Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią auto m-klą pasirinkt Kaune?

sveikinimai drinks_cheers.gif as ir is pirmo karto islaikiau... thumbup.gif kazkaip galvojau,kad aikstelej sunkiausiai bus,bet kazkaip pavyko be klaidu rolleyes.gif o gatvej jau sunkiau biski buvo,nes 8 ryto ir masinu nemazai,bet nieko,pavyko thumbup.gif sekmes visoms belaikancioms drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2010 04 28, 11:21)
Merginos, gal kuriai teko imti tik praktinio vairavimo pamokas. Kur beskambinu, tai visur 60-65 lt uz 1,5 val. 10 pamoku , gaunasi gana nemaža sumelė. Gal kur pigiau galima rasti. Buvau gavus telefona, bet netycia istryniau  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Laba. Dabar jau 70Lt., aš ėmiau papildomus du važiavimus, tai už kiekvieną po 70 Lt mokėjau
Papildyta:
Egzaminą vairavimo einu laikyti birželio 2 d.
Mokiausi Teisės.lt, labai fainas instruktorius papuolė. Labai tikiuosi išlaikyti egzaminą iš pirmo karto.
Beje turiu 100 Lt nuolaidų kuponą Teisės.lt mokykloje. Jei kas susidomėjot galiu padovanoti smile.gif
Atsakyti
Skruzde 21 pas kuri instruktoriu mokeisi vairuoti? ax.gif
Atsakyti
Labas vakaras , sugalvojau ir as issilaikyti teises , jau pramokau teorija , niekur nerandu kainu , kad butu galima mokintis teorija o paskui vairavima , gal zinot jus kainas ir mokyklas , man reiktu kaune blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Brunetė @ 2010 05 26, 20:08)
Labas vakaras , sugalvojau ir as issilaikyti teises , jau pramokau teorija , niekur  nerandu kainu , kad butu galima mokintis teorija o paskui vairavima , gal zinot jus kainas ir mokyklas , man reiktu kaune  blush2.gif

siaip regitroj teorija galima issilaikyt tik su vid issilavinimo brandos atestatu. smile.gif as tingejau mokyklini laikyt, tai i regitra nuvariau su atestatu. biggrin.gif tik ten paraso, kad pasiruosus savarankiskai. o siaip, as zebre mokiausi. man rodos pas juos galima tiesiog vaziavimu pirkt ir po to gauti kursu baigimo pazymejima. bet nesu tikra... pasidomet reiktu..
Atsakyti
Na as va baigyneju ABC mokykla teorija jau islaikyta liko sulaukti dienos egzamino vairavimo Regitroj o ji jau uz savaites-labai bijau biggrin.gif
Mokykla man kainavo 900lt tikrai daug ,plius bilietai,knygute,medicinine,pirma pagalba ten viskas vienoj vietoj -tai tas patogu tai is viso 1000lt + jeigu reikia iki jos vazyneti nemazai susidaro ,dabar dar paildomu vaziavimu pasiemiau tad vienas vaziavimas 50 lt jau nezinau kiek ju pravaziavau nes man tu mokykliniu 10 neuzteko ypac kai nera kas tave is artimu kad pamokintu smile.gif , taigi paskui Regitra teorija 35 lt vaziavimas 107 lt lyg ,zodziu pinigu kisimas nemazas o jei dar neislaikai ,zodziu einant reikia tureti pinigeliu tai tikrai,kadangi teorija islaikyta galioja tik 1 metus ,jei neissilaikai vaziavimo po metu vel turi laikyt teorija ir taip gali buti be galo biggrin.gif bet tikiuosi taip dar niekam nera buve brrr.....
Pati mokykla man buvo visai nieko,mokytojas pradzioj teorijos patiko bet kai atejo egzaminu laikymas pradejo man jis nepatikti sakydamas kad is klases islaikys tik keli taip ir buvo islaike tik 2 zmones,tai jam dziugu buvo del to biggrin.gif skaitau mokytojas turi kaip tik palaikyti savo mokynius o juos nenuteikti taip kad ko cia eini vis tiek neislaikysi,na teorija jau man praejo ax.gif tai au gerai,o instruktoriai net nezinau vairuoji ir tiek .......... ismoksti pats vairuodamas biggrin.gif zodziu kaip ant ko pakliusi,bet ten brangoka ziuriu yra ir kur pigiau rolleyes.gif
Atsakyti
o gal kuri nors mokinotes mokykloj ARV , kokie atsiliepimai ?
Atsakyti
QUOTE(Brunetė @ 2010 06 01, 13:01)
o gal kuri nors mokinotes mokykloj ARV , kokie atsiliepimai ?

Aš mokiausi, kaip tik baigiau biggrin.gif Atsiliepimai geri, teorijos dėstytojas super (ir Šilainiuose, ir centre - abudu labai thumbup.gif ), o instruktoriai vairavimo... visokių yra. Aš važiavau tikrai ne su tobuliausiu, bet buvo ir dar netobulesnių, kiek teko nugirst biggrin.gif Bet iš kitų žmonių ir laaabai gerų atsiliepimų girdėjau - žodžiu, kaip kam.
Ėjau dėl didžiulių draugų ir aplinkinių rekomendacijų ir nuolat sutinkamo įsitikinimo, kad jau ARV tai oho, paskui Regitroj atseit juokas biggrin.gif Nu žiūrėsim, greit viskas bus aišku cool.gif
Atsakyti
labai norejom eiti i ARV , bet grupe jau surinkta , dabar svarstom apie mokykla Mobilus zmones , kaip kazin ji g.gif
Atsakyti
QUOTE(Brunetė @ 2010 06 02, 09:41)
labai norejom eiti i ARV , bet grupe jau surinkta , dabar svarstom apie mokykla Mobilus zmones , kaip kazin ji  g.gif

Taigi grupes renka kas savaitę, ar kas pausantros mirksiukas.gif Jei į šią nespėjai, į kitą užsirašyk. Jeigu Šilainiuose, tai vėl touj rinks. Dabar jau mokina ARV su šeštais golfais kaip ir Regitroj smile.gif Jei reikia gero instruktoriaus rašyk į až mirksiukas.gif
Atsakyti
Uzsiregistravom vakar i Mobilus zmones , vakar ir vyko pirma pamoka , nu fainai , man daug lengviau kai aiskina ir rodo viska 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dianele @ 2010 05 25, 20:47)
Skruzde 21 pas kuri instruktoriu mokeisi vairuoti? ax.gif

labas. pas Jona mokiausi, ir regitroj tiek teorija tiek vairavima islakiau is pirmo karto biggrin.gif
Atsakyti