Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią auto m-klą pasirinkt Kaune?

QUOTE(Kliamka @ 2010 11 22, 17:51)
Uj kokia reklama čia virš mano žinutės. ax.gif

Kas mokėtės Zebre, ar jie turi aikštelėj estakada? biggrin.gif čia rimtai klausiu.

tai jie į kelias aikšteles važiuoja, su manim bent jau į 2 važiavo - vienoj yra estakada, kitoj ne 4u.gif Bet šiaip aš mokiaus ant kalniukų ir statesnių mieste biggrin.gif Kada nebūdavo automobilių, instruktorius sakydavo kaip realioj situacijoj sustot pakalnėj ir pradėt važiuot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eglenaite @ 2010 11 27, 17:37)
sveikutes,as ir galeciau pasiuliti puikia mokykla Kauno mieste,mokiausi SEKMES VAIRAS (senamiestyje Jablonskio gatveje) ,tikrai galeciau atsiliepti tik geriausiais zodziais,tai atsinaujinusi mokykla turinti nauja masina (opel astra)identiska Regitros masinoms ,kuriomis vaziuojama per egzamina,1.dirba ilgamete patirti turintis instruktorius (Edmundas)

2.desto puikus zmogus ,kuris labai gerai aiskina teorija (su pavyzdziais ir patirtimi ,kuri pravercia kasdien kelyje)

3.instruktorius paskiria jum patogu laika vairavimui

pati tiek teorijos egzamina ,tiek praktika islaikiau is pirmo karto ,nereikejo jokiu papildomu vaziavimu nes tikrai gerai paruosia .Ejo daug pazystamu i sia mokykla ir tikrai nenusivyle ;]
P.S is drauges girdejau ,jog siuo metu vyksta Kaledine akcija ir taikomos nemazos nuolaidos

Sveiki pritariu eglenaites pasisakymui smile.gif
neseniai bendravau su drauge Kaune, kuri ka tik islaike teises, pasirodo mokesi toje pacioje mokykloje "Sekmes vairas". Isisnekejome, ogi pasirodo abi mokemes pas ta pati intruktoriu Edmunda, tik jis tada dirbo dar ne "Sekmes vairas' mokykloje. Tikrai tik geri atsiliepimai, gerai ismoke vairuoti, patirtis matyt daro savo. Tikrai rekomenduoju rinktis kas neapsiprendzia kur, tuo labiau kad jei dabar dar ir bus kazkokios akcijos ar kaledines nuolaidos.
Atsakyti
Na va, susiruosiau ir as viena karta laikytis teises. snd pirmas pravaziavimas, biskutuka jauduliukas kankina, bet nieko... O mokausi arv-auto. Bent teorija isdesto puikiai, nepalieka jokiu neaiskumu.. ziuresim kaip bus su instruktoriumi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(J_Vaida @ 2010 11 29, 11:10)
Na va, susiruosiau ir as viena karta laikytis teises. snd pirmas pravaziavimas, biskutuka jauduliukas kankina, bet nieko... O mokausi arv-auto. Bent teorija isdesto puikiai, nepalieka jokiu neaiskumu.. ziuresim kaip bus su instruktoriumi biggrin.gif

Sekmes!! Jei pajudeti mokat ir gaudotes kaip ten kas veikia tai viskas bus gerai. Nors kai savo pirma pamoka prisimenu tai nenoreciau pakartot biggrin.gif Bet as nieko nesigaudziau isvis. blush2.gif Dabar jau daug smagiau. Svarbiausia nesinervuoti, nesistresuoti ir nesusikaustyti. Ir dar klausyti ir daryti ka instruktorius sako. Aisku lengva pasakyti, bet pabandyti verta. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2010 11 29, 12:44)
Sekmes!! Jei pajudeti mokat ir gaudotes kaip ten kas veikia tai viskas bus gerai. Nors kai savo pirma pamoka prisimenu tai nenoreciau pakartot biggrin.gif Bet as nieko nesigaudziau isvis. blush2.gif  Dabar jau daug smagiau. Svarbiausia nesinervuoti, nesistresuoti ir nesusikaustyti. Ir dar klausyti ir daryti ka instruktorius sako. Aisku lengva pasakyti, bet pabandyti verta. mirksiukas.gif

Viskas buvo super... Instruktorius pasaka, ir prie juoko, ir rimtai kur reikia thumbup.gif na mano gaudymasis irgi menkas, bet bent instruktorius pagyre, kad viskas pukiai kaip pirmam kartui... biski masiniuka palauziau pora kartu nepataikydama i trecia pavara bet nieko biggrin.gif tesiam pamokas nuo 7 ryto treciadieni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(J_Vaida @ 2010 11 29, 14:59)
Viskas buvo super... Instruktorius pasaka, ir prie juoko, ir rimtai kur reikia  thumbup.gif  na mano gaudymasis irgi menkas, bet bent instruktorius pagyre, kad viskas pukiai kaip pirmam kartui... biski masiniuka palauziau pora kartu nepataikydama i trecia pavara bet nieko biggrin.gif tesiam pamokas nuo 7 ryto treciadieni biggrin.gif

Kaip smagu thumbup.gif assa.gif manes tai tikrai negyre po pirmo karto hihihi.gif
O as rytais vis galvoju kas per vyturiai gali vazinetis nuo 7... man vos akys praplestos. biggrin.gif mes beveik kartu pradejom mokytis.. man irgi tamsa ir ne per geriausios salygos. visi sako, kad lb gerai sunkiom salygom mokytis. sutinku, bet pradeti noretusi nuo kiek lengvesniu karsta.gif na bet nieko, pagamins vairuotojas is musu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2010 11 29, 15:15)
Kaip smagu thumbup.gif   assa.gif manes tai tikrai negyre po pirmo karto hihihi.gif
O as rytais vis galvoju kas per vyturiai gali vazinetis nuo 7... man vos akys praplestos. biggrin.gif mes beveik kartu pradejom mokytis.. man irgi tamsa ir ne per geriausios salygos. visi sako, kad lb gerai sunkiom salygom mokytis. sutinku, bet pradeti noretusi nuo kiek lengvesniu karsta.gif  na bet nieko, pagamins vairuotojas is musu thumbup.gif

Jo jo, visi bijos biggrin.gif ai, nezinau, va zima ismoksi vaziuot, vasara tikrai mokesi, tamsoj matysi viska ir pastebesi - diena tuo labiau smile.gif va turiu gyva pvz, mergina issilaike teises vasara, o ziema ateina, ir bijo sest uz vairo, o mes tai jau uzgrudintos viskam busim biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J_Vaida: 29 lapkričio 2010 - 14:47
Sveikos, mergaitės gal žinot kada ARV rinks kitą grupę? Na man geriau būtų po Naujų, nes Kalėdų senelis sakė atneš man vairavimo kursus dovanų blush2.gif Bet bijau aš tragiškai, kažkokia paranoja man su tuo vairavimu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aneSena @ 2010 11 29, 15:52)
Sveikos, mergaitės gal žinot kada ARV rinks kitą grupę? Na man geriau būtų po Naujų, nes Kalėdų senelis sakė atneš man vairavimo kursus dovanų  blush2.gif  Bet bijau aš tragiškai, kažkokia paranoja man su tuo vairavimu  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Siaip nesenai mes pradejom, ziurint turbut i kuri padalini eisi. Tiesiog nueik i internetini psl www.arv-auto.lt susirask nr ir pasiskambink, arba tiesiog nuvyk ten. As einu centre, tai bent musu grupe baigs apie kaledas teorija smile.gif ner ko bijot cia, juk sau mokais, ne kitiems, paciai bus faina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J_Vaida: 29 lapkričio 2010 - 16:24
QUOTE(J_Vaida @ 2010 11 29, 16:23)
Siaip nesenai mes pradejom, ziurint turbut i kuri padalini eisi. Tiesiog nueik i internetini psl www.arv-auto.lt susirask nr ir pasiskambink, arba tiesiog nuvyk ten. As einu centre, tai bent musu grupe baigs apie kaledas teorija smile.gif ner ko bijot cia, juk sau mokais, ne kitiems, paciai bus faina smile.gif

Ačiū, na šiaip aš irgi centre norėčiau, o dėl baimės, tai aš mokytis nebijau, niekad dėl to neturėjau problemų, bet aš vairuoti bijau, čia man aplamai, jau kaip keleivei panikos priepuoliai užeina kai kokią furą lenkia, ir aplamai, kiek keliuose nevispročių laksto....tai neįsivaizduoju kaip pačiai reiks baranką sukioti. Bet gal kaip nors persilaušiu doh.gif
Papildyta:
Tai logiškai mąstant jeigu jūsų grupė baigs apie Kalėdas, tai gal paskui kai čia visos tos šventės - tai nieko ir nevyks - vadinasi kita grupė turėtų teoriją pradėti po naujų metų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aneSena: 29 lapkričio 2010 - 16:41
QUOTE(aneSena @ 2010 11 29, 17:32)
Ačiū, na šiaip aš irgi centre norėčiau, o dėl baimės, tai aš mokytis nebijau, niekad dėl to neturėjau problemų, bet aš vairuoti bijau, čia man aplamai, jau kaip keleivei panikos priepuoliai užeina kai kokią furą lenkia, ir aplamai, kiek keliuose  nevispročių laksto....tai neįsivaizduoju kaip pačiai reiks baranką sukioti. Bet gal kaip nors persilaušiu  doh.gif
Papildyta:
Tai logiškai mąstatnt jeigu jūsų grupė bqaigs apie Kalėdas, tai gal paskui kai čia visos tos šventės - tai nieko ir nevyks - vadinasi kita grupė turėtų teoriją pradėti po naujų metų.

Gal, jei nera antros grupes, nes sito nezinau.. nieko, siandien pirma karta sedau uz barankos, instruktorius lb fainas, pasijuokem, pamoke, grazinau sweika ir gyva, tai viskas oki biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakar merginos 4u.gif

Norejau paklaust gal yra cia netyciukais merginu, kurios dabar pradejo mokytis Mobilus zmones, Silainiuose? Snd 17.30 buvo pirma teorine paskaita doh.gif O man kaip specialiai vaikas vel apsirgo doh.gif Jau net nzn kaip cia man bus su tais mokslais, nu toks vaizdas, kad kazkas auksciau nenori jog mokyciaus,nes vis kokiu kliuciu atsiranda doh.gif
Atsakyti