Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią auto m-klą pasirinkt Kaune?

QUOTE(aneSena @ 2010 11 29, 17:32)

Tai logiškai mąstant jeigu jūsų grupė baigs apie Kalėdas, tai gal paskui kai čia visos tos šventės - tai nieko ir nevyks - vadinasi kita grupė turėtų teoriją pradėti po naujų metų.

klausiau destytojo apie nauja grupe, kada bus, sake pasiskambint duotu ten nr ir pasiklaust, nes neaisku kaip zmones surinks, gal net dar pries sventes darys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aneSena @ 2010 11 29, 15:52)
Sveikos, mergaitės gal žinot kada ARV rinks kitą grupę? Na man geriau būtų po Naujų, nes Kalėdų senelis sakė atneš man vairavimo kursus dovanų  blush2.gif  Bet bijau aš tragiškai, kažkokia paranoja man su tuo vairavimu  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Laba, noreciau patarti, kad svarbiausia yra issirinkti instruktoriu. Teorija visaip galima ismokt, o va nuo instruktoriaus priklauso ne tik ismokimas, pasiruosimas egzaminui, bet ir baimes ismusimas bei malonumo atsiradimas vairuojant. Mano tokia nuomone, kad geriau is anksto pasidometi, kad paskui nebutu karcios patirties ir kad isvis nedingtu noras sestis uz vairo ar gavus teises jas padeti i stalciu. mirksiukas.gif As irgi labai bijojau (nors kartu ir norejau) gyvenime nebuvau net pedalo nuspaudus, ir dabar dar bijau kitu masinu, isitempus sedziu, bet jau suvokiu, kad vairavimas yra ne tik patogumas, bet ir malonumas. thumbup.gif Tiktai nereikia dvejoti! mirksiukas.gif Bus labai smagu iveikus savo baimes. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(J_Vaida @ 2010 11 29, 10:10)
Na va, susiruosiau ir as viena karta laikytis teises. snd pirmas pravaziavimas, biskutuka jauduliukas kankina, bet nieko... O mokausi arv-auto. Bent teorija isdesto puikiai, nepalieka jokiu neaiskumu.. ziuresim kaip bus su instruktoriumi biggrin.gif

o pas ka mokais praktini smile.gif ?
as pas valda mokiaus teorija, tai ten irgi prie bajerio teorija su ankedotais. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(austeja11 @ 2010 11 30, 00:18)
o pas ka mokais praktini  smile.gif ?
as pas valda mokiaus teorija, tai ten irgi prie bajerio teorija su ankedotais.  biggrin.gif

jo jo biggrin.gif as teorija pas kita, bet zinau ir ta Valda smile.gif as pravaziavimus pas instr. Birzini. Paaiskina viska, atsipalaiduoji vaziuojant, nera jokios itampos.. thumbup.gif o svarbiausia, kad tikrai stengiasi ismokyt, o ne tik atidirbti savo darbo laika 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J_Vaida: 30 lapkričio 2010 - 07:52
QUOTE(J_Vaida @ 2010 11 30, 07:51)
jo jo biggrin.gif as teorija pas kita, bet zinau ir ta Valda smile.gif as pravaziavimus pas instr. Birzini. Paaiskina viska, atsipalaiduoji vaziuojant, nera jokios itampos.. thumbup.gif o svarbiausia, kad tikrai stengiasi ismokyt, o ne tik atidirbti savo darbo laika 4u.gif

del to ir gera si m-kla, kad susirinko fantastiska kolektyva, as ir likau patenkinta sia m-kla. o su kokia masiniuke mokais? smile.gif
veliau pamatysi tau praktinis aiskiau darysis kai daugiau pavazinesi, kokius 5 pravaziuosi ir pradesi normaliai taip jaustis. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(austeja11 @ 2010 11 30, 16:12)
del to ir gera si m-kla, kad susirinko fantastiska kolektyva, as ir likau patenkinta sia m-kla. o su kokia masiniuke mokais? smile.gif
veliau pamatysi tau praktinis aiskiau darysis kai daugiau pavazinesi, kokius 5 pravaziuosi ir pradesi normaliai taip jaustis.  thumbup.gif

Su opel astra smile.gif
Atsakyti
Na ka, mergaites... Kaip sekasi "paisyti saules" ant sniegucio? smile.gif dar nedingo noras vazineti? lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mane tai atvitai sakant šiandien taip nelabai maloniai nuteikė pokalbis telefonu su ARV, nežinaukastentokia, gal kokia administratorė. Toks vaizdas, kad sutrukdžiau, ką paklausi tai atsakymai: "taip", "ne" , kad pasakytų daugiau info tai ne... jaučiausi lyg traukčiau iš jos kokią tai slaptą informaciją, kurios ji labai nenori pasakyti...turėjau aš ten ir daugiau klausimų, nu bet po pirmų kokių 5 - praėjo noras toliau klausinėt... mad.gif
Gal savininkui paskambint - mačiau yra jo mobilus g.gif
Atsakyti
QUOTE(aneSena @ 2010 12 03, 13:11)
Mane tai atvitai sakant šiandien taip nelabai maloniai nuteikė pokalbis telefonu su ARV, nežinaukastentokia, gal kokia administratorė. Toks vaizdas, kad sutrukdžiau, ką paklausi tai atsakymai: "taip", "ne" , kad pasakytų daugiau info tai ne... jaučiausi lyg traukčiau iš jos kokią tai slaptą informaciją, kurios ji labai nenori pasakyti...turėjau aš ten ir daugiau klausimų, nu bet po pirmų kokių 5 - praėjo noras toliau klausinėt...  mad.gif
Gal savininkui paskambint - mačiau yra jo mobilus  g.gif

Ta teta administratore pastoviai pikta biggrin.gif nekreipk demesio, realiai, isivaizduok kiek kartu per diena va skambina, del beleko.. Siaip, atvirai sakant siulyciau paciai nuvaziuoti ten. o jei toli ar ka, nzn, jei nori, gali man i az surasyt kas tave domina, as pirmadieni pries kursus issiaiskinsiu. Tas Valdas, kurio nr duotas, zmogus tai super thumbup.gif bet manau jis vistiek tave nukreips kalbetis su administracija smile.gif
Atsakyti

QUOTE(aneSena @ 2010 12 03, 12:11)
Mane tai atvitai sakant šiandien taip nelabai maloniai nuteikė pokalbis telefonu su ARV, nežinaukastentokia, gal kokia administratorė. Toks vaizdas, kad sutrukdžiau, ką paklausi tai atsakymai: "taip", "ne" , kad pasakytų daugiau info tai ne... jaučiausi lyg traukčiau iš jos kokią tai slaptą informaciją, kurios ji labai nenori pasakyti...turėjau aš ten ir daugiau klausimų, nu bet po pirmų kokių 5 - praėjo noras toliau klausinėt...  mad.gif
Gal savininkui paskambint - mačiau yra jo mobilus  g.gif

Valdas gi direktorius, sefas ten ju visu, ir tarp kitko labai kalbus, manau pats daugiau tau papasakotu, nereiktu tiek daug klasuineti.Pabandyk jam, vistiek nematys su kuo sneka.smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo austeja11: 03 gruodžio 2010 - 13:02
QUOTE(J_Vaida @ 2010 12 03, 12:14)
Ta teta administratore pastoviai pikta biggrin.gif nekreipk demesio, realiai, isivaizduok kiek kartu per diena va skambina, del beleko.. Siaip, atvirai sakant siulyciau paciai nuvaziuoti ten. o jei toli ar ka, nzn, jei nori, gali man i az surasyt kas tave domina, as pirmadieni pries kursus issiaiskinsiu. Tas Valdas, kurio nr duotas, zmogus tai super  thumbup.gif  bet manau jis vistiek tave nukreips kalbetis su administracija  smile.gif

Nu ačiū už pasiūlymą, būsiu kaip tik šeštadienį ten šalia, užbėgsiu (arba nea, jeigu ten vistiek ta "pikta" adminė sėdės) nu nesuprantu aš tokių žmonių - jos darbas toks, nepatinka - nafik, tegul nedirba, pati administratorės darbą dirbau, dzin kaip pati jautiesi, bet čiulbi , lialiakini klientui, nes darbas toks, juolab, žmonės ne dėl belen ko ten skambina, aš šiaip ruošiuosi atsikratyti ne tokios jau mažos sumos pinigų, o ne paklausti norėjau koks šiandien Kaune oras ar kiek kiaušinių dėti į blynų tešlą - čia toks lyrinis nukrypimas. tongue.gif

QUOTE(austeja11 @ 2010 12 03, 13:02)
Valdas gi direktorius, sefas ten ju visu, ir tarp kitko labai kalbus, manau pats daugiau tau papasakotu, nereiktu tiek daug klasuineti.Pabandyk jam, vistiek nematys su kuo sneka.smile.gif

Jaučiu taip ir reikės padaryti, nes girdėjau gerų atsiliepimų apie jį.
Atsakyti
QUOTE(aneSena @ 2010 12 03, 15:09)
Nu  ačiū už pasiūlymą, būsiu kaip tik šeštadienį ten šalia, užbėgsiu (arba nea, jeigu ten vistiek ta "pikta" adminė sėdės) nu nesuprantu aš tokių žmonių - jos darbas toks, nepatinka - nafik, tegul nedirba, pati administratorės darbą dirbau, dzin kaip pati jautiesi, bet čiulbi , lialiakini klientui, nes darbas toks, juolab, žmonės ne dėl belen ko ten skambina, aš šiaip ruošiuosi atsikratyti ne tokios jau mažos sumos pinigų, o ne paklausti norėjau koks šiandien Kaune oras ar kiek kiaušinių dėti į blynų tešlą - čia toks lyrinis nukrypimas.  tongue.gif

kiek zinau, sestadieni ten dirba nuo 10.00 iki 14.00 smile.gif jei kas, rasyk i az smile.gif galesiu ir nr duot, jei ka smile.gif bet siaip, su administratore reikalu turi tik susimoket, pasirasyt sutarti ir jei nori pirkt knygute.. daugiau tik labas vakaras smile.gif
Atsakyti