Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią auto m-klą pasirinkt Kaune?

labai faina mokykla arv -auto, ir teorijos paskaitos labai įdomios būdavo, dėstytojas vis kokių bajeriukų įmesdavo lotuliukas.gif . O mokiausi su automatine mašina, tai lygiai tokia pat kaip regitroj tik spalva skirias biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuriai teko imti tik praktinio vairavimo pamokas. Kur beskambinu, tai visur 60-65 lt uz 1,5 val. 10 pamoku , gaunasi gana nemaža sumelė. Gal kur pigiau galima rasti. Buvau gavus telefona, bet netycia istryniau doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, ir as jungiuosi prie jusu 4u.gif uzsiregistravusi esu ARV auto Mickeviciaus gatvej. kolkas buvo 2 teorines paskaitos, o jau ryt skirsto instruktosius vazinejimui doh.gif lb bijau, kad negauciau kokio tai dieduko, kuris knapsetu ir nieko nemokintu, arba kokio priekabiaurojo verysad.gif gal galetu kuri patartu kuris instruktorius pats geriausias ax.gif viena mergina minejo, kad neblogas yra Antanas Skunsas.. bet kazi ar jis dar dirba ten g.gif
Atsakyti

O as mokausi vairuot "Zebre" ir bent kol kas esu patenkinta. Instruktorius super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2010 04 28, 14:21)
O as mokausi vairuot "Zebre" ir bent kol kas esu patenkinta. Instruktorius  super smile.gif

Pasakyk prašau koks instruktorius pas tave.. Juos galima rinktis? Planuoju irgi į zebrą, labai noriu gero instruktoriaus, pas kurį galėčiau klaust apie savo klaidas, kad leistų važiuot regitros maršrutais ir t.t. biggrin.gif Gal dar kas iš zebro gerų žino?
Atsakyti
QUOTE(Jamiroquai @ 2010 04 30, 00:14)
Pasakyk prašau koks instruktorius pas tave.. Juos galima rinktis? Planuoju irgi į zebrą, labai noriu gero instruktoriaus, pas kurį galėčiau klaust apie savo klaidas, kad leistų važiuot regitros maršrutais ir t.t.  biggrin.gif Gal dar kas iš zebro gerų žino?

Instruktorius Linas. Rinktis manau galima, nes as pati ji pasirinkau. Pas ji tikrai galesi klausti apie savo klaidas, bet manau jis ir neklaustas tau pasakys ka darai blogai smile.gif
Zebra dar lanko forumo nare ikristute, ji apie Lina irgi gerai atsiliepia smile.gif
O del marsrutu tai negaliu atsakyt, jis reguliuoja eisma kelyje, ne as smile.gif bet vazinejames ir vilijampolej ir i aikstele vaziuojam. Zodziu su juo tikrai galima sutart.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupen: 30 balandžio 2010 - 13:56
QUOTE(pupen @ 2010 04 30, 14:46)
Instruktorius Linas. Rinktis manau galima, nes as pati ji pasirinkau. Pas ji tikrai galesi klausti apie savo klaidas, bet manau jis ir neklaustas tau pasakys ka darai blogai smile.gif
Zebra dar lanko forumo nare ikristute,  ji apie Lina irgi  gerai atsiliepia smile.gif
O del marsrutu tai negaliu atsakyt, jis reguliuoja eisma kelyje, ne as smile.gif bet vazinejames ir vilijampolej ir i aikstele vaziuojam. Zodziu su juo tikrai galima sutart.

dėkui labai už info smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jamiroquai @ 2010 04 30, 21:02)
dėkui labai už info smile.gif  4u.gif

Pupen jau atsakė, bet pilnai su viskuo sutinku, Linas superinis instruktorius, labai moka nuteikti, pakelti nuotaika kai kasnors nesiseka, kad pradedi į viską kitaip reaguoti, be nervų, viską išaiškina, nekelia balso. Beje girdėjau, kad ir kiti šios mokyklos instruktoriai irgi labai geri ir gerai išaiškina viska. Man tai jį paskyrė, bet manu, kad tikrai galima pasirinkti.
Atsakyti
ir as visom keturiom pritariu merginoms del lino thumbup.gif thumbup.gif
praeita karta kai vaziavau tai jau link pabaigos bet zioplas daiktas pamirsau ir uzsidejau aukstakulnius.. tai dieve padek, taip lyg pirma karta buciau atsisedus.. pati blogai jauciasui o instruktorius paramino vis blush2.gif blush2.gif blush2.gif zodziu zebras jega lotuliukas.gif lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

as parekomenduosiu Mobilius Zmones Kaune thumbup.gif siandien is pirmo karto islaikiau vairavima smile.gif instruktore mano buvo Edita - labai dziaugiuosi, kad su moterimi mokiausi vairuoti, malonu bendrauti, kantrus ir siltas zmogus wub.gif kai reikejo, ir griezta buvo, zodziu, esu jai labai dekinga uz viska ir jums rekomenduoju wub.gif biggrin.gif

dar pradzioj rinkausi tarp ARV ir Mobiliu zmoniu, pasirinkau Mobilius zmones, nes mokejima buvo galima skirstyti dalimis (200+150+150+200) - as tik vairavima emiau, nes teorija buvau isilaikius savarankiskai. Arv pasirode labai jau "valdiska" sekretore unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2010 05 05, 16:29)
Sveikos smile.gif
siandien is pirmo karto islaikiau vairavima smile.gif

SVEIKINIMAI thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif pasakok ka aiksteleje reikejo daryti? kai pegzaminuotojas pasitaike?
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2010 05 05, 15:41)
SVEIKINIMAI  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif pasakok ka aiksteleje reikejo daryti? kai pegzaminuotojas pasitaike?

dekui blush2.gif

aiksteleje butinas yra isibegejimas ir staigus stojimas, "kieme" apsisukimas, estakada ir garazas - kaip as vadinu biggrin.gif ir vienas is triju pastatymu atbulai - man teko tas pats staciausias - is antro karto, pasitaisydama, ivaziavau doh.gif

egzaminuotojas labai labai man patiko, nes vaziavau tikrai ne blizganciai - bet uzskaite wub.gif ryte su instruktore vaziavau zymiai geriau - visgi jaudulys daro savo doh.gif
Atsakyti