryyyyskinant akis, visa kita gali ir nugesint . o siaip isvis be bliuzeles geriausia butu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2009 07 31, 11:43)
Medona, man labai miela bezdzioniuku nuotrauka smile.gif Jei butu ryskesne, butu liuks mano akimis smile.gif

Dedu  kritikai
user posted image

Tai va, del to ir rasau ne kritikai...

Man patinka, noreciau pamatyt ir j/b varianta, bet ir sitas super!

Tiesa, o kaip del fotki konkursu? g.gif stabdom? Gal bent susipazistame, dedam savo auto, kaip ir kazkada mes ta darem g.gif kaip manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medona: 31 liepos 2009 - 13:12
QUOTE(Medona @ 2009 07 31, 12:10)
Tiesa, o kaip del fotki konkursu?  g.gif stabdom? Gal bent susipazistame, dedam savo auto, kaip ir kazkada mes ta darem g.gif  kaip manot?

NESTABDOM schmoll.gif tik neapsisprendziam kiek laiko truks ax.gif todel dar albumas nesukurtas ax.gif

Gal tada pabalsuojam? ax.gif

1. Kas uz 1 tema per 1 men-
2. Kas uz 1 tema 2 men-
3. Kas uz 2 temas per 2 men (kartu)-
Rico

as uz 3 varianta ax.gif prasom kopijuoti ir papildyti
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2009 07 31, 12:43)
Medona, man labai miela bezdzioniuku nuotrauka smile.gif Jei butu ryskesne, butu liuks mano akimis smile.gif

Merginos, vienas klausimas. Kaip apsaugoti fotoaparata ir objektyva nuo smelio prie juros? Juk smelio ir ausyse parsinesi, o kaip su fotiku? unsure.gif

Dedu  kritikai

super ryskumas,as dar sviesinciau siek tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2009 07 31, 11:43)
1.Merginos, vienas klausimas. Kaip apsaugoti fotoaparata ir objektyva nuo smelio prie juros? Juk smelio ir ausyse parsinesi, o kaip su fotiku? unsure.gif

2.Dedu  kritikai

1. geriausia apsauga nesivest fotiko biggrin.gif o jei rimtai tai nzn unsure.gif saugot, det i maisiuka koki ir i tase unsure.gif

2.koks fainuolis wub.gif

QUOTE(Zunkelis @ 2009 07 31, 11:59)

noreciau i toki koncerta bigsmile.gif

QUOTE(Rico @ 2009 07 31, 13:38)
[size=7]1. Kas uz 1 tema per 1 men-

drinks_cheers.gif uz viena tema, viena menesi
Atsakyti
1. Kas uz 1 tema per 1 men- Valetta, zmogiukas
2. Kas uz 1 tema 2 men-
3. Kas uz 2 temas per 2 men (kartu)-Rico

Atsakyti

1. Kas uz 1 tema per 1 men- Valetta, zmogiukas