Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią auto m-klą pasirinkt Kaune?

Sveikos, nežinau, ar būsiu čia išgirsta, tema ne iš gyviausių. Ale man kaip tik šiuo metu baisiai aktuali. Renkuosi tarp Auto ABC Savanorių pr. ir Racionalaus Vairavimo Centro Savanorių pr. Auto ABC anksčiau pradės užsiėmimus (jau kovo 20 d.), o RVC tik kovo 28 d. Man aktualu anksčiau. Bet.. Atsiliepimai lyg ir apie RVC geresni..? Ar čia tik aš ant tokių pataikiau..? Ir kaina palankesnė.
Žinau, kad atsibosta tokie žali klausėjai.. smile.gif Neprašau detalių gairių, bent trumpą už ir/ar prieš vieną ar kitą mokyklą.. 4u.gif Būsiu dėkinga.
Atsakyti
Sveiki. Gal kas mokėtes ravida vairavimo mokykloje, Kaune? kokie atsiliepimai? Kiek ieškojau nieko apie juos nerandu. Man jų paskaitų laikas labai tinkamas, bet nieko nežinant apie mokyklą neramu ten eiti.
Atsakyti
Kaip gaila, kad kauniečių tema neaktyvi.

Bet jei kas pasidalintų savo patirtimi, kontaktais kas mokino ir pas ką (kurioje mokykloje taipogi) vairuoti tik su automatu.. Tas būtų labai geras žmogus biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KristinaP12 @ 2013 03 25, 14:31)
Bet jei kas pasidalintų savo patirtimi, kontaktais kas mokino ir pas ką (kurioje mokykloje taipogi) vairuoti tik su automatu.. Tas būtų labai geras žmogus  biggrin.gif  4u.gif

Su automatu mokina vairuoti v. mokykla "Zebras", instruktorius Linas, rekomenduoju. thumbup.gif

Žmonės, rinkitės žinomas mokyklas, o ne kažkokias pirmą kartą girdimas, matomas. Kas iš to, jei nueisit ir nieko neišmoksit, paskui tik nervuositės, gailėsit pinigų ir ieškosit patikimų instruktorių.
Atsakyti

Kliamka, o Jus anksciau ar dabar mokotes Zebre? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IevaZ @ 2013 03 31, 23:31)
Kliamka, o Jus anksciau ar dabar mokotes Zebre?  smile.gif

Mokiausi prieš dvejus metus. smile.gif
Atsakyti
Mokausi neseniai "Ravidoje".ka jus,pasaka.rekomenduoju,dar man sampo pastatytumet.Instryktoe Vida labai gerai desto teorija.laikas greit prabega ir kas kart daugiau tampa viskas aiskiau.man rekomendavo ir as rekomenduoju.kaina 950.
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
QUOTE(Kliamka @ 2013 03 26, 00:02)
Su automatu mokina vairuoti v. mokykla "Zebras", instruktorius Linas, rekomenduoju. thumbup.gif

Žmonės, rinkitės žinomas mokyklas, o ne kažkokias pirmą kartą girdimas, matomas. Kas iš to, jei nueisit ir nieko neišmoksit, paskui tik nervuositės, gailėsit pinigų ir ieškosit patikimų instruktorių.

Atsakyti
Sveikutes
Maciau mieste mokino vaziuoti su Toyota Yaris masina,tik nesuziurejau kokia mokykla ja turi.Gal kas matet ir zinot??Labai laukiu atsakymo,geriau butu i az 4u.gif
Atsakyti
O gal zinot kuriose reigitrose galima laikyti egzamina su automatine pavaru deze? Kiek zinau Kaune ir Vilniuj galima, o kaip kituose miestuose?
Atsakyti
Svekos, gal kas turi atsiliepimų apie Rigvedą? Mane ypač domina jų instruktoriai Šilainiuose, nes teoriją ruošiuosi laikyti eksternu smile.gif
Atsakyti
Man irgi labai svarbu butu isgirsti apie Rigveda Silainiuose 4u.gif taip noriu teisiu bigsmile.gif
Atsakyti