Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią auto m-klą pasirinkt Kaune?

QUOTE(suntea7 @ 2011 04 14, 20:33)
Gal kas žino, kurios mokyklos Kaune ruošia laikyti su automatine pavarų dėže?

Visų nežinau, bet zebras tikrai ruošia. smile.gif su mersiuku.
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2011 04 14, 20:33)
Gal kas žino, kurios mokyklos Kaune ruošia laikyti su automatine pavarų dėže?

Mobilus Zmones mokina. Gera mokykla
Atsakyti
QUOTE(Elise @ 2011 01 08, 17:59)
As tai mokiausi auto m-oje "Zebras". Is tikro, man tik  pravaziavimu reikejo, nes kursus isklausus buvau pries n metu  biggrin.gif
Pasirinkau sia mokykla del to, kad geriausios rekomendacijos internete ir kainos vienos is pigesniu. Tikrai tai tiesa, nes zinodama, kad man reikes bent 10 pravaziavimu (vairavau pries 5m.), ne viena rekomendaciniu psl apie mokyklas praverciau  mirksiukas.gif
Labai dziaugiuosi, kad mokinausi butent cia. Gavau instruktoriu Lina. Daugumai, turbut, jau girdetas  biggrin.gif Is tikro, jo tikslas ismokyt zmogu vairuot, o ne ismokyt marsrutus, kuriais vaziuojama regitros auto. Bet vis tiek, marsrutus pravaziavom  mirksiukas.gif Pora kart pavazinejom greitkeliu, galvoju, kad nesibaiminciau masinu, juk ten furos "skraido"  biggrin.gif
Zmogus niekad nerekia, neima uz vairo, vaziuojant galima ramiai pakalbet apie siu dienu naujienas  smile.gif Galvojau, kad galejo but grieztesnis  biggrin.gif  Bet, jei masina suvaldau, o nuo zioplumo vaistu ner, tai grieztumas vargu ar padetu  biggrin.gif
Bet siaip, viska paaiskina, tiek gatvej, tiek aikstelej (cia vargo is vis neturejau). Rekomenduoju  thumbup.gif

As irgi tik uz "Zebra" thumbup.gif
Atsakyti
Kokios nuomones apie ARV - Auto mokykla ? Koki instruktoriu butu geriau pasirinkti,nes man vaziavimo galima sakyti reikia mokintis nuo nulio.Turbut cia jau ne karta buvo aptarta si mokykla,bet per tiek puslapiu nesinori ieskoti.
Atsakyti
sveikos, gal kuri girdejote ar yra tokia auto mokyla,kurioje paskaitos vyktu kasdien, na zodziu reikia greitai issilaikyti ar ymanoma? nes kiek zinau tai ilgai uztrunka ,nes teorijos paskaitos buna 2kart i savaite, paskui vazinejimai ir pan. Gal kuri jau laikete greituoju budu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zyvy @ 2011 04 23, 17:31)
sveikos, gal kuri girdejote ar yra tokia auto mokyla,kurioje  paskaitos vyktu kasdien, na zodziu reikia greitai issilaikyti ar ymanoma? nes kiek zinau tai ilgai uztrunka ,nes teorijos paskaitos buna 2kart i savaite, paskui vazinejimai ir pan. Gal kuri jau laikete  greituoju budu?  4u.gif

Kaune Noriu vairuoti mokykloje tai paskaitos 2kart į savaitę,antradieniais ir ketvirtadieniais,bet gali pradėti važinėti iškart kai atneši medicininę,tai kad ir po savaitės smile.gif ten ją per 5min surašo pakraščio gatvėj smile.gif nes negirdėjau niekur kad kiekvieną dieną būtų paskaitos 4u.gif
Atsakyti
Zebras, Zebras ir dar kartą Zebras thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Visų pirma dėl to, kad ten apie 20proc. tik ateina vyrų, o visos kitos - moterys.. Todėl instruktoriai moka su moterimis bendraut, nerėkia, nevadina boba ir t.t. biggrin.gif Su Linu važiuodavau, nė karto balso nėra pakėlęs ar susinervavęs dėl mano vairavimo ypatumų tongue.gif Be to kainos ten nedidelės..
Išlaikiau viską iš pirmo karto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Site: 24 balandžio 2011 - 23:40
QUOTE(amir'a @ 2011 04 01, 22:39)
Sveiki,

Siuo metu renkuosi vairavimo mokykla Kaune ir norejau patarimo, gal galetumet kas pakomentuot ka nors apie sias mokyklas:

- UAB „RACIONALAUS VAIRAVIMO CENTRAS“ Savanoriu pr. 206-321 (www.vairuokgeriau.lt)
- www.teise.lt Donelaičio g. 67
- Valdo Žukausko vairavimo mokykla Aleksoto filialas (http://www.bkategorija.lt)
Stengiausi eskoti pagal komentarus, atsiliepimus.

Siuo metu lyg ir pirma varianta rinkciausi, nes kaina nera labai didele ir dar papildoma vairavima nemokamai dabar siulo, bet atsiliepimu apie sia mokykla radau tik ju puslapyje, be to si imone ne per seniausiai isikurus...
Ziurejau puslapyje vmreitingai, ten ir mokykla radau, bet kad apie juos ten jokiu komentaru nera, lyg ir nieko atrodota imone, bet nusivilti nesinori, uztai butu labai idomu suzinoti kitu atsiliepimus 4u.gif
Siaip antras variantas man lyg ir patiktu labiausiai, daug geru atsiliepimu, bet kaina is siu triju variantu butu didziausia.

Trecias variantas arciausiai namu. Kaina tokia pat, kaip ir pirmo varianto.

Labai laukiu Jusu komentaru bigsmile.gif

- UAB „RACIONALAUS VAIRAVIMO CENTRAS“
Pati pasirinkau šią vairavimo mokyklą ir nepasigailėjau smile.gif Kainos tikrai nėra "dirbtinai iškeltos, išpūstos" kaip kad kitose vairavimo mokyklose. Instruktorius, dirbantis šioje mokykloje, tą darbą dirba jau daug metų, tik kad neseniai savo įmonę įsikūrė. SUPER vairavimo mokykla thumbup.gif
Nueikite ir patys pamatysite mirksiukas.gif Neminėsiu kitų mokyklų, kuriose negavau JOKIOS naudos, bet per keturias vairavimo pamokas pas instruktorių Arūną aš sužinojau daug daugiau nei per 20, kurias turėjau kitur smile.gif
Taip kad DRĄSIAI rinkitės šią mokyklą ir neišmesite savo pinigų į balą drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ASN @ 2011 04 21, 21:04)
Kokios nuomones apie ARV - Auto mokykla ? Koki instruktoriu butu geriau pasirinkti,nes man vaziavimo galima sakyti reikia mokintis nuo nulio.Turbut cia jau ne karta buvo aptarta si mokykla,bet per tiek puslapiu nesinori ieskoti.

Aš mokiausi ARV-AUTO pas instruktorių Rimvydą(su opel astra važinėdavome) ir esu labai labai patenkinta drinks_cheers.gif Tikrai geras instruktorius ir tikrai gerai išmokina vairuoti ir pasišnekėt su juo maloniai galima, nerėkia, negriebia vairo ir pan smile.gif Viską iš pirmo karto išsilaikiau, tiek teoriją tiek praktiką smile.gif
Atsakyti
pasidalinkime atsiliepimais apie šį poną Žukauską,kuris turi mokyklas ir Šilainiuose ir Aleksote.

papuoliau deja doh.gif aš pas šį kolorado vabalą.apgavikų kontora.tiek jis pats, kuris į klausimą turi konkretų atsakymą, nes jam pačiam viskas saaaavaime aišku, bet atsakyti nesugeba, tiek jo instruktoriai.
Rimas Strazdas, iš išvaizdos pagerentis kalnietis, tongue.gif išmokyti jus gali kažko kito, bet tik ne vairavimo meno.na nieko nepadarysi instruktoriui arba amžiaus krizė arba klimaksas.o jis bėga bėga ir nepabėga nuo jo..ir alkoholis nepadeda.... verysad.gif
..
pats Žukauskas turi tokį oratoriaus talentą,kad vien dėl to reikėtų papulti į jo teorijos paskaitas, tik paskubėkite, nes praeis vienas mėnesiukas, nesvarbu ar jūs dirbate,ar gal laukiates tuo metu, ir tenka ligoninėje pagulėti, laikas pas jį nelaukia schmoll.gif schmoll.gif .po menėsio jums pan director pasakys kad į paskaitas jūs nebegalite vaikščioti schmoll.gif , nes sutiksėjo jūsų laikas.bet labai nepergyvenkite, nieko nieko pan director nesugeba paaiškinti.kelių eismo taisyklės arba kitaip sakant KET jam visos saaavaime aiškios rolleyes.gif , tik konkrečiai atsakyti negali, nes viskas saaaaaaavaime aišku. rolleyes.gif

na pati mokykla neseniai gyvuoja, o turi apynaujas mašinas....ir kodėl?
paprasta.čia ne mokoma vairuoti, čia teisės perkamos.

jeigu nespėjote per 2 mėn., pravažiuoti savo 13 važ. už 182lt, kurie trunka ne ilgiau kaip vieną valandą, apie 60min., nu visokie dar instruktoriaus reikalai tai plius minus, irgi jūsų problemos, nes pasiims žukauskas savo superinę skaičiavkę ir perskaičiuos degalų(bezdalų) kainą blink.gif , nes gi , kai mašina netraukė jūs buvote persijungusi ant benzino.o čia rimtas pažeidimas pano directoro kišenei.apie Regitros maršrutus nė neklauskite, kas gi juos gali žinoti, nebent tik Google.

o ponas R.Strazdas jus pakibins, paglostys netgi kojytę, kad atsipalaiduotumėte,nu ir kas gi čia tokio kad jis jums visiškai nepatrauklus verysad.gif .pati gi norėjote.o kaip vasara jį veža tie sijonukai ir maikytės.tik atsargiai nepaspauskite ko nors, nebūkite durna. doh.gif

kaip yra laikomi mokykliniai egzaminai irgi kaifas, bet gal kitą kartą.tiesiog įdomu ar atsiras, kam patiko ši pano directoro vairavimo kontora.
Atsakyti
Sveika, vakar uzmaciau sia tema,tai galvoju uzsiregistruosiu cia ir as pasireiksiu... Lankiau sia vairavimo mokykla silainiuose, tad apie pati vadova nieko bloga pasakyti negaliu,nes neteko susidurti su juo asmeniskai. Teorija deste Vilius, tai jam jokiu priekaistu neturiu, isaiskina issamiai, aiskiai, visos paskaitos prabegdavo greitai, nes buvo idomu klausyti, mokytis.
Na, o man taip pat teko mokytis vairavimo pas instruktoriu Rima... Negaliu sakyti,kad neismokina vairuoti, bet... jo, kaip vairavimo instruktoriaus, nerekomenduociau... Nenoriu zmogaus apsmeizti ir vis galvoju kaip cia taktiskiau parasyti apie ji, bet visgi sis zmogus turi turbut daugiau minusu nei pliusu. Savotiskas zmogus. Pirmas dalykas,kuris man buvo nepriimtinas, tai praktiskai kiekviena pamoka jis budavo pagiringas, kelis kartus is ju matyt liaudiskai snekant, 'sachta degdavo', kad budavo neimanoma nei bendraut nei susikaupt, nes jam pykcio priepuoliai pasireiksdavo, bet tiek jau to, nutyledavau (dabar galvoju,kad nevertejo)... Antras dalykas, kuris nepatiko buvo tai, kad jei pamoka turi trukti 1val.30min., tai ji visada baigdavosi bent 10min. anksciau ir asmeniskai man niekada nebudavo nurodomos mano klaidos, nebuvo siekiama jas issiaiskinti, tik budavo leidziama suprasti, kad reikes n papildomu pamoku papildomiems vaziavimams (cia matyt tokia taktika, biznio darymas)... Na o trecias dalykas, tai tie pono Rimo keiksmazodziai, gaslus juokeliai ir nepadorus anekdotai, tai ka as zinau... Gal kam ir patinka toks bendravimo stilius, bet toli grazu ne kiekvienam...
Apie kojyciu glostyma, siltuoju metu sezonu ji vezancius trumpus sijonukus ir maikutes yra gryna tiesa... Dar karta pasikartosiu, kad neteigiu, jog sis zmogus neismokina vairuoti, bet tik tiek, kad mokymasis vairuoti su juo budavo, svelniai tariant, nemalonus. Prisimenu, kaip net lengviau atsikvepiau islipus is jo masinos paskutini karta
bigsmile.gif
Brrr...
Atsakyti
tiksliai į 10.vadinasi ne man vienai ir neapsimelavau.
norėjosi paskambinti ir išdėti tą jo vairavimo mokyklą, bet pamaniau internetu informacija plinta greitai, daeis iki pano directoro.

po Rimo 9val., suteiktų paslaugų, nes man daugiau nepriklausė neišlaikiau iš pirmo karto regitros egzo.
pirkau privačiai pas instruktorių ZENONĄ.profas.nuoširdžiai rekomenduoju.antras važiavimas jau mano pačios nevilties akimis man patiko.
šis žmogus tikrai dirba savo darbą, ir kai iš karto gaila buvo mokėti už 1h 30min pamoką 60lt, tai šiam žmogui ir kavos negaila nupirkti.ir išaiškins, ir nuteiks, ir vairavimas, ko net negalėjau niekada pagalvoti, man tapo dėl instruktoriaus Zenono malonumu.ne napagalvokit neįsimylėjau.šiuo metu aš laukiuosi, ir esu labai laiminga.
tiesiog noriu paskyti, kad jeigu atšaukinėdavau vairavimo pamokas su Rimu, tai tik dėl to kad nenorėjau jo matyti, net nežinau kaip pasakyti, nemalonu būdavo, tai dabar pamokų neatšaukiu su Zenonu.nes matau kad galiu vairuoti.
Rimas mane apšaukęs piktai buvo 1 kartą, matai ne nuotaikoj jis buvo, bet niekada dėl to ir neatsiprašėuž nieką nesu jam dėkingą[/color].negerai yra pykti, kai esi nėščia, bet ši emocija teisingiausiai apibrėžtų tai, ką jaučiu tiek direktoriui-melagiui, tiek Rimui, kuriam jau reikėtų į užtarnautą pensiją anūkų popinti, o ne mergas kibinti.

nelinkiu sekmės,o tiesiog noriu , kad kuo mažiau žmonių papultų pas šį , ir ta jo šaraškino kontora bankrutuotų.o jį patį kaip liaudis sako š...antį sutrauktų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rentabili: 28 lapkričio 2011 - 15:38