Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią auto m-klą pasirinkt Kaune?

QUOTE(pupen @ 2010 03 20, 16:43)
O regitroje, sprendziant testuka laikas ribojamas?
man liko dar tik viena teorine paskaita, bet testo prie mokyklinio kompiuterio as neislaikau, nes dar net nespejau per visas temas pereiti..
Per kiek laiko nuo teorijos baigimo jus laikete teorini testa regitroje? Ar cia as nespeju zengti zinsnis zingsnin su tuo ka desto, ar kaip  g.gif

jo duotas laikas yra 30min regitroje spresti testuka smile.gif reikia papildomai pasispresti testuka ir islaikysi smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
mokinausi vairuoti arv auto...vairavu su insruktorium antanu skunsku atrodo:) tai nei vieno blogo zodzio neturiu...jis dirba tik su panelem thumbup.gif (ir tikrai nera koks priekabus kaip girdejau kad kitur yra )tikrai rekomenduoju
Atsakyti
Gal kas galit parekomenduoti instrukturių Šilainiuose su automatinėmis pavaromis,būčiau labai dėkinga ax.gif
Atsakyti
Siūlau 100 Lt nuolaidos vairavimo kursams firmoje "teises.lt" kuponą mainais už 3 valandų pasivažinėjimą mokomojoje aikštelėje. Taip darau todėl, kad neturiu automobilio, o baigęs kursus noriu prieš egzaminą Regitroje pasipraktikuoti.
Atsakyti
kodel niekas neraso nuomoniu apie mokyklas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasarinis @ 2010 03 26, 18:13)
Siūlau 100 Lt nuolaidos vairavimo kursams firmoje "teises.lt" kuponą mainais už 3 valandų pasivažinėjimą mokomojoje aikštelėje. Taip darau todėl, kad neturiu automobilio, o baigęs kursus noriu prieš egzaminą Regitroje pasipraktikuoti.

o kur cia ta mokomoji aikstele? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal galėtų kažkas pasidalinti patirtimi ir parekomenduoti patį geriausią ARV instruktorių (Šilainiuose)? Būčiau labai dėkinga mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos visos mamytes smile.gif prireike man jusu pagalbos,pribrendo reikalas baigti isilaikyti teises,gal galite man parekomenduoti instruktoriu kuris tikrai ismokintu vairuoti,buvau as cia kazkada jau prasiusi bet pameciau numerius instruktoriaus,ir gal netycia zinote is Zebro instruktoriaus Lino kontaktus lyg neblogi atsiliepimai apie ji,domina bet kokia informacija laukiu jusu atsakymo smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

Jau labai seniai noriu išsilaikyti teises, bet va problemos su pinigėliais man to neleidžia. Gal žinot kur pigu ir patikima?
Atsakyti
Visom keturiom už Zebrą. Baigiau ir ...be menkiausių priekaištų ir bais patenkinta. Buvo gaila baigt biggrin.gif
Dabartinių kainų tiksliai nežinau, žiūrėt tinklapy arba tiesiogiai klaust.
Tel. L.V. anksčiau buvo toks
867022217

Jei pasikeitę, nnž, bet kas registruoti FB-e galit tiesiai ir pačios direktorės (L.V.) greičiau paklaust.
Atsakyti
Mokiausi Daukanto 12 (nepamenu pavadinimo, berods kažkoks klubas) išlaikiau iš pirmo karto tiek teorija teik važiavimą new_russian.gif Nuėjau pas juos nes kiek ieškojau buvo pigiausia, ir likau patenkinta, labai malonus netgi inteligentiškas blush2.gif vairavimo instruktorius pasitaike kiek pamenu Vytautas, jei eisit i šitą mokykla jį rekomenduočiau. O šiaip pagrindinė priežastis kodėl ten o ne kitoj mokykloj vis tik ne kaina ir instruktorius o "laisvas grafikas' kaip jie vadina: gali ateiti kada nori ir tau poniai asmeniškai dėsto teorija biggrin.gif
Atsakyti
aciu merginos uz patarimus instruktoriu jau turiu vakar buvo pirmas vaziavimas na galiu pasakyti kad ne brangininkas ir masina ne golfukas kaip jus manot ar butina mokintis su tokia masina kaip regitros?mokina gan neblogai as pas ji ejau taip pat su rekomendacijom na man patiko jo mokymo metodika
Atsakyti