Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią auto m-klą pasirinkt Kaune?

QUOTE(Site @ 2010 02 24, 00:02)

o, ačiū, reiks pasidomėti zebru, kiek girdėjau tai geri atsiliepimai apie jį smile.gif kaip jums, patinka?

Kol kas dar tik paskaitas lankau, bet viskas labai patinka, nenuobodžiai pasakoja, pateikia gyvenimiškų pavyzdžių, įdomu klausyt ir lengva viską įsimint smile.gif , kažkaip visa aplinka, ten dirbantys žmonės, gerai nuteikia, labai bijojau eiti mokintis, ilgai delsiau blush2.gif , bet ten nuėjus visos baimės išgaravo smile.gif , labai laukiu kada prasidės važiavimas.
Atsakyti
Laba, as siandien issilaikiau teorija savarnkiskai regitroje ir noreciau pradeti mokytis vairuoti, gal galite rekomenduoti mokykla ir instruktoriu KAUNE. aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos! Gal kuri turit ziniu apie RIGVEDA kur prie Pasimatymo parduotuves.Man arciausiai namu-bet informacijos apie sia mokykla atsiliepimuose praktiskai nera.Gal kas lankete?pasidalinkite ispudziais.Aciu! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Site @ 2010 02 23, 15:26)
O gal kas žino kur nebrangiai be teorijos galima pasimokyti? Teoriją noriu pati išlaikyti, o praktikai galiu skirti tik kokius 650lt, ne daugiau  blush2.gif

mano ziniom pilna kursu kaina siai dienai 650,- nezinau ar visose mokyklose g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Xanaka: 28 vasario 2010 - 17:40
Laba, as siandien issilaikiau teorija savarnkiskai regitroje ir noreciau pradeti mokytis vairuoti, gal galite rekomenduoti mokykla ir instruktoriu KAUNE. aciu 4u.gif ax.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kiek domejausi mokyklomis, tai ,,Noriu vairuoti" pasirode visai nieko, gal kas joje mokinotes????? Parasykite!!!!! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raskae @ 2010 03 01, 14:47)
Kiek domejausi mokyklomis, tai ,,Noriu vairuoti" pasirode visai nieko, gal kas joje mokinotes????? Parasykite!!!!! smile.gif

Mokinaus 4u.gif Dėl instruktorių, tai rinkis Valdą, Kęstutį V. arba berods Arūną. Valdas yra pats savininkas, eilės pas jį tikrai didelės, bet girdėjau, kad moko thumbup.gif Pati nė su vienu iš minėtų nevažinėjau, čia iš kitų mokinukų girdėti atsiliepimai smile.gif šiaip administratorė patars gal rinktis kitą instruktorių, nes pas šiuos eilės, bet rekomenduočiau visgi luktelt.
Atsakyti
Mergaitės, padėkit. Ieškau instruktoriaus Arūno. Jis dirbo vairavimo mokykloje "Noriu vairuoti", bet kai pasiskambinau, pasakė, kad jis jau nedirba tenai ir jo tel.nr. neduoda. Gal kas turit? 4u.gif
aš višta keičiau telefoną ir kažkaip nepersirašiau verysad.gif
Atsakyti
Aciu rasulencija uz info thumbup.gif
Atsakyti
as mokinausi Auto abc. Teorija lankiau Donelaicio g. Tai apie destytoja nieko blogo negaliu pasakyti. Tikras mokytojas. Visada prasidejus pamokai mini kontrolinuka parasydavom is bilietu. Ir po to aiskindavomes padarytas klaidas. Bet va su vairavimo instruktorium man nepasiseke. Masina (viduje) netvarkinga. Instuktorius masinoj rukydavo, mano vairavimo laiku jis uzsipildavo degalu, nulekdavo i parde cigareciu ir t.t. Nieko neaiskino. Uz mane pedalus minkydavo doh.gif doh.gif Pravazinejau tas 10 uzsiemimu ir supratu, kad nemoku vairuoti. Tuomet vyras nusamde instruktoriu is Genio firmos. thumbup.gif thumbup.gif Pavazinejau su juo kelis kartus ir is pirmo karto islaikiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vkr @ 2010 03 02, 20:27)
as mokinausi Auto abc. Teorija lankiau Donelaicio g. Tai apie destytoja nieko blogo negaliu pasakyti. Tikras mokytojas. Visada prasidejus pamokai mini kontrolinuka parasydavom is bilietu. Ir po to aiskindavomes padarytas klaidas. Bet va su vairavimo instruktorium man nepasiseke. Masina (viduje) netvarkinga. Instuktorius masinoj rukydavo, mano vairavimo laiku jis uzsipildavo degalu, nulekdavo i parde cigareciu ir t.t. Nieko neaiskino. Uz mane pedalus minkydavo  doh.gif  doh.gif Pravazinejau tas 10 uzsiemimu ir supratu, kad nemoku vairuoti. Tuomet vyras nusamde instruktoriu is Genio firmos.  thumbup.gif  thumbup.gif Pavazinejau su juo kelis kartus ir is pirmo karto islaikiau  thumbup.gif

Ar tik ne į baltą Citroen buvot papuolus? Instruktorius, tai tikra Dievo bausmė doh.gif Buvau jį pakeitus į kitą (su Fiat), bet irgi ne kaži kas geriau doh.gif Gailiuos, kad šitiek pinigų sukišau už tuos 10 važiavimų, jie nė vieno grašio tikrai neverti buvo schmoll.gif Dabar papildomai mokaus pas kitą instruktorių ir esu patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(man_patinka_lietus @ 2010 03 02, 19:35)
Ar tik ne į baltą Citroen buvot papuolus? Instruktorius, tai tikra Dievo bausmė  doh.gif Buvau jį pakeitus į kitą (su Fiat), bet irgi ne kaži kas geriau  doh.gif Gailiuos, kad šitiek pinigų sukišau už tuos 10 važiavimų, jie nė vieno grašio tikrai neverti buvo  schmoll.gif Dabar papildomai mokaus pas kitą instruktorių ir esu patenkinta smile.gif

as buvau papuolusi jei gerai atsimenu i reno, tamsios spalvos. Mano drauge ir auto abc mokinosi, bet jos instruktorius buvo moteris. Drauge patenkinta liko.
Atsakyti